2009 Ekim Anneleri

baktım ben ona canım oda cok güzel hem onun cadırı da var benimkinde yok tentesi..sen bilirsin beğendiysen bunu al..dedim ya ben hem hosuma gitti hem uygun diye aldım geçiciolarak sonra oda yapacam insallah oluma...

sonradan dediigin ne zamana kadar canım ben 3 4 yasına kadar yatırırım sonra kendisine yeni takım alırım

sonradan dediigin ne zamana kadar canım ben 3 4 yasına kadar yatırırım sonra kendisine yeni takım alırım

ben de 3 4 yasdan bahsediyorum canım ama daha erken de olabilir birgün işnsallah kendi evim olursa oda yapmak istiyorumşimdi kirada oldugumuz için mecburen böle aldım..fazla odamız yok tasınırken de rahat olsun diye.ama görümcem kısına 4 senedir kullanıyor bu yatagı hryere de götürüyor...

hıı indirim devam ediyormus o zaman :))) nukuland bu benim begendigim baby max 179 tl
hepsi burada ii o zaman simdi fiyatı 143 ytl indirim var bakalım kociş gelsin seni de soylerim bu siteden aldıgını fiyatını getirmişler bir sorun cıkmamıs

aynen canım bizde kiradayız insallah sizde bizde kendi evimize cıkarız simdilik bizim için bu durum guc gorunuyor Allah gonlumuze gore versin inşallah

amiiin insallah su mübarek günlerin yüsüsuyu hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin neesse ben kacıyom canım sofra kuracam herif ac oruc ..görüsürüz

amazonum yardım et nasıl bişi alım :)) park yatagımızı
diger sayfada link verdim

seldusum senin park yataga indirim yapmıslar 107 ytl olmus

yavrucum park yatağa sıcak bakmayanlardanım ben de. çok eğreti duruyor gibi geliyor bana. ben mobilya beşik aldım sallananlardan. altında 4 tane çekmecesi var. hem daha uzun süre idare eder diye düşündüm. o yüzden park yatak konusunda bişey diyemicem kuşum.

Kalemıtı vallahı o çok ıyı al onu kaçırma baby max ı...ben renk olarak krem ıstediğim için dığer baby max almıştım...

Selduş evet canım park yatak yatağı aldım ben buyuklere gerek yok dedım...

listemiz yenilendi artik dogum tercihi bilgilerimizi ve eger sezeryan olacaksiniz kesinlesen tarihi muhtemel dogum tarihi olarak ekliyorum ..sezeryan tarihi belli olan varsa buraya:http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/254323-2009-ekim-anneleri-ka231-kilosunuz-73.html
veya buraya:http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...lekler305m305z-ka231-gramsonrada-kilo-70.html
yazarlarsa sevinirim..
ayrica hatunlar kilo bilgilerinizi ve bebeginizin son ultrasondaki haftasini ve agirliginin guncellemesinide lutfen yukaridaki topiklerden birine yapin saygilar....

Son düzenleme:
kimsecikler yok heralde...ben bugun iyiyim kıslar ya opuyorumnanaktan dün akşam cok fena oldum hapşurmalar göz kaşıntıları akmalar derken eczaneye gittik ve alerji hapı istedim hamişlere en uygun olanından aslında kullanmamak daha iyiymiş fakat eczacının dediğine göre ilerlemiş hamilelik oldugu icin sorun olmazmış daha fötüs iken gelişirken o haplar zararlı olabilir dedi ve hapı aldım içtim gece mışıl mışıl uyumuşum ve şikayetlerimin çoğu geçti günde 1 defa içeceğim...yani diyeceğim şuki Allah kimseye şifasız dert vermesin dün nasıldım bugun nasılım çok şükür zemuszemus

ben geldim canlar doktora gittik bugün... canımın canını gördüm opuyorumnanaktan

çok iyi selduşum 2.250 olmuş oğlummm :asigim: 20 ekime de sezeryan tarihi verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…