bugün dr da bi bayan 37. haftasındaydı nst girdi doğum demişler bayan hazırlıksız yakalandığı için yarın gelip yapacak doğumunu valla dikkat etmek lazım kızlar bu bebeklerin ne zaman geleceği belli olmaz
bugün dr da bi bayan 37. haftasındaydı nst girdi doğum demişler bayan hazırlıksız yakalandığı için yarın gelip yapacak doğumunu valla dikkat etmek lazım kızlar bu bebeklerin ne zaman geleceği belli olmaz
evet canım allahdan sona yaklaştık ama işte insan yinede üüzülüoo....:çok üzgünüm:innanki şu zamanın hemen geçmesini istiyorumm..
allahımmm melekkklerr geliyolarr acaba bizimde içimizdee erken gelen meleklerr olacakmı zaman çok daraldıııı ayyy benim heyecam valla tavanlarda kıslarr sizler ne durumdasınızz
evet canım azalma olmuş suyumda ama sınırda değil.....sanada çok geçmiş olsun canım..inşallah düzelirr:Saruboceq:
ya kızlar bu su sıkıntısı neden kaynaklanıyo vücudun yaptığı bişeymi? yoksa annelerin önlem alabileceği bişeymi? sormadınızmı doktorlarınıza neden oluyor diye?
evet pançicim, geçenlerde doktora kontrole gittiğimde benden önceki hastayı doktor hemen doğuma aldı. kadıncağız 2 çocuğuyla muayene olmaya gelmiş öyle hazırlıksız yakalandı ki yani o kadar olur.. herşeye hazırlıklı olmak lazım o yüzden doğum çantalarınız hazır olsun kızlar..
canım bende idare ederim suyumda azalma olmuş dr bol bol su iç ve dinlen dediii...3 eylülde tekrar gidicem inşlah ozamana kadar düzelir....bebişim gayet iyi ve sağlıklıymış aama bu su azalması olayı beni baya yıprattı....:çok üzgünüm:
doğumu ufuk üniversitesinde yapıcam canım dr.da orada zaten ve normal doğum dedi dr.umm..ilkide normaldi zaten....hayırlısıyla bir solukda doğururuz inşlahhhhh:Saruboceq:
su sıkıntısı sıvı almamaktan kaynaklanıyo cnmmm hem sıvı almıyor hemde yoruluyorsan sonuç bu oluyor...bana dedi yormuşsun kendını...sıvıyı atmışsınn..göğüslerin bu yuzden dökuluyo ve kaşınıyo kuruluktan dedei..
eğer böle olursa bebeğin cildi kuru olurmuş.:1no2:
sağol canım inş düzeltiriz...
su sıkıntısı sıvı almamaktan kaynaklanıyo cnmmm hem sıvı almıyor hemde yoruluyorsan sonuç bu oluyor...bana dedi yormuşsun kendını...sıvıyı atmışsınn..göğüslerin bu yuzden dökuluyo ve kaşınıyo kuruluktan dedei..
eğer böle olursa bebeğin cildi kuru olurmuş.:1no2:
canım geçmiş olsun bol bol su iç....herşey yolunda gidecektir merak etme..benim dr.normal doğum diyor...bakalım sağlıkla doğsun minikler...
anam korkutmayın beni be. ben daha çanta bile almadım. pijamalarımı yıkamadım ütülemedim. niloşun kıyafetleri hazrı değil. benim doktorumda 36. haftada antalyadaki gideceği hastanaeye kontrole çağırdı bayram haftası gidecem kopntrole. bi de beni apar topar almasın doğuma. zaten öle bi hava sezdim.. dedim hatta pat diye almayın beni doğuma diye o da yok ben bebeklerin erken doğurulmasına karşıyım falan dedi ama?????????
peki bişey soracam.. nornalde yeteri kadar sıvı alınmadığında idrarın rengi koyu ve sarımsı oluyomuş ya. senin idrarından anlaşılıyormuydu sıvıyı az tükettiğin yada lalcim senin? hani ipucu olabilirmi diğer anneler (bizler ) için diye sordum...
yok canım ben özellikle idrarıma dikkat ediyordummm alakası yok idrarım beyaza yakındı...bilmiom baharcım yaabelkide bendeki sınıra yakın olmadığı için öledirrrkafamçokkarıştı
benim idrarım evet bıraz koyu ama ınan onu hiç düşğnmedim...demekkı ordan anlayabılırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?