2009 Ekim Anneleri

jasmin kuzusuuu gösün aydınn..bi oğluş daha gelio hııı...cinsiyet topiğine de yas da nurefşan tabloya eklesinn

jasmincim hayırlı olsun....paşa annesi olacaksın demek.....ama sen yinede 2 hafta bekle derim ben belli olmaz...

OYY HAYIRLI OLSUN JASMİNELLAMMMMMMMMMM YİNE PAŞA GELİYORRR MAŞALLAH BEBİŞİNEEEEEEEEEE

Sağol bitanem Şeniz

beni gören yokmu yaa günaydin didiiim alouuu

Günaydııınnnnnnnnn cicciiiimmmmmm hihoyyyt

Zuzum hiç merak etme geçenlerde bana da gülerken oldu o kasık sancısı aniden ama göreceksiniz hepimiz sağlıkla doğuracaz bu bebişlerisırnaşık şey ya doğurucaz dedim de aklıma geldi doktordayken bakıyorum bebişime içimden dedimki allah'ım bu nasıl hızlı büyümedir her hafta kendini ikiye katlıyor bu benden nasıl çıkacak allah kerim kaydirigubbakcemile3

Daha hıÇbırımızın kesın degıl zaten cınsıyet ama ben bu cumartesı tansıyon ıÇın yıne gıdıcem ya bu sefer kesınleŞtırıcem ınŞallahhhhhhhhhhhh

saol haaytım...aslında arada oluyodu çok tınmıodum normal diye ama dünkü aşırı bi yorgunluk olayı oluncak korktum..öff amazonun doktoru geldi aklıma..acaba bişe oldumu die ondan korktum..walla kıs şimdi iyi hoş da nası çıkırtcas kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 arada derede kıwır bi git kıss öğrenirsin belkimm..bis de daha kesin bilmorus zati..aynı gün gitces senlennn

ben bi hafta sonra giderim gene ins. ayni sebepten degildee eheheheh öylesine. o batmalar dün bende bütün gün oldu bu arada. sanki bi sag bi sol yumurtamda sanki batmalar oldu korktum bende dün acikcasi. ama bebegimi ara ara cok azda olsa hissediyorum cok sükür..

çeneniz kopsun emiii, neye kimee yazcamı şaşırdım ben yazarken sayfalar ilerliyo :)))

Kıslar bu dogum olayı bıÇmak gıbıymıŞ hahahah bende Çok kabızlık Çektıgım ıÇın ıkınmada ustayım bu ıŞı ıı yaparım bence hahahahahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…