jasmin kuzusuuu gösün aydınn..bi oğluş daha gelio hııı...cinsiyet topiğine de yas da nurefşan tabloya eklesinn
jasmincim hayırlı olsun....paşa annesi olacaksın demek.....ama sen yinede 2 hafta bekle derim ben belli olmaz...
Kıslar bu dogum olayı bıÇmak gİbİymİŞ hahahah bende Çok kabızlık Çektİgİm İÇİn ıkınmada ustayım bu İŞİ İİ yaparım bence hahahahahahahhaha
heyecan olmazmı fatoşummm :)))) ama bebeğimi sağlıkla görmek için ve cinsiyetini öğrenmek için var :))))))))))))
heyecan olmazmı fatoşummm :)))) ama bebeğimi sağlıkla görmek için ve cinsiyetini öğrenmek için var :))))))))))))
çeneniz kopsun emiii, neye kimee yazcamı şaşırdım ben yazarken sayfalar ilerliyo :)))
böööyle pırt diye doğurucaz inşallahhhhhhhhhh
olmamıı geri sayım başladııı :roflol: :roflol:heycan varmi elam
Kıslar bu dogum olayı bıÇmak gıbıymıŞ hahahah bende Çok kabızlık Çektıgım ıÇın ıkınmada ustayım bu ıŞı ıı yaparım bence hahahahahahahhaha
Sağol zuzucummm ya bişey sorucam sizin açtığınız diğer topiclere nasıl gireceğim? bilmiyorum ben biri linki gönderdiğinde bakıyordum ama kendim nasıl bulucam??
birak simdiii :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
gerdege girecen kisim niye heycanlanmiyon hahahahahahahahahhahaha
kaydirigubbakcemile3
he kesinn
olmamıı geri sayım başladııı :roflol: :roflol:
delüükaydirigubbakcemile3
canımmm aylara göre paylaşım ekim ayı içinde ya bu topic..ötekiler de ööle..ekim ayına gir altalta sıralı
muhahahahaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
ay hosuna gittiiii
ay hosuna gittiiii
yanakları da al al olmuştur şimdiii..heyecan bastııı:roflol: :roflol: :roflol:
neden ayda 1 kontrole gidiyoruz ki.....15 de bir gitsek olmaz mı yahuuuuu...gerçi para dayanmaz ozaman ama olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?