2009 Ekim Anneleri

o da kötü kuzum..Allah korusun düşersin felan biyerlerde

kizlar gobek sayfasina birseyler yazmissiniz kiz resimde goruldugu kadar buyuk degil benim gobek :)))))))))))) pc kamerasindan oyle buyuk gozukuyor sanirim davul gibi :))

bu arada dun gece ruyamda bir tane kadin doktora gitmisim bana ultrason yapti ve kiziniz olacak dedi :))))))))))) bende gordum gercekten kizdi hayirlisi olur insallah sali iple cekiyorum bebegim ne halde acaba

hayirlisi olsun canimmmmmmmmmmmm ne zaman ögrenecen sen

ilkayciom, canim bebem benim cok severim seni ben klava:a.s.
sen eskiyi pek okumazdin ehehheheheh cnaim benim mucuxx

hehehehehe kiz normalde okumazdim zaten hic okumam geri sayfalari aliskanlik iste ama o gun kimse yoktu benden baska :)))))) dedim soyle ara ara bir bakayim dedim ve gordummmmmmmmmmmmm sidikli fatosssssssss :sm_cool::roflol:

evet sali demissin anca gördüm hehehee

önümüzdeki salı mı cicim randewun..ayy hadi bakalımmhihoyyyt hihoyyyt

hepinizi öpüyorum...ben çıkıyorum moralim çok bozuk bugün sürekli ağlıyorum.........birbirinize ve bebişlerinize iyi bakın.......

show tvden naklen:

risk etkenleri:
çoğu gebelik, vajinal ya da idrar yolu enfeksiyonları, bebeğin suyunun FAZLA olması, rahimde şekil bozukluğu, miyomlar, SİGARA, normalin çok altındaki kiloda başlayan anneler, kötü beslenenler, gebelikte doktor tavsiyesi dışında rejim yapanlar.

Erken doğum belirtileri:
tanımlanamayan bir ağrı, baskı, karında sertleşme varsa su içip soluna yat geçmezse doktora yetiş, suyun erken gelişi, yoğun kanama halinde derhal doktora.

20. haftadan önce aklınıza getirmeyin, tehike ancak o zaman başlıyormuş

hehehehehe kiz normalde okumazdim zaten hic okumam geri sayfalari aliskanlik iste ama o gun kimse yoktu benden baska :)))))) dedim soyle ara ara bir bakayim dedim ve gordummmmmmmmmmmmm sidikli fatosssssssss :sm_cool::roflol:

fatooşş elimden geleni yaptım kuzumm..e sana geçmiş olsuunnn:teselli: kaydirigubbakcemile3

sen en iisi hava al nazcım kafanı dagıt düşünme böle şeyler yaa offf bebegi kasıosun içinde tatlım için rahat edecekse doktora git ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…