kızlaaar show tv'yi açııııın!!!!
ben hamile oldugumu ögrendigimiz zaman yapmadik. randevüye kadar 2 hafta.. öldük resmen
bana yasak dedi 2 buçuk ay yasaktıbuda iyiymiş bulamadık şöyle bir dr...benim dr en son gittiğimde açık açık se..s yapabilirsiniz demişti...resmen ben kızardım...
kızlaarr yav bu yasak niyedir bizde hiç yasak masak yok
doktor serbest dedi ilk günden berii ama bizz arayı uzatıyoruz heep
esmacım bu haftalarda başagrısı normalmiş , ama mesela benim tansiyon problemim var bi gün agrımasa öteki gün agrıo mutlaka senin öle degil sanırım doktor agrı kesici veriyor içebilecegimiz bi sor istersen bide tansiyonunu ölçtür yinede bi aklında bulunsun canım ha bide soguk su ii gelio yüsünü yıka bide bişe daha sorcam alın bölgenmi agrıo yoksa ense bölgenmi ?
bana yasak dedi 2 buçuk ay yasaktı
ne güsel ya biz üç ay kardeş olduk resmen.şunun şurasnda 1 aydr beraber oluorz ama ondada benmisteğim kaldelikafaduldenmadı araya mesafeler girince kötü oldu:)::):)
bana yasak dedi 2 buçuk ay yasaktı
ne güsel ya biz üç ay kardeş olduk resmen.şunun şurasnda 1 aydr beraber oluorz ama ondada benmisteğim kaldelikafaduldenmadı araya mesafeler girince kötü oldu:)::):)
esmacım bu haftalarda başagrısı normalmiş , ama mesela benim tansiyon problemim var bi gün agrımasa öteki gün agrıo mutlaka senin öle degil sanırım doktor agrı kesici veriyor içebilecegimiz bi sor istersen bide tansiyonunu ölçtür yinede bi aklında bulunsun canım ha bide soguk su ii gelio yüsünü yıka bide bişe daha sorcam alın bölgenmi agrıo yoksa ense bölgenmi ?
show tv de ne varmış acaba felisim. sen anlatsanaaa
bulcuk bursanın neresinde oturuyorsun
bulcukcum ense bölgen agrıosa bu gerilim tipi başagrısı oluo yani stres kasılmadan olan başagrısı masaj yaparsan geçer tatlım
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn sekerlerrrrrrrr nasilsiniz kizlar bugun ??????? yeni kalktim sut ictim oturdum sizin ogle yemegi vaktiniz geldi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?