2009 Ekim Anneleri

kizlar pilav yapiyorsaniz yanina bol salata boyle eksili limonlu veya elma sirkeli yapin birde ayran ohhhhhh afiyet olsunnnnnn
yarinda ben yaparim hehehe

buket Allahtan ankaradasın kız tabı bnde simitsiz napardıkkaydirigubbakcemile3 kocama sölim de getırsın bari gelirken...cnm cektı bnm de kaydirigubbakcemile3
canım sorma.pazar gunleri en buyuk keyfimden biri.alırım kara simidimi(biz kara simit diorus) ohh mis wallaa

ay bukettt gel beni de ye yafrummm be opuyorumnanaktan

lezzetliysen neden olmasın sırnaşık şey anam saka maka 13.5 kg aldım yaf.benki unv.yıllarında nasıl zayıftım.simdi tam obez oldum -tatlicadiarzu-

kac kilosun buket ben universite donemimde 54 kiloydum evlendim 50 ye dustum sonra 56 58 devam boyle kaldim , simdi msallah 70 oldum dana gibi

kac kilosun buket ben universite donemimde 54 kiloydum evlendim 50 ye dustum sonra 56 58 devam boyle kaldim , simdi msallah 70 oldum dana gibi

canım ben evlenene kadar 49-50 kiloydum.evlendim (esim antepli)hem onun etkisi hem 6 ay kullandıgım kan ilacımın etkisiyle 55 kiloya cıktım.3 yıldır senenin 6 ayı ferrosanol kullandım(demir depom bosalmıs).hamile kalmadan once 59 dum.simdi 72.5 kiloyum mafoldumben

BUKET SEN BENDEN ŞıŞKOSUN REKOR SENDE O ZAMAN 13,5 LA BEN 13DEYıMkaydirigubbakcemile3

AHH AHH KISLAR BEN ÜNıVDE 45 KıLOYDIM 45LE EVLENDıM 47-48 ARASI MEKıK DOKUORUM YILLARDIR HAMıLE KALICAM DıE 51 E ÇIKTIM VıTAMıNLERLE AHH AHH ŞıMDıDE 64 KıLOLUK BıR DEV OLDUMmafoldumben

o dal gibi haller evlenmeden önceydi ahh ahhh... en ıyısı bnm gıbı yapın kocamı da kılo aldırdım o bes aylıkta kaldı tabi kaydirigubbakcemile3

ben evlenmeden önce kızkenkaydirigubbakcemile3 hep 53-54 kilo arasındaydım...
Düğünde 48 kiloya kadar düştüm, hatta gelinliğim içim her provaya gidişimde kadın zayıflama diyodızemuszemus
şimdi 70 kiloyum-tatlicadiarzu-

o dal gibi haller evlenmeden önceydi ahh ahhh... en ıyısı bnm gıbı yapın kocamı da kılo aldırdım o bes aylıkta kaldı tabi kaydirigubbakcemile3

:))))))))))))
benim esim 80 kilo birazcik gobek var ama onceden ben derdim ona kac aylik falan diye gobegi buyuk gelirdi simdi ben onu cok cok gectim gobek farkinda bana diyor benimki ufak kaldi ciliz cocuk seninki baya ilerledi diye espiri yapiyor

selam kızlar uyandık şükür daha iyiyim şimdi ama karnımın altı taş gibi olmuş kasıgım agrıyo hala olmazsa yarın doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…