2009 Ekim Anneleri

ay kislar öyle bi rüya gördümkiii. ben 4. ayimdayim daha. güya kaynanam gelmis samsundan buraya kucaginda benim bebek. ben is yerindeyim ariyorum annemi diyorumki anne bebek kime benziyor cinsiyeti ne? diyoki önce "erkek" yok yok dedi iben sana demedimmi kiz dedi. eve gittim beebgimi cok merak ediyordum cünkü hic görmemisim. cok güzel bir beebekti. severken altini degistirecektim pipisini gördüm. anne dedim bu oglan ya. beebgi cok sevdim cok güzel bir bebekti tertemiz bir yüzü vardi. sonra kucagimdayken dedimki. esime, hayatim bu nasil benim bebegim olur benim daha 5ayim var ben dogurmadimki. bu bebek kimin. kaynanam dediki ne bilim hastaneden getirdim. dedim anne benim degil bu bebek. sen bilmiyonmu ben 4. ayimdayim. ne bilim dedi 3. bebeginizi bekliyorsunuz sandim dedi. dedim kocama ya nasil olur annen ilk cocugumuz olacagini bile bilmiyor kimin cocugu bu dedjm. cok garip dimi

kısım sen cinsiyetle kafanı bozdunya böle garip garip rüyalar görmeye başladın, sanırsam kayınvalidenide çok seviyon, eline geçse bi kaşık suda boğacan:roflol:
hayra yor, içini ferah tutyerimseniben rüyaların tersi çıkarmışya demekki kızın olcek, zaten bunu daha öncede konuştuyduk hani sen azgınsınya, hamiş kalmadan önce kadın azgın olunca bebek kız oluyodu:roflol: demekki kendin gibi zilli bi kız geliyonaniknanik

öyle deme kiz kaynanami cok ama cok seviyorum valla. süper bi kadin. ne zamandir görmüyordum rüyaa

Hayır olsun fatoŞcum rÜyan gÜsel gÖrmÜŞsÜn tatlım

bende rÜyamda 4 aylık dogurmuŞtum sonra gerı ıÇıme koyacaklarmıŞ demekkı bu dÖnemde bÖle rÜyalar gÖrÜnÜo fatoŞcumm:))

nann fatoş o zaman cinsiyetle kafayı yedinya ondan görmüşündür...
zaman zaman hepimiz görüyoz öle saçma rüyalar, hayra yor...

:roflol: :roflol: :roflol::roflol:

Hayır olsun fatoŞcum rÜyan gÜsel gÖrmÜŞsÜn tatlım

bende rÜyamda 4 aylık dogurmuŞtum sonra gerİ İÇİme koyacaklarmıŞ demekkİ bu dÖnemde bÖle rÜyalar gÖrÜnÜo fatoŞcumm:))

Onasıl rüya yerine geri koyacaklarmış :roflol:

Fatoşum allah rüyanı hayırlara çıkarsın inş.

kızlar sizi çok azmış gördüm....biz napalım adamla kardeş olduk resmen...en son dr um onay vermişti serbest diye öteki dr 1 ay yasak koydu... adamın sevinci kursağında kaldı...

kızlar size bişey danışcam ;

şimdi biliosunuz ben hamile kalmadan önce rüyamda bana oglun olunca adını emir koy dediler ama hayalimdeki isim degl bide babasının adını koymak çok istiyorum ama en büyük hayalim çocuklugumdan beri oglum olursa adını "DENıZ"koymaktı ben deniz hastasıyım çünkü şimdi bu işin içinden nasıl çıkıcam rüyamdaki ismi koymasam bişi olurmu acaba ? hocayamı sorsam ? ali deniz koymak istiyorum çünkü başka ism koyarsam içimden hep deniz dicem bebegime biliom

kızlar sizi çok azmış gördüm....biz napalım adamla kardeş olduk resmen...en son dr um onay vermişti serbest diye öteki dr 1 ay yasak koydu... adamın sevinci kursağında kaldı...

içimden seni öpmek geldiiŞenizŞenizŞeniz

biri serbest demiş biri 1 ay yasak..15 de el sıkışınn ortası olsunn:roflol: :roflol:

emir deniz olmaz mı? kulağa da hoş geliyor.

iftira

sende deniz ali emir koy :)))

akşma bende rüyamda eşimin boynunda kertenkele yavrusunu gezerken gördüm açtım lambayı adamcağızın boynunda kertenkele arıyorum nerdeyse adamın boynunu kıracaktım o kadar korkmuşumki kaydirigubbakcemile3 eşim zor yatırdı sonra gene uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…