2009 Ekim Anneleri

süt pompası kesin almalımıyız kıslarr ben daha almadımm

gizemcim hem sütün artmasına yardımcı oluyormuş, göğüsleri tam boşaltmak gerekirmiş ki yeni süt üretilsin. dolu göğüsle yatmayın diyolar tecrübeli anneler. sağıp yatıyolarmış. ilk zamanlar çok ememedikleriiçin süt birikebiliyormuş. birikmesi de tehlikeli, süt kanalları tıkanıp ateş falan yapabiliyor.. bi de fazla sütleri sağıp derin dondurucuda saklamak istiyorum ben. ilerde yogurt vermeye başlayınca kendi sütümden mayalayacağım. 1 yaşına kadar inek sütü yasak çünkü bebişlere.. ben bu yüzden aldım canım..
tabi inşallah şakır şakır gelir sütlerimiz.. :ecrin_bebek:

ee neden pahallı bu kadar bunlarr anamm çok muş yaa
inşallah gelir canommm

Son düzenleme:
selam kızlar biz geldik alışverişimizi yaptık süt pompası aldık medela marka iyi mi acaba..??
akşamda mobilyamızın siparişini vericez sadece arabamız kalıcak bakalım onuda ne zaman alcaz..

Evet canim medela alabileceginin en iyisi bende aldim.gule gule kullan.Insallah sutumuz bol bol gelirde kullanmamiz nasip olur.

hımmm o halde onun içinde kıycez paraya : ))) aman neler almışımm onumu almıcemm demüüü

ayy bakıcazz duruma bizde alırım bi tane bulunsun ben annemi hiç emmemişimm özbende 3 ay emmiş bizimki ne kadar emcek muallak

kıss bizimkinin varmış ama var olması bi işe yaramamışşşş aman bi şekilde büyürlerrr bak bize nasıl büyüdük bide üstüne anne oluyozz sağlıkla gelsinler dünyaya

goguslerim bomba gibi oldu sut gelmezse ayip olacak goruntu var ses yok gibi bisey yani.Allahim bebislerimiz emsin sutumuz gelsin aminnn

hosgeldin seldacımmm

yaa benimkiler hiç büyümediler aynen duruyolar sadece uçları belirginleşti o kadar yoksa üretime geçmedim mi ben acaba henüz daha

hosgeldin seldacımmm

yaa benimkiler hiç büyümediler aynen duruyolar sadece uçları belirginleşti o kadar yoksa üretime geçmedim mi ben acaba henüz daha

Hosbulduk gizossssum belli olmazki dogduktan sonra ak koyun kara koyun cikacak meydana kaydirigubbakcemile3

kıss dokuz ayy oğlan diye sevvv dokuz ay olmasada 5 ay oğlan diye sev kızz çıksınn müthiş bomba olurrr benim için şahsenn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…