göbeğimin orda iyice sivrilen bi çıkıntı oluyo bu popo olabilir demek. sağ tarafımdada dalgalamalar ve tepikler var. bakalım dr ne dicek bu pozisyon doğru bi pozisonmu ben ayakların midede olması lazım diye biliyorum.fatıma bende farkettim döndüğünü kızımın. ayaklar aşağıdeyken hep kutumun üzerinde içten kıdıklayan hareketler olurdu. şimdi ayaklar sağ kasığımda hep. sola hiç geçmedi.
popo da tam göbeğimin hizasında. bazen popoyu yaslıyo oraya semsert oluyo. tekmelerinide hareketliyken elimin altıntan kaydığını hissediyom. resmen patisi geliuo elime...
cnm maşallah bebişineselam kızlar bugun kontrolumuz vardı kızım 1980 gr olmus olcumlere gore 32 haftalık kaydirigubbakcemile3 biraz dogumdan konustuk :sinifsinif: 36 haftalıkken belli olur dedi su an ters duruyomus donmezse sezeryan dönerse sen bilirsin dedi kafamçokkarıştı kızıma kavusmak istiyorum ama dogumdan da tırsıyorum :1shok: sata gore 25 ekim ama ekim bası gelebilir dedi bole iste
göbeğimin orda iyice sivrilen bi çıkıntı oluyo bu popo olabilir demek. sağ tarafımdada dalgalamalar ve tepikler var. bakalım dr ne dicek bu pozisyon doğru bi pozisonmu ben ayakların midede olması lazım diye biliyorum.
nçınar bende duruşu soruyordum dönmezse aynen sezeryan olacam. bakalım yarın bize dr ne dicek.
göbeğimin orda iyice sivrilen bi çıkıntı oluyo bu popo olabilir demek. Sağ tarafımdada dalgalamalar ve tepikler var. Bakalım dr ne dicek bu pozisyon doğru bi pozisonmu ben ayakların midede olması lazım diye biliyorum.
Nçınar bende duruşu soruyordum dönmezse aynen sezeryan olacam. Bakalım yarın bize dr ne dicek.
nazar değdii..bizim topice nazar değdiii :umursamaz:
yok anacım ne nazarı mesala ben küsmüştüm sabah bişey yazdım kimse kayle almadı.lmaz:hemde ne yazmıştım biliyomusun zuzu salı günü izne ayrılacam evde net yok giremem artık diyodum.:gitme:ancak annemlere gittikçe girebilirim demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?