2009 Ekim Anneleri

canım dün yeni doktoruma gittim ya gidincek sordum..ama ben nezaketen aşşa tarafım ağrıyo diyincek o karnımın aşşası sandı nstye bağladı beni :roflol: ben asıl doktorum anneme sordum he dedi kemiğin açılıo sırnaşık şey[/QUOTE]

Neyse o zaman sana da aferin opuyorumnanaktan kıs geçmişi okumadım bu sabah ta yazdıklarını görünce merak ettim soriim dedim.kaydirigubbakcemile3

Ben panik ataklıyım ya hemen endişeleniyorum karşımdaki için de naapiim yapım bu kaydirigubbakcemile

Günayyydın kıssslar, herkes ne kadar erkenci bugün.
Lall ile askbuya ya geçmiş olsun dicektim gitmişler. :1no2:
Keremim dr. gitcekmiş ona sevindik o da gitmiş. :1no2:
Yaseminin kaşıntıları ciddi bişiy diilmiş ona da sevindik neyseki o burdaymışşş kaydirigubbakcemile3
Zuzuu nun da yeni dr. u-hastanesi nasılmış beğenmişler mi ana kısss onu merak ediyoss

güzel haberler getir bize kuzundan canım
bana yapılmadı yapılırmı bilmiyorum hiç bahsetmedi doktorum

işallah faydası olur canım

Amin canım inşallah güzel haberler getiririm akşama çıkar zaten tahlil sonuçlarım. Haber veririm size de. Benim endişem normal doğum yapamamak sezeryan istemiyorum çocuk kilolu olursa sezeryan yapacaklar çünkü mafoldumben

evet canım sürüyom kremleri bakalım inş. tezz zamanda geçerde bende rahat ederim çok bett bi şey yaaa eşimde kaşıma deyip duruyorrrr kaşınıyor napiiimmm işteee sırnaşık şey
canım benim 31, haftada yaptı tahlillerimi sadece kolestrol biraz yüksek çıktı sadece yağlılardan uzak dur dedi o kadar kaydirigubbakcemile5

Şeniz Şeniz

ben 09,00 itibari ile 18,45 e kadar burdayım anacımmm sırnaşık şeysağol canım kremlenip duruyoz bakalım inş. tez zamanda geçer ya :lepi:

mrklılar noolcak naniknanik hastane ii canım..bi de hani ablamdan biliorum ya...ama ne bilim ya bi tuhaf oldum alışmışım diğerine..doktor accık soğuk bi tipti ama normal bilgilendirdi ööle uyuz uyuz bakmadı yani..2 hafta soora bidaa gitcem bakalım belkim kaynaşırıs accık..ama önceki doktorumun neşesiyle kıyaslanamas bile gayet ciddi bi muayene oldum:)

Bana kan ve idrar dedi dr.um hayırlısı umarım bişiy çıkmaz:Saruboceq:

Aldın mı sonuçlarını?

yok cnm almadım bidahaki gidişime alırım..çıkmaz canım çıkmaz telaş etme

günaydın..herkese..lalin suyu azalmıs sanırım ..benım arkadasda azalmıstı bolsu içti ıstırahat etti.. ve gününd edogdu bebişi.insaalah laldede aynı sey olur

cnm ben krem yağ vs kullanmıyorum yarın dr uma sorayım bi...

bu arada bende pek belli olmayan bi göbüş ekledım sayfaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…