canım çok sağolun, allah hepinizi kurtarsın, bende sizin için dua ediyorum ama sizin doğum yaklaştıkça ben çok kötü oluyorumm.. şimdi bile ağlıyarak yazıyorum.. İçim buruk kızlar...Allahım sizlere doğumda yardım etsin. dualarım sizlerle...
kızlar sonunda eşimi park yatak konusunda ikna ettin markalara fiyatlara bakıyordum umarım pişman olmam
canım çok sağolun, allah hepinizi kurtarsın, bende sizin için dua ediyorum ama sizin doğum yaklaştıkça ben çok kötü oluyorumm.. şimdi bile ağlıyarak yazıyorum.. İçim buruk kızlar...Allahım sizlere doğumda yardım etsin. dualarım sizlerle...
canım benimğlama allah hayırlısını versin... biliyosun tutunamayan bebekler genelde sağlık sorunu olabilecek bebekelr.. ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. 7 ay sonra tekrar hamile kaldım...inşallah Allah en kısa zaman da sana da hayırlısıyla hamilelik ve annelik duygusunu tattırır... hem iyi yönünden bak demekki çocuğunuz olabiliyo. şu dönme de artık hamile kalmak bile o kadar zor ki canım.. ben hep o açıdan bakıp kendimi teselli ediyodum
Slm kızlar, biz kızımla doğum günümü kutluyrz başbaşa:)
sağol canım, bana dua edeceğini bilmek çok güzel. Bende sizlere dua ediyorum.. allah razı olsun hepinzden...
Slm kızlar, biz kızımla doğum günümü kutluyrz başbaşa:)
park yatak bence hiç basit durmuyor aksıne çokta şık duruyor bende ıyıkı mobılya almamışımmm keremde pişman oldum...park yatak gusel cnmm..
yok mobilya tarzi bişiler olsun diyordu
park yatak basit kacıyor diyordu
canım nice yıllara seneyede kızınlar kutlarsın kucağındayken inşşşş a.s.
mobilyada cok şık seyler vardı gezdigimiz magazalarda park yataga gore 2 katı paraya
ama park yatakta guzel hemde kullanıslı
İnşallah canım, 28 bitiyor yaşlanıyrm ama kızım gençlik verecek bana biliyorum:) Amma da polyannacıyım ya:)
güle gükullansın miniğin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?