2009 Ekim Anneleri

evet pançicim, geçenlerde doktora kontrole gittiğimde benden önceki hastayı doktor hemen doğuma aldı. kadıncağız 2 çocuğuyla muayene olmaya gelmiş öyle hazırlıksız yakalandı ki yani o kadar olur.. herşeye hazırlıklı olmak lazım o yüzden doğum çantalarınız hazır olsun kızlar..

allahımmm melekkklerr geliyolarr acaba bizimde içimizdee erken gelen meleklerr olacakmı zaman çok daraldıııı ayyy benim heyecam valla tavanlarda kıslarr sizler ne durumdasınızz

pançitacım herşeyim hazır allahdan sadece oğluşumun kıyafetlerini ve uyku setini yerleştireceğim o kadarrrryerimsenibenbenim

evet canım allahdan sona yaklaştık ama işte insan yinede üüzülüoo....:çok üzgünüm:innanki şu zamanın hemen geçmesini istiyorumm..

haklısın canım bu aylardan sonra insan zaten bi sıkıntı olmasa bile artık biran önce zamanın geçmesini ve bebişini sağlıkla kucağına almak istiyoki.. bide ufak tefek can sıkıcılıklar olunca daha da çabuk geçsin ister insan... dualrımız hem seninle hem şeymayla...

allahımmm melekkklerr geliyolarr acaba bizimde içimizdee erken gelen meleklerr olacakmı zaman çok daraldıııı ayyy benim heyecam valla tavanlarda kıslarr sizler ne durumdasınızz

valla gizemcim eşimle falan konuştukça ben de çok heyecanlanıyorum. mümkünse erken gelmesin ben daha pek bi hazırlık yapmadım açıkçası... ne çantam hazır ne odası hazır ne kıyafetler yıkanıp ütülendi. var daha eksikler yani.

bahacım olabiliyormuşş sadece azalması değil suyun artmasıda sorunmuşş...oysaki çok su içiyordum şuan iki katına çıkardı acaip çokda meyva tüketiyorummm ama olacağa engel olunmuyor sanırımm....
gizemcim o heyecan ailecek bizdede varrrr...kızım bile acaip heyecanlıııı...birde 7 yıl aradan sonra bilmiom işte anlatılmaz bi duyguu...sağlıkla gelsin bebişlerimizzz

evet canım azalma olmuş suyumda ama sınırda değil.....sanada çok geçmiş olsun canım..inşallah düzelirr:Saruboceq:

sağol canım inş düzeltiriz...
ya kızlar bu su sıkıntısı neden kaynaklanıyo vücudun yaptığı bişeymi? yoksa annelerin önlem alabileceği bişeymi? sormadınızmı doktorlarınıza neden oluyor diye?

su sıkıntısı sıvı almamaktan kaynaklanıyo cnmmm hem sıvı almıyor hemde yoruluyorsan sonuç bu oluyor...bana dedi yormuşsun kendını...sıvıyı atmışsınn..göğüslerin bu yuzden dökuluyo ve kaşınıyo kuruluktan dedei..
eğer böle olursa bebeğin cildi kuru olurmuş.:1no2:

anam korkutmayın beni be. ben daha çanta bile almadım. pijamalarımı yıkamadım ütülemedim. niloşun kıyafetleri hazrı değil. benim doktorumda 36. haftada antalyadaki gideceği hastanaeye kontrole çağırdı bayram haftası gidecem kopntrole. bi de beni apar topar almasın doğuma. zaten öle bi hava sezdim.. dedim hatta pat diye almayın beni doğuma diye o da yok ben bebeklerin erken doğurulmasına karşıyım falan dedi ama?????????

canım geçmiş olsun bol bol su iç....herşey yolunda gidecektir merak etme..benim dr.normal doğum diyor...bakalım sağlıkla doğsun minikler...

canım canım benim vücudumda kkuruluk ve döküntü yok...birde ben acaip çok su düketiodum en az 2- 3 litre..şuan ikiye katladı resmenyerimseniben

peki bişey soracam.. nornalde yeteri kadar sıvı alınmadığında idrarın rengi koyu ve sarımsı oluyomuş ya. senin idrarından anlaşılıyormuydu sıvıyı az tükettiğin yada lalcim senin? hani ipucu olabilirmi diğer anneler (bizler ) için diye sordum...

anam sen de ne bekliyon daha kız yapsana hazırlıklarını sen delikafadulden
belli olmuyo bu bebişler bak ağustos ayındayız eylül anaları doormaya başladı . çantanı hazır et hiç olmassa. diğerleri sonra da yapılır bebişim..

yok canım ben özellikle idrarıma dikkat ediyordummm alakası yok idrarım beyaza yakındı...bilmiom baharcım yaabelkide bendeki sınıra yakın olmadığı için öledirrrkafamçokkarıştı

peki abartmış olacam belki ama bi soreu daha soracam.. şimdi sıvısı azalan anne sıvı tüketerek eksilen sıvıyı yerine mi getiryo. yoksa olan sıvıyı mı korumaya çalışıyo... yani sıvınız artacakmıymış yoksa daha fazla azalmasını mı engelleyecekmişsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…