2009 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar
mide bulantım (çıkaracak derecede değil) oluyo ve yanma ekşime tarzı bi durumda var. endişe ediyorum sıkıntımı var acaba diye sizdede oluyormu. dr a taaaaa haftaya cumartesi gidecem bana yardım.

keremim sende yaparsın raflarını yaptır ama bir an önce.bide ben az önce gördüm nçınarın doğum yaptını oununda benimle aynıydı ama doğurmuş.hiç belli olmaz herşeyleri hazır olsun

günaydın hanımlar fatmacvım korkma hepimizde oldu benım esım eczacı ben aylardır gaviscon adlı bı surup kullanıyorum cok rahat oluyo istersen bı eczaneden al.ayrıca kendı doktoruma da sordum kullanabılırıyım dıye tabıı kı o hamıleler ıcın bırebır dedı.. ayrıca burdakı arkadaaslardan da kullanan var o şurubu canm

nisan teşekkür ederim canım. bende hiç olmamıştı Allah korusun bebek yaşıyormu kaygısına bile düştüm. işim kötüsü sabah tepikler yerdim bugün duruldu üstüne midem kötülendi aklıma türlü türlü şeyler geldi anlıcan.

merhaba kıslarr hayırlı cumalar hasta oldum ben yaaa offf olmayan bademciklerim mahvetti beni yaa

yok ben kova burcuyum aybikecim neden sordunn teşekkür ederim canım ama berbat oldum kolumu kaldıracak halim yok valla sen nasılsın kızımız nasıl

bahair sağol tatlımm sen nasılsınn kızımız nasıl

gecmis olsun canim. bende 3 hafta once grip olmustum daha yeni yeni gecio oksuurugum. zor hamileliktee...

iyiyiz gizemcim napalım takılıyoz evde. bi de bugün hava biraz daha iyi. esiyo hafiften hafiften.ç ben de dün çok kötüydüm kolumu kaldıracak halim yoktu bugün daha iyiyim..

nuraa sanada geçmiş olsun tatlım berbat oluyo insan zaten vüccutta bi ağırlıkvar bide hasta oldunmu berbat oluyonn yaa

bahairr ayy kıyamam ya hepimize bi haller oldu ağırlaştıkmı ne

ağırlaştık valla gziemcim. nerdeyse son aylara giriyoruz belki daha da ağırlaşacaz. allahtan şişliğim falan yok. ama ayaklarımın altları el parmaklarım özellikle sabahları uyandığım da baya bi ağrıyo oluyo

ayaklarımda benimde oluyo ama nasıl eğer bir gün önce çok yorulduysam berbat oluyoo ayaklarım ağrısı hemn uzatıp yastık koyuyorum altına

slm kızlar hayırlı cumalar herkese dualarınıza benim güzel kızımıda katın teyzeleri dualarınıza çok ihtiyacım var buarada 1.test sonucu çıktı toksoplazma bendede melegimdede yokmuş inş. 9gün sonrada kromozon testide düzgün çıkar beyindeki sıvı melegime zarar vermeden atlatırız inş. bu arada geçmiş olsun hepinize ne olduk biz böyle herkes hasta

selam güzeller. göbişim kaşınıyorr göbük deliğimin altı da çatlamış ufak tefek. kaşındığına göre daha da çatlıcak sanırım :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…