2009 Ekim Anneleri

günaydın güzel annişler................
herkese hayırlı cumalar.............

günaydın g
zeller nasılsınızzz biz kasıgımız sıkışık bi şekilde uyandık hafif kasılma var şuan heralde gün içinde geçer

günaydınn lall... musyas sanada günaydın:) erken kalktım oturdum bilgisayarın başına.. işe gidiccem şimdi... ordan devam ederiz...görüşürüüüük...

musyascım günaydın geçer kasılman büyük bi ihtimalle canım...biraz uzannnyerimseniben
engidicim günaydın.....

günaydın annecikler. hayırlı cumalar olsun herkese.biz gene işimizin başına geldik.ama bugün ayağa kalkıp yürüyemiyorum.benim gibi yürüme sorunu çekenler varmı.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizeee hayırlı cumalarrrrrr tüm dularınız kabul olsun inşallahhhhh
bizim odamız geldi adamlar kuruyo şimdii kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar herkese:Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------

listemiz yenilendi artik dogum tercihi bilgilerimizi ve eger sezeryan olacaksiniz kesinlesen tarihi muhtemel dogum tarihi olarak ekliyorum ..sezeryan tarihi belli olan varsa buraya:http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-a...osunuz-73.html (2009 Ekim Anneleri kaç kilosunuz???)
veya buraya:http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-a...a-kilo-70.html (2009 Ekim Meleklerımız kaç gram(Sonrada Kilo) :)))
yazarlarsa sevinirim..
ayrica hatunlar kilo bilgilerinizi ve bebeginizin son ultrasondaki haftasini ve agirliginin guncellemesinide lutfen yukaridaki topiklerden birine yapin saygilar....

gunaydinlarrr hepinize arkadaslar!

nezamandir formu takip edemeiyorum.ramazan telasi ve dogum hazirliklari son safhada.
herkes iyimi? n cinar dogum yapmis cok sasirdim. yavas yavas dokulmeye basliyoruz. hayirlisiyla bizde kuzucuklarimiza kavusalim insallah.

nurefsancim massallahin var listeler pespese dokuluyor ellerinden ellerine saglik.a.s.

37. haftaya girmişsin:1shok:senin adınaçok heyecanlandım canımdelikafaduldenRabbimhayırlı doğumlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…