2009 Ekim Anneleri

:roflol: aaa don aldım bn geçen gün :))) hamıle donu .... böle göğüs kafesıne kadar cekıyon belını sarıyo...

kaydirigubbakcemile3
bende aldım geçen iki dene ama normal don sadece büyük beden amanin ne rahatmış küçücük donlarla işkence çekiyomuşum resmen

Merhaba kizlar nasilsiniz ? umarim herkesin keyfi hali yerindedir 1 haftadir giremedim moralim cok bozuktu cunku gecici yüz felci gecirdim senağlama aniden oldu gecen hafta camlar acik yatmistim kalktigimda sol tarafimdan tat alamadim tabi neden oldugunu anlayamadim ertesi gunu sol gozum iyi kapanmamaya basladi doktora gittim , gecici yuz felci gecirdigimi soylediler kan testi yapildi birsey cikmadi 5 gun cortison hapi ictim elektirige maruz kalmis olabilecegimi soylediler yada hamilelikte rastlanabilen bir durum oldugunu soylediler suan hala sol gozum iyi kapanmiyor tat pek iyi alamiyorum , normal sartlarda 3 hafta sonra gecebilecegini soylediler ama ben yinede endiseliyim , bu arada bebegimizide gormeye gittim bugun hersey yolunda simdilik sukur doktorum az kaldi dayan dedi 1 ay sonra istedigin herseyi yap dedi , biliyormusunuz ben 1 haftadir bebegimi bile dusunemedim kasilmalar hic aklima gelmedi yuzumden dolayi iyiki agzim yamulmadi kizlar valla allahim kimseye yasatmasin sakin benim gibi yas saclarla kapi pencereler acik yatmayin

kaydirigubbakcemile3
bende aldım geçen iki dene ama normal don sadece büyük beden amanin ne rahatmış küçücük donlarla işkence çekiyomuşum resmen

bnm donlar olmuyo valla ıskenceydı dediğin gibi 7 tane düşük bel bitanede o dediğim dondan aldımkaydirigubbakcemile3

aa geçmiş oslun canım yaa
eyvah ilk defa akşam yaptım o işi ıslak saçla başımda havlu uyyakalmışım camda açıktı delikafadulden
ama bundan sonra dikkat edicem
uamrım seninde düzelir en kısa zamanda

cnm ben normal kalın çorap giyeceğim günlük...

bedne kalı çorap giymeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

çok gecmış olsun canım..Allah beterınden saklasın cnm.bebeğinin ıyı olmasına sevındım .kendıne dıkkat et bari bundan sonrası ıcın:1hug: neysekı burda cam acık yatcak kadar sıcak olmuyo gecelerı...

ilkayım çok geçmiş olsun canım şimdi iyisin demi rabbim vaktinde sorunsuz doğum nasipm etsin hepimize

ilkaycım çok çok geçmiş olsun cnm:teselli: ayy bende gece cam açık yatıyorum bundan sonra yatmam aslaa:1no2: İnşallah en kısa zamanda tamamıyla geçer cnm Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
Bu arada oğluşuna maşallah cnm herşeyin yolunda gittine sevindimyerimseniben

çok geçmiş olsun bende hep öyle yatarımm dikkat edicem bundan sonra...Verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmışsın...

zeynepcim resimler için çok teşekkürler cnm, dışarda çok yorma kendini...

Tesekkür ederim kizlar Allah razi olsun , kendi hatamin bedelini ödüyorum ne yapim bilemedim iste bundan sonra artik daha dikkatli olmam gerektigini bu sekilde anlamis oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…