2009 Ekim Anneleri

jasmin kuzusuuu gösün aydınn..bi oğluş daha gelio hııı...cinsiyet topiğine de yas da nurefşan tabloya eklesinn

Sağol zuzucummm ya bişey sorucam sizin açtığınız diğer topiclere nasıl gireceğim? bilmiyorum ben biri linki gönderdiğinde bakıyordum ama kendim nasıl bulucam??

jasmincim hayırlı olsun....paşa annesi olacaksın demek.....ama sen yinede 2 hafta bekle derim ben belli olmaz...

Teşekkürler cicimmm tabii bekleyeceğiz artık napalım biraz daha sabır alışveriş yapmadan kaydirigubbakcemile3 gerçi kardeşim duyar duymaz gitmiş chicco'nun hastane çıkışını almış delirmiş durumda teyze oluyorum diye:sm_cool: eşim çok komikti gördüm ben gördüm palazlanmış kesin erkekti diyorrrrr :roflol::roflol::roflol:

heyecan olmazmı fatoşummm :)))) ama bebeğimi sağlıkla görmek için ve cinsiyetini öğrenmek için var :))))))))))))

handan kabızlıkta başarılı olan iyi doğurursa bende geliyom garii arkandan :))))
bende yaparım :))))

çeneniz kopsun emiii, neye kimee yazcamı şaşırdım ben yazarken sayfalar ilerliyo :)))

kaydirigubbakcemile3
böööyle pırt diye doğurucaz inşallahhhhhhhhhh

he kesinn
heycan varmi elam
olmamıı geri sayım başladııı :roflol: :roflol:
Kıslar bu dogum olayı bıÇmak gıbıymıŞ hahahah bende Çok kabızlık Çektıgım ıÇın ıkınmada ustayım bu ıŞı ıı yaparım bence hahahahahahahhaha

delüükaydirigubbakcemile3
Sağol zuzucummm ya bişey sorucam sizin açtığınız diğer topiclere nasıl gireceğim? bilmiyorum ben biri linki gönderdiğinde bakıyordum ama kendim nasıl bulucam??

canımmm aylara göre paylaşım ekim ayı içinde ya bu topic..ötekiler de ööle..ekim ayına gir altalta sıralı

Son düzenleme:
gerdege girecen kisim niye heycanlanmiyon hahahahahahahahahhahaha

muhahahahaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

neden ayda 1 kontrole gidiyoruz ki.....15 de bir gitsek olmaz mı yahuuuuu...gerçi para dayanmaz ozaman ama olsun....

canımmm aylara göre paylaşım ekim ayı içinde ya bu topic..ötekiler de ööle..ekim ayına gir altalta sıralı[/QUOTE]

ŞenizSağol cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…