güzel haberler getir bize kuzundan canım
bana yapılmadı yapılırmı bilmiyorum hiç bahsetmedi doktorum
işallah faydası olur canım
Çok geçmiş olsun canıma.s. İyi ki aradın dr.unu çünkü bu kaşıntılar Allah korusun karaciğer ya da safra rahatsızlıklarının belirtisi olabiliyormuş bunlar da erken doğuma sebep olabiliyormuş ööle okudum da ondan dedim dün ara diye. Neyse ki sen de bir sorun yok o zaman sadece gebelik kaşıntısı denen şey herhalde yerimseniben
strawberry ben dün idrar werdim..kan wermedim ama..
Neyse o zaman sana da aferin opuyorumnanaktan kıs geçmişi okumadım bu sabah ta yazdıklarını görünce merak ettim soriim dedim.kaydirigubbakcemile3
Ben panik ataklıyım ya hemen endişeleniyorum karşımdaki için de naapiim yapım bu kaydirigubbakcemile
Günayyydın kıssslar, herkes ne kadar erkenci bugün.
Lall ile askbuya ya geçmiş olsun dicektim gitmişler. :1no2:
Keremim dr. gitcekmiş ona sevindik o da gitmiş. :1no2:
Yaseminin kaşıntıları ciddi bişiy diilmiş ona da sevindik neyseki o burdaymışşş kaydirigubbakcemile3
Zuzuu nun da yeni dr. u-hastanesi nasılmış beğenmişler mi ana kısss onu merak ediyoss
mrklılar noolcak naniknanik hastane ii canım..bi de hani ablamdan biliorum ya...ama ne bilim ya bi tuhaf oldum alışmışım diğerine..doktor accık soğuk bi tipti ama normal bilgilendirdi ööle uyuz uyuz bakmadı yani..2 hafta soora bidaa gitcem bakalım belkim kaynaşırıs accık..ama önceki doktorumun neşesiyle kıyaslanamas bile gayet ciddi bi muayene oldum:)Günayyydın kıssslar, herkes ne kadar erkenci bugün.
Lall ile askbuya ya geçmiş olsun dicektim gitmişler. :1no2:
Keremim dr. gitcekmiş ona sevindik o da gitmiş. :1no2:
Yaseminin kaşıntıları ciddi bişiy diilmiş ona da sevindik neyseki o burdaymışşş kaydirigubbakcemile3
Zuzuu nun da yeni dr. u-hastanesi nasılmış beğenmişler mi ana kısss onu merak ediyoss
Bana kan ve idrar dedi dr.um hayırlısı umarım bişiy çıkmaz:Saruboceq:
Aldın mı sonuçlarını?
canım kremini veya yagını ıhmal etme..kızlar benımde göğsüm acayip kaşınıyoo sonrada pul pul dökuluyooo...
günaydın hoa.s.sgeldıngunaydın kızlar
yerimsenibenGÜNAYDIN FISTIKLAR..yerimseniben
BİZ GELDİK KIZIMLA..
yerimsenibenGÜNAYDIN FISTIKLAR..yerimseniben
BİZ GELDİK KIZIMLA..
kızlar dün eylül annelerinden 2 kişi doğum yapmış...
kızlar dün eylül annelerinden 2 kişi doğum yapmış...
hoşgeldin cnm nasılsın bakalım prensesimiz nasıl a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?