2009 Ekim Anneleri

göbeğimin orda iyice sivrilen bi çıkıntı oluyo bu popo olabilir demek. sağ tarafımdada dalgalamalar ve tepikler var. bakalım dr ne dicek bu pozisyon doğru bi pozisonmu ben ayakların midede olması lazım diye biliyorum.

nçınar bende duruşu soruyordum dönmezse aynen sezeryan olacam. bakalım yarın bize dr ne dicek.

tunaydın kızlar ...
keremım iyi haberlerle gel inş..
nciar masallah bebişine cnm..

bende cok mutluyum randevu ALDIM BUGUN SALI GUNU PAŞAMI GÖRMEYE GIDICEM ıNŞ uzun zamandır gıdememiştım cok merak edıyorum prensımı...

cnm maşallah bebişineartık bayramdan sonra hepimiz tetikde olucaz cnm.bebişlerimiz sağlıkla gelsinler inşallah

hayırlısı canım onlar hangi yoldan gelmek isterse kabulumuz yeterki saglıklı gelsinler son anda da donebilir bu hafta icin ters durması normal dedi dr

geçen hafta vardı kontrolüm. Aynen dediğim yerde kafası aşağıda popo yukarıda göbek hizasında benim. Ama herkesin farklılık gösterebilir. En iyi ultrasınu beklemen yine de...

slm kısslar nasılsınız bu gün bakalım...benim tansiyonum cok düşmüş dün yatıyorum paso...

nazar değdii..bizim topice nazar değdiii :umursamaz:

yok anacım ne nazarı mesala ben küsmüştüm sabah bişey yazdım kimse kayle almadı.lmaz:hemde ne yazmıştım biliyomusun zuzu salı günü izne ayrılacam evde net yok giremem artık diyodum.:gitme:ancak annemlere gittikçe girebilirim demiştim

bazen bakıyorum gerçekten çok sesiz bizim topik yazın etkisimi acaba üzülüyorum walla :çok üzgünüm:
doğum olduktan sonra kimse girmez artık topiğe herhalde lmaz:

kıs kaç ay oldu hala mı küsüosun cwp gelmeyincek yolcam saçını başını :))) hemencik net al ewe bizsis duraman kanımca..:)

topiğimizdeki bütün hamişler dinlenme modunda benceeee birde izne ayrılanlar var sanırım ve wrosecim dediğin gibi doğumdan sonra çok zor herkesin topiğe girmesiiiiii

seldus geçmiş olsunn..wrose erken dağıldık kuzum ya,daha 1 ay wardı bööle olmasına..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…