--------------------------------------------------------------------------------
listemiz yenilendi artik dogum tercihi bilgilerimizi ve eger sezeryan olacaksiniz kesinlesen tarihi muhtemel dogum tarihi olarak ekliyorum ..sezeryan tarihi belli olan varsa buraya:http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-a...osunuz-73.html (2009 Ekim Anneleri kaç kilosunuz???)
veya buraya:http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-a...a-kilo-70.html (2009 Ekim Meleklerımız kaç gram(Sonrada Kilo) :)))
yazarlarsa sevinirim..
ayrica hatunlar kilo bilgilerinizi ve bebeginizin son ultrasondaki haftasini ve agirliginin guncellemesinide lutfen yukaridaki topiklerden birine yapin saygilar....
37. haftaya girmişsin:1shok:senin adınaçok heyecanlandım canımdelikafaduldenRabbimhayırlı doğumlar nasip etsin...
Benımde Şu dolaplarıma raf takılsada bebİŞİmİn cİcİlerİnİ yıkasam artık Çatlıcamm
günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar bugün işyerinde son günüm izne çıkıyorum .aslında işyerinde devamlı hareket halinde evde tembellik yapmaktan korkuyorum.normal doğum istediğim için hareket etmem gerek neyse artık ev işi yapacaz :umursamaz:
canim hareket edin diyorlar ama yuruyus falan yapin diyorlar sakin ev isleri falan yapip da kendini yorma erken doguma sebep olabilir ..bilasik yemek evi toplama gibi gunluk isler haric byuk temizlige falan girmeyi dusunme
nura cnm bız oda almadık keremın dolabı var ama küçük yanı kermın kıyafetlerını anca alıyor bende raf kestireyım içine takayım dedım yer olur ama ne yaptırıcan koca var ne de hevesi var illa ben halledicem..onu beklıyor geçen sordum marangoza baya para istedi başka yerlere bakıcam.
ay bende su son 3 haftadir oyle bi temizlige giristimki dinlenmek nedir bilmiorum. korkuyodum dogumdan once yetistiremzsem diye ama cok sukur bitti sayilir; ben yurt disindayim kimse yok yardim edicek mecbur ben yaptim.
bunlar böle canım hiç umurlarında değil bu kadar rahatlık ta olmaz aylardır söyluyorumm sonra yaptığım zaman sen nıye elın adamlarınla muhattap olupta uğraşıosun der ee napım adam olda 10 kere dedirtme
ANG€L;8884365 .!.:kızlar herkese merhabalar.bende artık evdeyim izne ayrıldım.dünde oğluşumun kıyafetlerini yıkadım mis gibi oldular.şimdide yavaş yavaş ütüleyip yerleştiricem inşallah
32+1 de doktora gittik herşey normal gözüküyo kafası aşşağı dönmüş.2140 gr olmuş oğluşum
hepinizi kocaman öptükzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?