2009 Ekim Anneleri

nann.. önce söz verseydin.. ilkay allah... seni ne etsin..

ya benden su geldi yine tamam mi.. o yüzden doktora gittim.. seeyy meger o seymis ya hamislerde oluyormus farketmeden .. seyy mis istee

hehehehe bende is cevrirken adamin ustune sey ettin sandim sidikli vayyyyyyyyyyyyyyyyyy kiz dedigimi yap millete rezil olma tak artik pampersi :sm_cool:

ulennn işim vardı çıktım yukarlarda adım geçiyoo, gene dedikodumumu yaptınız nann...
şimdide yemeğe gidiyom gelince görüşürüz , az çene çalın :)))

hehehehe bende is cevrirken adamin ustune sey ettin sandim sidikli vayyyyyyyyyyyyyyyyyy kiz dedigimi yap millete rezil olma tak artik pampersi :sm_cool:

kislar su SIDIKLI ifadesini kullanmasak
yok be ne gecesi durup dururken lavoboya gittim baktimki sey islak korktum tabi gene dedim bu ne suyu seymis .. aman ne bilim :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

handan tutmadi kendini oda altina edecek yakinda ekim sidikli annelerinin topigi olacak burasi aaaaaaa hep sapiklar hem sidikliler bunlarrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))))):roflol:sırnaşık şey

afiyet olsun elaaaaa

ayyy çlatlıom çatlıom yemege gitmem lasım gelince görüşcez fatoşşşşşşşşşşşş düştün dilimeee:jeyyar:

bir beşikte olması geren özellikler: amerikan pediatri akademisine göre sert zemin gerekirmiş, bebeğin yatacağı yer sert olmalı ve yanında oyuncak vs. olmamalıymış, tek yatmalıymış, YÜZÜSTÜ SAKIN YATIRMAYIN!!!!, sırtüstü yatırın diyor doktor, yanlara destek konabilirmiş, yan yatınca dahi kendini yüzüstü atıp boğulma riski varmış. kumaşlar pamuklu olacak. yanları file ya da tül olan oyun parkı şeklindeki modelleri tavsiye etti. Asla yalnız bırakmayın, diyor.

Teşekkürler canım bizede anlattığın için.

mersi ciciimm..izleyemedim bennn

bu arada 90lı yıllara kadar doktorlar yüzüstü yatırın derlermiş, kusmuğun boğazına kaçması tehlikesine karşı, ama sonra farketmişler ki ani bebek ölümleri artmış, yüzüstü yatınca ağzı burnu kapanıyormuş ölüyormuş, Allah korusun!!!!!!!!! Bu bence çok önemli yüzüstü yatırmayalım, ben bu programı izleyene kadar iyi birşey sanıyordum yüzüstü yatırmasını.

ilkayy hahahahahaha gördüm cibildak halini genee bakiyorumda cok seviyorsun soyunmayi heeee hahahahahahhaha sen duuurrr gözüm üzerindeee

kıslaaar yaaa ben dün doktora gittim ama benim doktorum ayrılmıs gittiğim hastaneden..baska bi doktor gelmiş..nesse ona muayene oldum.beni sinir krizine soktu..15 haftalık bebege gelişmemiş daha cinsiyeti belli olurmu dedi..ben 5 bucuk aydan önce sölemem cinsiyet falan dedi..hem sen niye cinsiyetine tktın saglıgı daha önemli dedi..sanki ben düsünmüyorum bebegimin saglıgını..el sallıyor bak dedi..ben de elleri olustuguna göre demekki gelismiş demi dedim sinirden o da ben 12.hafta da cinsiyet söyleyen doktora doktor demem dedi..bi sinirle cıktım..hala cok sinirliyim...

anam ne cins şeymiş o ööle..heralde sağlığı önemli de insan cinsiyetini de mrk ediyo..hem gayet de güzel görünür 15 haftalık bebek..ay kuzum gitme sakın bidaa ona.kendi drunu ara bul nerdeyse:)

günaydın kızlar ancak evin işleri bittide geldim işler bitmeden açtımmı hiç bişi yapmıyom sonra :))

bencede o gıcık dr gıtme lülülülülülülülülülülülülülülülülülü ben olsaydım boyle ederdım ona laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae cok bılmıs ükela nolcuunaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…