2009 Ekim Anneleri

=)))
Az kalmış seninde işdee..Hazırlıklar tamamsa korkma hiç,Alllah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin hepimize inş..
ıyi geceler kızlar.

baharcımmm ben hastaneden çıkarken giyinmek için çantama rahat bir elbise koydum.....yerimseniben...

Son düzenleme:
lalcim günaydın... peki kısa kollu mu koydun ?

günaydın canım...bitanem askılı üstünede uygun bolero koydumm...çokmu kokoşumm neyim ben...:kedi:elbisem şu göğüse kadar lastikli sonrası genişleyenlerdennnn

Son düzenleme:
güzelmiş şekerim rahattır da. o zamn ben de kısa kollu bi elbise ayarlayayım. sen ankarada bunu giyeceksen ben allah kısmet ederse ya fethiye de yapacam ya antalya da bana soğuk olmaz herhalde üstüne bişey ayarlarım:)

bencede canım hatta senin üstüne bişey almanada gerek kalmaz sıcakdannnnyerimseniben

kıss dokuz ayy oğlan diye sevvv dokuz ay olmasada 5 ay oğlan diye sev kızz çıksınn müthiş bomba olurrr benim için şahsenn :)))

gizemcim sen amniosentez yaptırmadınmı. senin cinsiyetini söylemedilermi. amniyosentez de cinsiyet şaşması olamaz ki.. sonuçta kromozomlar ortada..

canım elbisenin üstüne uygun bişey ayarlarsın üşürsen giyersin zannetmiom ama üşüyeceğiniiii:1rolleyes:

insan böyle konuşunca da pat diye doğurası geliyo... bide benim en son muayene de 1 hafta önden gidiyo dedi doğum tarihi 9 ekim gözüküyo dedi. şimdi ben bu tarihe az çok kendimi kaptırmaya başladım bide normal tarihini de bırak normalden 1 hafta falan geç gelirse eder 15 gün bu da yarım ay demek... çok bomba olurum....:)

baharcım sağlıklı sıhhatli hiç bir özrü kusuru olmadan gelsinde bebişler bir hafta önce sonra önemli değilyerimseniben

bitanem hiç uyumuyor gibiyim artıkkkk((uyuyamıyorum canım en fazla 4-5 saat uyuyorummm:çok üzgünüm:doğumdan sonrada hep uyumak isterimm eminimkiiiii:1rolleyes:

çok az değilmi 4-5 saat iyi vücudun dayanıyor. ben de hamile kaldığımdan beri erken uyanıyorum ama geç yatmıyorum. gerçi gene 12 yi buluyo çoğu zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…