2009 Ekim Anneleri

kızlaarr yav bu yasak niyedir bizde hiç yasak masak yok
doktor serbest dedi ilk günden berii ama bizz arayı uzatıyoruz heep

esmacım bu haftalarda başagrısı normalmiş , ama mesela benim tansiyon problemim var bi gün agrımasa öteki gün agrıo mutlaka senin öle degil sanırım doktor agrı kesici veriyor içebilecegimiz bi sor istersen bide tansiyonunu ölçtür yinede bi aklında bulunsun canım ha bide soguk su ii gelio yüsünü yıka bide bişe daha sorcam alın bölgenmi agrıo yoksa ense bölgenmi ?

buda iyiymiş bulamadık şöyle bir dr...benim dr en son gittiğimde açık açık se..s yapabilirsiniz demişti...resmen ben kızardım...
bana yasak dedi 2 buçuk ay yasaktı
kızlaarr yav bu yasak niyedir bizde hiç yasak masak yok
doktor serbest dedi ilk günden berii ama bizz arayı uzatıyoruz heep

ne güsel ya biz üç ay kardeş olduk resmen.şunun şurasnda 1 aydr beraber oluorz ama ondada benmisteğim kaldelikafaduldenmadı araya mesafeler girince kötü oldu:)::):)

bu azgınlıkla hepimizin sıradaki bebekler erkenden gelicek anlaşılan kaydirigubbakcemile3

bende cevap verebilirmiyim
ense bölgem çok ağrıyo

ne güsel ya biz üç ay kardeş olduk resmen.şunun şurasnda 1 aydr beraber oluorz ama ondada benmisteğim kaldelikafaduldenmadı araya mesafeler girince kötü oldu:)::):)

banada 12 haftaya kadar yasak koymuştu sonra kaldırdı bana biz hala yararlanamıyoruz...

zaten sınırlı olunca bi anlamı kalmıyokii

bulcukcum ense bölgen agrıosa bu gerilim tipi başagrısı oluo yani stres kasılmadan olan başagrısı masaj yaparsan geçer tatlım

eczaneye giderim şimdi bi ölçtüreye cnm alınn bölgem cnm ağrıyooo

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn sekerlerrrrrrrr nasilsiniz kizlar bugun ??????? yeni kalktim sut ictim oturdum sizin ogle yemegi vaktiniz geldi :)))

esmacım alın bölgesi gerçek başagırısı işte ahh bilmezmiyim ne zor o geçmez bi türlü agrıkesici içiom gene geçmio benim şakaklarındaki damarlara masaj yap canım ii gelio bide soguksu torbası alnına ii gelio o damarlar daralip genişliomuş çok kan gelio die ondan oluomuş tansiyonunu ölçtür bakalım kaç çıkıcak yaz bana tamammı canım

ayy kıslar ünlülerin erken doğumlarını düşüklerni felan anlatıo halmize bnlerce şükür varsn sonaya kadr baş ağrısı karın ağrısı vs şikayetlewr olsun neler yaşamış insanlar..allahm kmseye vermesnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…