2009 Ekim Anneleri

hosbuldum tatlim nasilsin

iyiyim ilkaycım. açıkçası hiç bişey aypmıyorum aslında yapmam gereken çok şey var. öncelikle gidip kendime doğum çantası almam lazım... sonra pijamalarımı yıkayıp yerleştirmem lkazım.. nilin kıyafetlerini ütüleyip yerleştirmem lazım bebek şekerlerimi yapmam lazım hatta evimi de bi temizlesem hiç fena olmaz. ama hiç bişey yapmayıp kös kös oturuyorum

insallah tatlim valla benim icin gercekten mucize olur zamaninda gelirse bu zamana kadar hep tedirgin yasadim , doktor her gidisimde 1 ay dikkat et et diye diye kafami allak bullak etti persembe gunu gittim yine aynisini soyledi 1 ay daha dayan sonra bisi demeyecem istedigini yap diye rahim boyum 3 cm olmus ama acilma yok 2 cm duserse tehlike arz edebilir dedi suan riskim bir nevi yok hep dinleniyorum valla dinlenmekten biktim :))))))) zaten dogru durust uykum yok uyuyamiyorum 2 aydir boyleyim nobetci gibiyim keske beni bir yere bekci diye alsalar hehehe ise yararim uyku hic gelmiyor :)

keremim bak böyle olumsuz konuşma. neden kaçınılmaz sonmuş ya... Allah istedikten sonra olmayacak diye yada imkansız diye bişey varmı yok tabiyki. sende Allah a bol bol dua et ve duana icabet edeceğine inan. bak göreceksin bişeyler olacak rahatlayacaksın...

merak etme ilkaycım bekler oğluşun seni.. fazlamı kilo aldın acaba o yüzden zorlanıyo olabilirsin... ben de eşime bu nil çok hareket ediyo bu kadar hareketle devame derse dayanamaz yakında çıkar dışarı diyorum:))))))

benim daha eksiklerim var bebek kiyafetleri tamam ama henuz pouseti yok banyo malzemelerini falanda almadim bu hafta alsam iyi olur ne olur ne olmaz artik hazir olsun ,
bebek sekerlerini ne yapiyorsunuz ? mevlit icinmi yoksa dogum sonrasi gelenlere ikram icinmi ? ben bunlari bilmiyorum kimseler yapmiyor oyle

evet canim aslina bakarsan fazlada kilo aldim zaten doktorumda kiziyor hamilelik daha bitmedi 15 kilo aldin diye (((((( halbuki artik eskisi kadarda yemiyorum ama ne bilim aldim yani beni goren sisko diyip duruyor guluyor :))))))))))) 57 kilo ile baslamistim simdi 73 dayandim

canım aslında ben bebek şekerlerini hastaneye gelecekelr için yapmayı planlıyodum.. ama doktorum antalyadakşi bi hastaneyle anlaşınca benim orada doğurma ihtimalim çıktı ortaya. eğer antalya da doğurursam eve gelenlere verecem. çünkü fethiye'de de pek kimsem yoktu ama en azından arkadaş çevresi falan vardı, antalya da hiç hiç kişmsem yok o yüzden hastanede verme mantıksız olacak. ancak hastane personeline dağıtabilirim öyle bi durumda:)

artık eskisi kadar yemesen de pek farketmez canım son aylarda çok yemesen de fazla kilo alırsın. ilk aylarda frenleseydin iyi olurdu. ben biraz fazla dikkaet ettiğim için doktorum son gittiğimde artık bırakın son 2 ay kilo alsanız nolur o kadar sıkmayın kendinizi dedi. yani önmeli olan sanırım ilk aylarda dikkat etmek...

bencede en mantiklisi evine gelenlere ikram etmen olacaktir , Türkiyede zaten fazla birakmiyorlar dogum sonrasi hastanede , biz burda normal dogumda 4 gun sezeryanda 5 gun kalmak zorundayiz offf hic sevmiyorum hastaneyi ama yapilacak birsey yok .
gelenlere burda cikolata ikram ediliyor bizde oyle yapacaz artik oyle suslu puslu sekerler yapilmiyor satilmiyorda

evet burada normal doğumdan sonra özellikle çok çabuk çıkartıyorlar sezeryanda gene 3 gün falan kalıyosun... süslü püslüğ şekerler şart da değil aslında.. ben 2 yıldır evdeyim çalışmadığım için. kendimi oylamak adına malzemeleri aldım yaparım diye. öncede heruyerde dediğin gibi sadece çikolata veriliyodu...

BİLMIYORUM KI OLABILIRMI..BİDE eve icra gelmiş eşyaları alıyolardı sanırım baya etkılendım.

bugunlerımızde hiç yaşanmaması gereken şeyler.bizimde yarın evımızbanka tarafından satişa çıkacak umarım olmaz kayınberaderın borcu yuzunden allahıma siğnıyorum avukatada verdım sizde dua edın arkadaşlar.yanı arkadaşim allah buyuktur meraketme.

Zaten hep dua ediyorum ama eşimde dedi eşyaları bıyere taşıyalım sanırım hiç biyerden bişey bulamayacak çok stersli hafta beklıyor beni...bu kadar eşya nereye taşınacak bilmem..inşş rahatlarız..

dur daha gelmesın mınıkler hiç hazır değilim ben hem psıkolojık olarak hemde maddi açıdan hastanede rahın kalırım valla :1no2:
inşş sende eylulun ortalarına gelırsın cnmm..

arkadşlar hepinizin ve tüm sıkıntı da olan herkesin allah yardımcısı olsun. inşallah hayırlsııyla bu sınkıntılı günleri atltırsınız...

keremim çok geçmiş olsun canım..Allah yardımcınız olsun.Umarım Rabbim size bi kapı açıcaktır.Üzülme canım mazallah üzüntüden erken falan doğurursun..

Rabbım yardmcınız olsun bızım kendı borcumuz malesef ve hiç bıyerden bulunamıyor 3 mılyar getrın icra kalkıcak dedıı ama onu bıle bulamıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…