2009 Ekim Anneleri

annesi canını istemeden acıtıodur prensesin...yerimsenibenyeri daraldığı içinnn rahat edeceği bir yer arıodurr prenses:asigim:

opuyorumnanaktan
inş cnmm:Saruboceq:

yafrımm bende laz kafası var 2 işi aynı anda yapamıyomm:roflol:
girmemmi delüü şuram ağrıyo, buram bölee diyee kime dert yanarım sonraakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ulenn bebelerin hıçkırını nasıl anlıyosunuz deyin bakim bana...
kıs anlamıcak gibi diilki..uyutmuo bilem..pıt pıt pıt diye ritmik bişi..göbekinin de aynı yeri pıt pıt atıyo..
zuzummm aşırı hıçkırıo ama son üç gündür ve en küçük şeye takılıom zaten akşamdan beride buna takıldım psikolojik resmennn:bbo:ama herkes normal diyince rahatladım bayaaaaŞeniz

:teselli:

canım enaz 100 e yakın minik minik sabit şekilde ve aynı yerde tık tık gibi bişeyyy...nasıl güsel anlattım ama...tekme veya seyirme kayma gibi değil....yerimseniben

ayyyy bu hıçkırıkmı oluyooo:roflol: banada oluyo bundan çokk, kalp atar gibi tık tık düzenli ve uzun, hatta karnımda ufak ufak hopluyo...
bende acaba bu ne diyodum tekme desen değil çünküükaydirigubbakcemile3
çok güsel annattın lalimm...

sorcam da nası sorsam diye düşünüyorumm... :kedi: şey oluyomu sizde..hani bebişin çıkıcağı yer warya aşşada,oraya içerden iğne batar gibi bi sızı acı gibi bişiy...annatabildimmiki :kedi: :kedi:

ebett cicimmm hıçkırık oo opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

kıs anlamıcak gibi diilki..uyutmuo bilem..pıt pıt pıt diye ritmik bişi..göbekinin de aynı yeri pıt pıt atıyo..

:teselli:

ajkımmm ondan banada oluyo çokda ben onun hıçkırık oldunu bilmiyodummkaydirigubbakcemile3 annesii onun hıçkırıklarına kurbannn olsunnnopuyorumnanaktan

cıkk zuzum benim orada iğne batar gibi bişey olmadı:1no2:

oluyo bebişim böle kımıl kımıl inceden iç gıcıklar gibi dimi.. son günlerde oluyo bana da..

zuzum ben bundan eksik kalmışımmm...bendede tam o bölgede bebiş çıkacakmış gibi baskı yapıoo...:bbo:canım normaldir rahim genişlediği için olabilirrrryerimseniben

lalcim sudan ziyade sulu meyveler,çorba tarzı şeyler yersen vücut saf sudan ziyade bu tarz suyu tercih ediyormuş, tv dedinlemiştim. yani her içtiğimiz su vücuda yaramıyo aslında. besinlerin suyunu tercih ediyomuş vücut kullanmak için. ben o yüzden pazardan vişne erik falan aldım kaynattım onun suyunu içiyorum hem doğal hem faydalı.. aklında bulunsun...

kızlar doğum haber verme işi falan vardı ya ben gönüllüyüm bu işe arzu ederseniz. benim net sabahtan yatana kadar açık seve seve idare ederim uygun görürseniz. özelime cebinizi mesaj atarsanız, bana tel no yollayana ben de tel nomu yollarım doorduğunuz an online geçerim topice. muhtarlığa adayım yanee..

saolll canımmm......Şeniz

canım süperrrr.....hem böle daha iyi olur...herkes birbirinden haber almış olaryerimseniben

oluyo bebişim böle kımıl kımıl inceden iç gıcıklar gibi dimi.. son günlerde oluyo bana da..

ay yok canım ya bariz acıtıyo..sanki kalınca bi iğneyi batırıp çekiosun..bikaç dk soora bida..oluyo ööle arada
zuzum ben bundan eksik kalmışımmm...bendede tam o bölgede bebiş çıkacakmış gibi baskı yapıoo...:bbo:canım normaldir rahim genişlediği için olabilirrrryerimseniben
baskıdan başka lalim bu..

hay hay da güzelim sen de ilk doğuranlardan olucaksın büyük ihtimal..bebişleyken ilgilenebilcekmisin..ama yok ben sıramı weririm ekim analarının hepsini doğurtur ööle doğururum diyosan o başka tebii:)))

efet amazoncum ekim başında senin doğumda doğumdan sonra nete girmen sorun olabilir...ama ilgilenirim problem yok diosan olar tabiiiiyerimseniben

nolcak beya cebime mesaj geldimi 5 dk girip foruma yazcam o kadar. o kadar zamanımı almaz . bilgisayarım hep açık olduğu için zorlamaz benüü.

kis amazon sen dogurunca nolcek :roflol:
anam evde de olmuomus.poff is daha mi iyiydi acaba :uhm:
yun yastiklarimi yikadim.simdide kurutmaya calisiom sengözlerimebaksanab
ne zormus beaaaaaaaaaa

ben oyumu amazondan yana kullanıyom:lepi:

buketcim yün yastıklarınımı birde çırpılacak demi onlar nasıl yapacaksın canım...zor baya yünle uğraşmakkkk((kolay gelsin dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…