annesi canını istemeden acıtıodur prensesin...yerimsenibenyeri daraldığı içinnn rahat edeceği bir yer arıodurr prenses:asigim:
inş cnmm:Saruboceq:
yafrımm bende laz kafası var 2 işi aynı anda yapamıyomm:roflol:
girmemmi delüü şuram ağrıyo, buram bölee diyee kime dert yanarım sonraakaydirigubbakcemile3
kıs anlamıcak gibi diilki..uyutmuo bilem..pıt pıt pıt diye ritmik bişi..göbekinin de aynı yeri pıt pıt atıyo..ulenn bebelerin hıçkırını nasıl anlıyosunuz deyin bakim bana...
zuzummm aşırı hıçkırıo ama son üç gündür ve en küçük şeye takılıom zaten akşamdan beride buna takıldım psikolojik resmennn:bbo:ama herkes normal diyince rahatladım bayaaaaŞeniz
ben eve geçince bide doğurunca 2 bebişlede olsa gircem kızlarr :teytey:
canım enaz 100 e yakın minik minik sabit şekilde ve aynı yerde tık tık gibi bişeyyy...nasıl güsel anlattım ama...tekme veya seyirme kayma gibi değil....yerimseniben
ayyyy bu hıçkırıkmı oluyooo:roflol: banada oluyo bundan çokk, kalp atar gibi tık tık düzenli ve uzun, hatta karnımda ufak ufak hopluyo...
bende acaba bu ne diyodum tekme desen değil çünküükaydirigubbakcemile3
çok güsel annattın lalimm...
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
kıs anlamıcak gibi diilki..uyutmuo bilem..pıt pıt pıt diye ritmik bişi..göbekinin de aynı yeri pıt pıt atıyo..
:teselli:
sorcam da nası sorsam diye düşünüyorumm... :kedi: şey oluyomu sizde..hani bebişin çıkıcağı yer warya aşşada,oraya içerden iğne batar gibi bi sızı acı gibi bişiy...annatabildimmiki :kedi: :kedi:
sorcam da nası sorsam diye düşünüyorumm... :kedi: şey oluyomu sizde..hani bebişin çıkıcağı yer warya aşşada,oraya içerden iğne batar gibi bi sızı acı gibi bişiy...annatabildimmiki :kedi: :kedi:
lalcim sudan ziyade sulu meyveler,çorba tarzı şeyler yersen vücut saf sudan ziyade bu tarz suyu tercih ediyormuş, tv dedinlemiştim. yani her içtiğimiz su vücuda yaramıyo aslında. besinlerin suyunu tercih ediyomuş vücut kullanmak için. ben o yüzden pazardan vişne erik falan aldım kaynattım onun suyunu içiyorum hem doğal hem faydalı.. aklında bulunsun...
kızlar doğum haber verme işi falan vardı ya ben gönüllüyüm bu işe arzu ederseniz. benim net sabahtan yatana kadar açık seve seve idare ederim uygun görürseniz. özelime cebinizi mesaj atarsanız, bana tel no yollayana ben de tel nomu yollarım doorduğunuz an online geçerim topice. muhtarlığa adayım yanee..
oluyo bebişim böle kımıl kımıl inceden iç gıcıklar gibi dimi.. son günlerde oluyo bana da..
baskıdan başka lalim bu..zuzum ben bundan eksik kalmışımmm...bendede tam o bölgede bebiş çıkacakmış gibi baskı yapıoo...:bbo:canım normaldir rahim genişlediği için olabilirrrryerimseniben
kızlar doğum haber verme işi falan vardı ya ben gönüllüyüm bu işe arzu ederseniz. benim net sabahtan yatana kadar açık seve seve idare ederim uygun görürseniz. özelime cebinizi mesaj atarsanız, bana tel no yollayana ben de tel nomu yollarım doorduğunuz an online geçerim topice. muhtarlığa adayım yanee..
ay yok canım ya bariz acıtıyo..sanki kalınca bi iğneyi batırıp çekiosun..bikaç dk soora bida..oluyo ööle arada
heeonu bilemicem bebişim ,bebik ter bi yere vuruyodur ya da bişeyler büyüyüp gelişiyo herhal..
hay hay da güzelim sen de ilk doğuranlardan olucaksın büyük ihtimal..bebişleyken ilgilenebilcekmisin..ama yok ben sıramı weririm ekim analarının hepsini doğurtur ööle doğururum diyosan o başka tebii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?