2009 Ekim Anneleri

canım hiç sinirlenme, prensip olarak söylemiyor kimisi, çünkü özellikle bebek kordonu ya da yatış pozisyonundan dolayı parmağı vs. pipi sanabiliyorlarmış, bizim gibi meraklı anneler de erkenden hazırlıklara başlayınca pembe odalı erkek bebeklerle, mavi odalı araba yataklı kız bebeklere oluyor olan:)) boşa giden onca para da cabası!!! Vallahi dün benim doktor da yaklaşık bunları söyledi, zaten %50 ihtimal var, kafadan atarım bişey 2-3 hafta sonra gerçekten belli olunca da tahminim yanlışsa pardon derim dedi. komik bir adam bizim doktor!

anam ne cins şeymiş o ööle..heralde sağlığı önemli de insan cinsiyetini de mrk ediyo..hem gayet de güzel görünür 15 haftalık bebek..ay kuzum gitme sakın bidaa ona.kendi drunu ara bul nerdeyse:)

ben de öle yapacam zaten özel acmis kendine yerini öğreneyim oaya gidecem..benim gittiğim yer özel hastaneydi her muayene de zaten özel parasına yakın para veriyordum özele gitmem daha mantıklı..hem kendi doktorum bana gecen ay bi sonraki geldiğinde gösteririse cinsiyetini sölerim demişti haftaya ona gidecem..ayy cok gıcık oldum buna yaaaa...bööle ben herseyi bilirim havasında ..

bu arada herkese tunaydınlar efem bende gecen mınıgımı gordum hec oralı olmuyodu hanım efendı uyuyodu halbukı sabah cıkolata yedıydım hareketlı ossun dıye ama heec oralı olmadı duruklenmıs ufacık olmus uyuyodu lülülülülülülülülülülülü dunyaya gelsın ben ona sorcem :jeyyar:

anım haklısın doktor da kendine göre haklı belki dedi zaten ben 5 bucuk aydan önce sölemem dedi prensip olarak..ben de içimen hiç söleme ozaman dogunca öğrenirim dedim ama diğer söledikleri beni kızdırdı..bebek daha cok küçük sekilsiz bişey nasıl belli olsun cinsiyeti falan dedi..yaaa kafası eli kolu bacagı belli olan sey sekilsiz mi olur..insan bi moral verir..diğer doktorum gösteriyordu bak bu kafası ayagı koları diye bu uyuz etti beni.

canım sıkma canını kendını begenmıs bı dr a rast gelmıssın nasıl seklı olmaz ya bu zamana kadar olustu bebek bundan sonra olusan organları buyuyecek delımı ne naniknanik
benım dr ıkıgun evvel ellerını ayaklarını gosterdı ozaman gordugumuz ne hayalmı laelaelaelaelae

Çok sağol şeker verdiğin bilgi için...:CüvCüv:

ooyy yawruşşş

kim sinirlendirmis benim seldusumu :)) doverim ben o doktoru sen uzulme :))

benneyaptımki:1no2:benneyaptımkisinirlendirdiler işte((( sinirden kuzuma da bakamadım dikkatli dikkatli..ama haftaya tekrar gidecem insallah..sen naptın canım nasıl gidiyor..miden nasıl oldu hafifledi mi..????

benneyaptımki:1no2:benneyaptımkisinirlendirdiler işte((( sinirden kuzuma da bakamadım dikkatli dikkatli..ama haftaya tekrar gidecem insallah..sen naptın canım nasıl gidiyor..miden nasıl oldu hafifledi mi..????

midem ayni canim surekli bulanti surekli istifar alismaya calisiyorum bende artik onlarla yasamaya ne yapayim...10 gundur falan acayip belim agriyordu ozellikle su 4-5 gundur artti sanki bicak saplanir gibi oluyor kalcamin uzerine doktora gittim sabah yeni geldim bende...birazdanda ise gidicem istemeyerekte olsa...

Kizlar yaa 12. hafatda ikili test icin gittigimde folik aside devam et falan demedi doktorum bende bitene kadar kullanip sonra biraktim siz biraktinizmi yoksa hala devammi??

Kizlar yaa 12. hafatda ikili test icin gittigimde folik aside devam et falan demedi doktorum bende bitene kadar kullanip sonra biraktim siz biraktinizmi yoksa hala devammi??

ben hala elevit kullanıyorum canım doktor devam et bitince tekrar yazarı demişti..sen doktora sor yine de ..bel agrısı bende de var ama cok siddetli deil cok sükür..o bıcak gibigiren sancılar için akıntımı sormusru doktor kokulu ve renkliyse ilac verecem dedi takip et dedi. o yüzden olabiliyormus..at dinlen dicem ama calısman gerek..ben de rapor aldım bi hafta evdeyim annem de geldi rahatım şimdi ama cuma günü bitiyor saltanatım maalesef..ben de iş bası yapacam.koca koca veletlerle ugrasmaya devam..yaz da geldi.iice kuduracaklar allah yardımcımız olsun:))))))))))

selduscum ne uyus adammış o ya boşver sıkma canını sen görüosuın kolunu bacagını o yeter ne uyus doktorlar var ya

senin isinde zor valla canim Allah kolaylik versin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…