2009 Ekim Anneleri

kızlar bn bugün saçımı kestirdim cok kısa oldu sanırım ya... kulak hızamda gitti saçlarım ama rahatladım valla kuşş gibiyim.bakalım kociş nedicek.bu kadar kısa kestırmeyi düşünmüyodum çünkü .esti birden :)))

a.s.:roflol: ayy su hosgeldik hosbulduk faslı bitsin ortaya bi konu atayım bari:)))) içtiği kan ilacından midesi bulanan var mı kısslar ben 3 gündür pek fanayıımm

a.s.:roflol: ayy su hosgeldik hosbulduk faslı bitsin ortaya bi konu atayım bari:)))) içtiği kan ilacından midesi bulanan var mı kısslar ben 3 gündür pek fanayıımm

bn kan hapı içmiyorum cnm.multi vitamın içiyorum midem ii:) yalnız bugün mideyı bozdum sanırım 1 kg siyah incir yedım kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu vitamin kan haplarından dolayı motoru bozulan var mı delikafadulden

benim bozuluyo ama ağrılı değil çok değil :kedi:
aranızda böle olan var mı :uhm:

yagmur sanki beni kotu etkiliyr agır geliyor multivitamin ilacları motor degilde dengem bozuluyor :))))

kan değerlerıniz mi düşük o yüzden mi verdı doktor ? bana vermedı bişey hep aynı hapı ıcıyom megadyn diye bi ilaç motor sağlam şimdilik:) bn doğuma kadar bunu iççen.kan değerlerın ii dedi..

uzunmuydu çok?
benim şuan belimde kocik victorria beckham modeli istio bende kararsızım cesaretsiz biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…