2009 Ekim Anneleri

arzucumm bende alsancak kahramanlardayım yakınmışız yahu :))

nihancım soğuk soda indirdim şimcik mideye 1 yudumda süt bakalım şimdiii ama bakalım nolcek

hb naloşumm ben acayip rahatsızım bu akşam ya gene nefes alamıyommm midem yanıyooo off çok fenayım yaaa naloşumm sen nasıllsun

kimse yokmuuuuu
gizoşummmmmmmmmmm gittinmiiiiiiopuyorumnanaktan
Ben gene uzanmaya gidiyormmmm

slm kızlarrrr

gizemım benım esım eczacı gaviscon dıye bı surup getırdı 4.aydan sonra mide ıçın super bısey ne agrı kalıyo ne yanma hıssı doktorada sormuştum istedıgın kadar iç o zaten hamıleler ıcın bırebır demıştı hıç bi yan etkısı yok zaten hamıleler o surupla doguruyo demıştı..alkisalkisalkis

hb naloşumm ben acayip rahatsızım bu akşam ya gene nefes alamıyommm midem yanıyooo off çok fenayım yaaa naloşumm sen nasıllsun

nane kaynatsan midene iyi gelir belkim askım
ben iyiyim bitanem ama acaip bel agrısı basladı bugun cok yordum sanırım kendimi

A..s hoşgeldin nisannurcum

sağol şeker bende alayım sabah tel açayom doktora bende alayımm duman etti beni yaa

nane kaynatsan midene iyi gelir belkim askım
ben iyiyim bitanem ama acaip bel agrısı basladı bugun cok yordum sanırım kendimi

A..s hoşgeldin nisannurcum

yaww neye temizlik yapıyon sana demedikmi bırak isterse pislik götürsün diye kaydirigubbakcemile3

gizem canım sen bute kaldın mı ben kaldım ama ya nasıl calışcam ben yaa...........

ben girmicem canımm çalışmadım zatenn hayatta giremem bu aralar avayip rahatsızım zatenn

o şurubu doktor banada verdi naneli bişi
naneli olduğu için ben kullanamadım ..nane,mentol tarzı şeyler migrenimi tetiklio

tadı kötü mü CADIARZU

benım hoşuma gıdıyo ben hamıle kaldıktan snra su anda bıle su beyaz nane sekerler var ya onu kıtır kıtır yıyorummmmmm canım cektı sımdı yıne...

kızlar ben yarın oğlumu gormeye gıdıcem cokkkkkk zaman oldu gıdemedım en son gıttıgımde 1085 gr dı bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…