2009 Ekim Anneleri

nebileyim korkuyorum herhalde ondandır...bebek iyimi erken doğum olurmu....ya bebeğe birşey olduysa ammaaaaan boşver çıkıp hava alayım biraz...

kizlar nolurr yalvariyorum akliniza böyle seyler getirmeyin niye durup durup dururken böyle düsünüyonuz iyi seyler düsününki iyi seyler olusn lütfen

nebileyim korkuyorum herhalde ondandır...bebek iyimi erken doğum olurmu....ya bebeğe birşey olduysa ammaaaaan boşver çıkıp hava alayım biraz...

sen git bir hava al gel sunuda unutma hic birsey tesaduf sonucu olmaz karamsar olma oyle bir konuda suan risk altinda olan ve bunu bilen benim % 50 riskliyim ama moralimi bozmamaya dusunmemeye calisiyorum ALLAH buyuktur ona siginmak gerekiyor canim kimse yarini bilemez

:))) sen cik dolas biraz iyi gelir ben daralip bunalinca oyle yapiyorum ve gercekten iyi geliyor

tamam tatlı hatunlar...bu haftalarda böyle olması normalmiş......psikolojik yaniiiii.....herşey çok güzel olacak inşallah......sıkmayın siz canınızı iyileşir gelirim ben öptüüüüüüm:)))))))))

kromozom anomalisi ve erken dönem düşüklerinin temel nedeni akraba evliliğiymiş diyor show tvde konuşan doktor.

tekrarlayan erken doğumlar? araya en az1 yıl koymalı yeni gebelik için, tüm değerler normale döndükten sonra denemeliymiş, Anne erken doğduysa bebek için de rerken doğum riski varmış. Çalışma hayatını son 8 haftadan da evvel sonlandırmalıymış anneler, çünkü bebeğin gelişimi için en önemlisi istirahatmış.

evdeki hatunlar sizde felis gibi showu isleyim bise anlatsanıza nanklava:

ne varmis show da ?? ne izliyor felis ?

:sm_cool:Fatosssssssssssss kiz gece ne yapiyorsun tatlim yatak ne alemde oluyor su yatagina dönmüyormu ??????? ayyyyyyyy yazik kocasina adam dus aliyordur sabaha kadar hehehe
eh fatos seni kizdirdim yineeeeeeee:roflol:

he yaa hic sorma islaniyor tabii eee normal malum terliyozz

şimdi reklam var show tv de, doktorlar erken doğumu anlatıyordu, şimdi bebek beşiklerini gösterecek bir kadın. Çok güzel modeller var ben morunu beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…