hosbuldum tatlim nasilsin
tatlim benimde belim 2 gundur agriyor , bende endiseliyim birazcik ayni zamanda karnim iyice asagi indi sanki artik oturunca karnimi bacaklarim uzerinde hissediyorum , egilemiyorum , yataktan kalkarken zorlanir oldum iyice , asagi dogru basinc hissediyorum sanki heran cikacakmis gibi :)))))) ALLAH korusun esimede diyorum ben yakidna doguracam galiba diye cunku batiyor esimde diyorki oglum tunel kaziyordur cikmak icin diye eylulun ortasina bir gelseydik ALLAH in izni ile rahatlayacam buna da sukur 32 haftamizi doldurduk
iyiyim ilkaycım. açıkçası hiç bişey aypmıyorum aslında yapmam gereken çok şey var. öncelikle gidip kendime doğum çantası almam lazım... sonra pijamalarımı yıkayıp yerleştirmem lkazım.. nilin kıyafetlerini ütüleyip yerleştirmem lazım bebek şekerlerimi yapmam lazım hatta evimi de bi temizlesem hiç fena olmaz. ama hiç bişey yapmayıp kös kös oturuyorum
merak etme ilkaycım bekler oğluşun seni.. fazlamı kilo aldın acaba o yüzden zorlanıyo olabilirsin... ben de eşime bu nil çok hareket ediyo bu kadar hareketle devame derse dayanamaz yakında çıkar dışarı diyorum:))))))
benim daha eksiklerim var bebek kiyafetleri tamam ama henuz pouseti yok banyo malzemelerini falanda almadim bu hafta alsam iyi olur ne olur ne olmaz artik hazir olsun ,
bebek sekerlerini ne yapiyorsunuz ? mevlit icinmi yoksa dogum sonrasi gelenlere ikram icinmi ? ben bunlari bilmiyorum kimseler yapmiyor oyle
evet canim aslina bakarsan fazlada kilo aldim zaten doktorumda kiziyor hamilelik daha bitmedi 15 kilo aldin diye(((((( halbuki artik eskisi kadarda yemiyorum ama ne bilim aldim yani beni goren sisko diyip duruyor guluyor :))))))))))) 57 kilo ile baslamistim simdi 73 dayandim
canım aslında ben bebek şekerlerini hastaneye gelecekelr için yapmayı planlıyodum.. ama doktorum antalyadakşi bi hastaneyle anlaşınca benim orada doğurma ihtimalim çıktı ortaya. eğer antalya da doğurursam eve gelenlere verecem. çünkü fethiye'de de pek kimsem yoktu ama en azından arkadaş çevresi falan vardı, antalya da hiç hiç kişmsem yok o yüzden hastanede verme mantıksız olacak. ancak hastane personeline dağıtabilirim öyle bi durumda:)
bencede en mantiklisi evine gelenlere ikram etmen olacaktir , Türkiyede zaten fazla birakmiyorlar dogum sonrasi hastanede , biz burda normal dogumda 4 gun sezeryanda 5 gun kalmak zorundayiz offf hic sevmiyorum hastaneyi ama yapilacak birsey yok .
gelenlere burda cikolata ikram ediliyor bizde oyle yapacaz artik oyle suslu puslu sekerler yapilmiyor satilmiyorda
BİLMIYORUM KI OLABILIRMI..BİDE eve icra gelmiş eşyaları alıyolardı sanırım baya etkılendım.
keremim bak böyle olumsuz konuşma. neden kaçınılmaz sonmuş ya... Allah istedikten sonra olmayacak diye yada imkansız diye bişey varmı yok tabiyki. sende Allah a bol bol dua et ve duana icabet edeceğine inan. bak göreceksin bişeyler olacak rahatlayacaksın...
tatlim benimde belim 2 gundur agriyor , bende endiseliyim birazcik ayni zamanda karnim iyice asagi indi sanki artik oturunca karnimi bacaklarim uzerinde hissediyorum , egilemiyorum , yataktan kalkarken zorlanir oldum iyice , asagi dogru basinc hissediyorum sanki heran cikacakmis gibi :)))))) ALLAH korusun esimede diyorum ben yakidna doguracam galiba diye cunku batiyor esimde diyorki oglum tunel kaziyordur cikmak icin diye eylulun ortasina bir gelseydik ALLAH in izni ile rahatlayacam buna da sukur 32 haftamizi doldurduk
bugunlerımızde hiç yaşanmaması gereken şeyler.bizimde yarın evımızbanka tarafından satişa çıkacak umarım olmaz kayınberaderın borcu yuzunden allahıma siğnıyorum avukatada verdım sizde dua edın arkadaşlar.yanı arkadaşim allah buyuktur meraketme.
arkadşlar hepinizin ve tüm sıkıntı da olan herkesin allah yardımcısı olsun. inşallah hayırlsııyla bu sınkıntılı günleri atltırsınız...
bugunlerımızde hiç yaşanmaması gereken şeyler.bizimde yarın evımızbanka tarafından satişa çıkacak umarım olmaz kayınberaderın borcu yuzunden allahıma siğnıyorum avukatada verdım sizde dua edın arkadaşlar.yanı arkadaşim allah buyuktur meraketme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?