2009 Ekim Anneleri

kızlar sonunda eşimi park yatak konusunda ikna ettin markalara fiyatlara bakıyordum umarım pişman olmam

canım benimğlama allah hayırlısını versin... biliyosun tutunamayan bebekler genelde sağlık sorunu olabilecek bebekelr.. ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. 7 ay sonra tekrar hamile kaldım...inşallah Allah en kısa zaman da sana da hayırlısıyla hamilelik ve annelik duygusunu tattırır... hem iyi yönünden bak demekki çocuğunuz olabiliyo. şu dönme de artık hamile kalmak bile o kadar zor ki canım.. ben hep o açıdan bakıp kendimi teselli ediyodum

samyeli RABBİM kalbine gore verir inş. canım mubarek gunde

sağol canım, bana dua edeceğini bilmek çok güzel. Bende sizlere dua ediyorum.. allah razı olsun hepinzden...

park yatak bence hiç basit durmuyor aksıne çokta şık duruyor bende ıyıkı mobılya almamışımmm keremde pişman oldum...park yatak gusel cnmm..

park yatak bence hiç basit durmuyor aksıne çokta şık duruyor bende ıyıkı mobılya almamışımmm keremde pişman oldum...park yatak gusel cnmm..

bende aynı fikirdeyim canım :lepi:

xdreamflowerx dogum gunun kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinle...

mobilyada cok şık seyler vardı gezdigimiz magazalarda park yataga gore 2 katı paraya
ama park yatakta guzel hemde kullanıslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…