2009 Ekim Anneleri

sagol baharcım inşallah oyle olur
Alalım bir an once zaMan azalıyr internetten de bakıyrm

evet canım doğru söylüyosun zaman azalıyo heleki bu miniklerin en zaman gelecekleri belli olamdığı için... her şeyin hazır olması gerekiyomuş gibi gelmeye başladı bana

evet canım doğru söylüyosun zaman azalıyo heleki bu miniklerin en zaman gelecekleri belli olamdığı için... her şeyin hazır olması gerekiyomuş gibi gelmeye başladı bana

ben gidip çamaşırlarımı falan asayım barii. işimi halledeip gelirim öptüm hepinizi

oyle oylee canım ne zaman gelicekleri mechul.. biz hazırlıklarımızı biran once tamamlayalım hayırlısıylada zamanında gelirler inş.
Kolay gelsin optuk

slm kısslar yaa ilk bebek gelmiş hayırlı ugurlu olsun maasallah..cok sasırdım yaaaa....bilen biri anlatabilir mi nasıl olmus neden olmus nasılmıs şimdi...ayy ne meraklıyım yaaa...

seldus hoşgeldinn sen park yatagını netten almıstın degilmi canım hangi siteden ne marka ne kadar :)))

ben netten almıstım canım normalde heryerde 119 du ben nukoland diye bi siteden 107 ye aldım aynısını ..kargo bedava..:))))

ben biliyorum senin yatagı canım ben de ilk önce öle sitemiştim ama sonra bunu beğendik...fiyatı da uygun geli özellikleri de aynıydı zaten ben gecici olarak aldım..

keremim sen park yatak yatağı mı aldın? ben normal yaylı yatak alıyorum 60lira
belis marka..

cok guzel canım hatırlıyorum ben park yatagını zaten ondan sordum begendin dimi canım sen bende bakim bir nukuland a
eşim hepsiburaya guveniyorum dedi baska sitelere bakamadım

cok guzel canım hatırlıyorum ben park yatagını zaten ondan sordum begendin dimi canım sen bende bakim bir nukuland a
eşim hepsiburaya guveniyorum dedi baska sitelere bakamadım

ben beğendim ama kullanımını bilemem..ya biz ordan aldık bi sorun cıkmadı .birbucuk ay oldu alalı..sipariş verdik ertesi gün yola cıkmıs geldi hemen..en ucuz da ordaydı..ben herseyi netten alıyorum zaten inanırmısın gögüs pedi emzik biberon onları bile netten aldım daha ucuz zonguldak dan..burası cok pahalı...

allah iyiliğini versin kız daha yeni mi böyle gelmeye başladı yanii. gibi gelmeye diyo bi de valla çıldırtçan sen beni nerde benim oklavam ahanda burda klava:

bu urunde yuzde 19da indirim varmıs ayın 30una kadar nasıl _?

baktım ben ona canım oda cok güzel hem onun cadırı da var benimkinde yok tentesi..sen bilirsin beğendiysen bunu al..dedim ya ben hem hosuma gitti hem uygun diye aldım geçiciolarak sonra oda yapacam insallah oluma...

amazonum yardım et nasıl bişi alım :)) park yatagımızı
diger sayfada link verdim

seldusum senin park yataga indirim yapmıslar 107 ytl olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…