2009 Ekim Anneleri

uzun ama bakımlı oyğzden pişman olmaktan korkuyorum
yılların emeği ve bakımıkaydirigubbakcemile3

röfle istiorum doğumdan sonra

Boya yokmu sacında cnm Boya sacı cok yıpratıyr
Bende golge Vardı ne kadar Krem kullansam baksamda kırıklara engel olamadım Hamile iken saclarımı kestirmek istemyrm hurafede olsa ne bilim :1no2: içime sinmiyr kırıklardan kurtulamadım
ve uzun yıllar hepp uzun sac kullandım degişiklik iyi olcak diye dusunuyorm bakalım cesaret edebilecekmiym bende :)))

ellerine saglıkk canm kociş tutuyor mu oruc

aybike uzun sac gercekten gosterişli oluyor bayanlar için ayrı havası varr.. kısa kestirirsen cok uzulursun bence sen :))) kıyamıcan sanırım

Son düzenleme:
ahanda bi röfleci daha bende çok sitiorum ama ya yakışmazsa

ben daha önce cok kez yaptırdım üniversite okurken acıktım ben sonradan kapandım..acıkkende saclarım uzun ve gayet bakımlıydı..her sekli dnedim ve herkes cok yakıstıgını sölüyordu..şimdi dogumdan sonra kısmetse yine yaptıracam..eger oreal mi ne diyorlar onunla acmaz sadece boya yaoarsa hiç yıpratmıyor..

benim de saclarım ve kaslarım kapkara :)))) ama yakıstı röfle..ten rengiyle alakalı sac rengiyle pek deil bence sana da yakısır amasen bilirsin..

ellerine saglıkk canm kociş tutuyor mu oruc

aybike uzun sac gercekten gosterişli oluyor bayanlar için ayrı havası varr.. kısa kestirirsen cok uzulursun bence sen :))) kıyamıcan sanırım

efeet kuzum benim tutuyor bugün cok susamıs dilim damağıma yapıstı diyordu işten geldiğinde..şimdi de arkadasına yardım etmeye gitti tasınıyormus oruc oruc...ben de ona güzel yemekler yapıyorum:)))) seviyorum o cocuguuuuuu:))):asigim:

yapacak kuafor+ kullandıgı malzeme cok onemli evet seldus eger acıcı kullanırlarsa gercekten cok yıpratıyorr

Allahhh kat kat sevapla kabul etsin inşallah tutanların ne guzel

naz gittimii noldu ya kotu bişi yok demi

ben de kacıyom kıslar öpüyorum hepinizi...tam bir saat var burda iftara ancak hazır ederim soframı bu koca göbekle:)))) görüsürüz

afiyet olsun keremim :))) ben de cook yedim sanırım nefes alamıyorum yürüyüse cıkmam lazım ama kocişin iş var onunla ugrasıyor ((((

blueflower nbr kusum ben cook şişim ((( cok yedim sanırım ayy bu ramazan bünyemi bozdu benim yaa gece de yiyip yatıyorum öğlen az atıstırıyom aksam homidi gırtlak((((

kısslar alın benden de o kadar...
boyuna sanki gün boyu bişeyler yiyorumm... genelde meyveyle geçiştiriyorum ama bi türlü doyduğumu hissetmiyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…