2009 Ekim Anneleri

bebeişim ev taşıdık herhalde... kız bide çok sıcak insanın evden dışarı çıkası gelmiyo.. geçen gün quıkselver da bi çanta gördüm çekçekli gibiydi ama rengi yeşildi pembe değildi bu akşam koçişle balık yemeye gidecez sanırım. olmazsa oraya da bi uğrar bakarım arabayla geçerken görmüştüm çantayı beğenirsem alayım bu akşam.

baharcım eski seviyesine dönmesini sağlamaya çalışıos şuanda sıvı tüketerek ne kadar eski haline döner bilmiyorum bazı sitelerde bu su olayının sıvıyla alakalı olmadığı yazıo çünküüü.....

ayy geri sayımmm yaklaştı tatlımmm heran meleklerr doğabilirlerr bize çünkü geçen ay doktorumuzz 30. haftadannn sonra heran doğum gerçekleşebilirr vee bebişler sağlıcakla doğabilirler demişti allahımm zamanında yollasın melekklerii inş.

lalcim sen tecrübelisin sorayım. şimdi çantaya evve dönüş için kıyafet koyacaz ya.. doğumdan sonra yani normal olması durmunda.... belinde falan incelme oluyomu yoksa belli bi süre ölçün hemen hemen aynı mı kalıyo?

bende yanıtlayayımm cnm sen yıne yanına çıkarken gıyebılceğin bşey koy ben unuttuğum için pijama altta kırmızı saten tunıkle çıkmıştım rezıl oldum :)))))))

sen yıne bi eşofman altı ustuneden bişey koy şeker.

rahat olunn daha benimde çantam hazır değil
kendime kokona geceliği bile
daha almadım hahahahhhhhhhhh

senin durumun baya vahim olmuş. çıkış için bişeyler koyacam da hanileliğimin son zamanlarında giydiklerimden mi yoksa daha dar olanlardanmı koyayım?

dar koyma okadarda kılo gtmıyor cnm belı bol eşofmanın varsa koy işte lastıklı mesala...

ben çıkıyorum kızlar annemler gelcek bişeyler yapım öptük

selam kızlar biz geldik alışverişimizi yaptık süt pompası aldık medela marka iyi mi acaba..??
akşamda mobilyamızın siparişini vericez sadece arabamız kalıcak bakalım onuda ne zaman alcaz..

benim çantam da tam hazır değil kuzumun gereçlerini koydumda çantaya benim gereçlerim hala tamamlanmadı az öncede eşim portbebe ve anakucağını almış gelmiş

ben eşofman alt üst koydum , doğuma elbiseyle gidicem, elbiseyle de çıkabilirim yani problem olmaz. dikiş durumu falan rahatsız ederse elbisemle çıkarım. zaten nolcak arabaya bincez hemencik.

selam kızlar biz geldik alışverişimizi yaptık süt pompası aldık medela marka iyi mi acaba..??
akşamda mobilyamızın siparişini vericez sadece arabamız kalıcak bakalım onuda ne zaman alcaz..

ben de medelanın elektrikli pilli süt pmpasını aldım canım. çok methetti herkes. manuel pompa zor ve yorucu oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…