bende bi ipucu arıyorum döndüde haberimmi olmadı acaba. bi arkadaşım benimki bi anda döndü gece uykumdan oldum demişti. bana öyle bişi olmadı sanki yan duruyo gibi. seninki dönmüşmü canım.keremim güzel haberlerle dön...
fatıma dogrusu bend ebılmıyorum.hareketli ama nere kafa nere ayak haala kestıremıyorum ben anca ultrasond analsılrı..zaten 28.haftada ters durması normalkı 36.haftaya kadar yer degsıtırırmıs son anda bıel dönermıs
ask buya sna ıyı dinlenmeler
bende bi ipucu arıyorum döndüde haberimmi olmadı acaba. bi arkadaşım benimki bi anda döndü gece uykumdan oldum demişti. bana öyle bişi olmadı sanki yan duruyo gibi. seninki dönmüşmü canım.
selam kızlar bugun kontrolumuz vardı kızım 1980 gr olmus olcumlere gore 32 haftalık kaydirigubbakcemile3 biraz dogumdan konustuk :sinifsinif: 36 haftalıkken belli olur dedi su an ters duruyomus donmezse sezeryan dönerse sen bilirsin dedi kafamçokkarıştı kızıma kavusmak istiyorum ama dogumdan da tırsıyorum :1shok: sata gore 25 ekim ama ekim bası gelebilir dedi bole iste
kıslar sizinde yemekten sonra karınınız sertleşip nefes almakta zorluk çekiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?