ayy kıslar ünlülerin erken doğumlarını düşüklerni felan anlatıo halmize bnlerce şükür varsn sonaya kadr baş ağrısı karın ağrısı vs şikayetlewr olsun neler yaşamış insanlar..allahm kmseye vermesnn
açamıyozz online anlatın bizeeedelikafadulden
erken doğumun sebepleri? kimler risk altındadır? 18 yaş civarındaki çok genç annelerle 35 yaş üstü anneler risk altındaymış. Artık 25 haftalık doğan bebekleri bile, ki 400gr.dan bahsediyorlar, yaşatabiliyorlarmış. Anne karnında geçireceği 1 günü dışarda ancak 1 haftada tamamlayabilirmiş bebik. Erken doğum yapan Sonay Dikkaya konuşuyor şimdi, 6 aylık doğurmuş, yaşıyor bebek.
erken doğumun sebepleri? kimler risk altındadır? 18 yaş civarındaki çok genç annelerle 35 yaş üstü anneler risk altındaymış. Artık 25 haftalık doğan bebekleri bile, ki 400gr.dan bahsediyorlar, yaşatabiliyorlarmış. Anne karnında geçireceği 1 günü dışarda ancak 1 haftada tamamlayabilirmiş bebik. Erken doğum yapan Sonay Dikkaya konuşuyor şimdi, 6 aylık doğurmuş, yaşıyor bebek.
bulcuk cum ben m.kemalpaşa da oturuyorum.
doktora kime gidiyorsun canımcım
pembe incim hosbuldum tatlim tesekkür ederim nasilsin ?
kiz fatossssssssss gecen birsey okudum kiz doktora neden gittin anlatsana hehehehehe
kizlar gozunu seveyim erken dogum demeyin benim korkulu ruyam erken dogum , 5-6 aydan itibaren cok dikkat edin , hic sebep yokken bile erken dogum soz konusu olabiliyor tipki benim gibierken dogum risk yasi yok bence ben ilk hamileligimde 22 yasindaydim erken dogum yaptim ve gordugum bir cok anne genc yasinda erken dogum yapti hastanede 5-6 aydan itibaren enfeksion kapmamaya calisin dikkat edin doktora daha cok gitmeye gayret edin ben oyle yapacagim ..
bulcuk selçuk beye gidiyorum ben. doğumevi doktoru..
selçuk beyle ilgili duyumun var mı ? malum sen merkesdesin ben ilçede.... kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?