- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
kıslaaar yaaa ben dün doktora gittim ama benim doktorum ayrılmıs gittiğim hastaneden..baska bi doktor gelmiş..nesse ona muayene oldum.beni sinir krizine soktu..15 haftalık bebege gelişmemiş daha cinsiyeti belli olurmu dedi..ben 5 bucuk aydan önce sölemem cinsiyet falan dedi..hem sen niye cinsiyetine tktın saglıgı daha önemli dedi..sanki ben düsünmüyorum bebegimin saglıgını..el sallıyor bak dedi..ben de elleri olustuguna göre demekki gelismiş demi dedim sinirden o da ben 12.hafta da cinsiyet söyleyen doktora doktor demem dedi..bi sinirle cıktım..hala cok sinirliyim...
anam ne cins şeymiş o ööle..heralde sağlığı önemli de insan cinsiyetini de mrk ediyo..hem gayet de güzel görünür 15 haftalık bebek..ay kuzum gitme sakın bidaa ona.kendi drunu ara bul nerdeyse:)
canım hiç sinirlenme, prensip olarak söylemiyor kimisi, çünkü özellikle bebek kordonu ya da yatış pozisyonundan dolayı parmağı vs. pipi sanabiliyorlarmış, bizim gibi meraklı anneler de erkenden hazırlıklara başlayınca pembe odalı erkek bebeklerle, mavi odalı araba yataklı kız bebeklere oluyor olan:)) boşa giden onca para da cabası!!! Vallahi dün benim doktor da yaklaşık bunları söyledi, zaten %50 ihtimal var, kafadan atarım bişey 2-3 hafta sonra gerçekten belli olunca da tahminim yanlışsa pardon derim dedi. komik bir adam bizim doktor!
anım haklısın doktor da kendine göre haklı belki dedi zaten ben 5 bucuk aydan önce sölemem dedi prensip olarak..ben de içimen hiç söleme ozaman dogunca öğrenirim dedim ama diğer söledikleri beni kızdırdı..bebek daha cok küçük sekilsiz bişey nasıl belli olsun cinsiyeti falan dedi..yaaa kafası eli kolu bacagı belli olan sey sekilsiz mi olur..insan bi moral verir..diğer doktorum gösteriyordu bak bu kafası ayagı koları diye bu uyuz etti beni.
bir beşikte olması geren özellikler: amerikan pediatri akademisine göre sert zemin gerekirmiş, bebeğin yatacağı yer sert olmalı ve yanında oyuncak vs. olmamalıymış, tek yatmalıymış, YÜZÜSTÜ SAKIN YATIRMAYIN!!!!, sırtüstü yatırın diyor doktor, yanlara destek konabilirmiş, yan yatınca dahi kendini yüzüstü atıp boğulma riski varmış. kumaşlar pamuklu olacak. yanları file ya da tül olan oyun parkı şeklindeki modelleri tavsiye etti. Asla yalnız bırakmayın, diyor.
selam kizlar nasilsiniz???
bu arada herkese tunaydınlar efem bende gecen mınıgımı gordum hec oralı olmuyodu hanım efendı uyuyodu halbukı sabah cıkolata yedıydım hareketlı ossun dıye ama heec oralı olmadı duruklenmıs ufacık olmus uyuyodu lülülülülülülülülülülülü dunyaya gelsın ben ona sorcem :jeyyar:
hosbulduk canim simdi doktordan geldim belim agriyor 10 gundur felaket neyseki onemli bisey yokmus;....:Saruboceq:ıyıyız canım sen nasılsın hosgeldın kaydirigubbakcemile2
kim sinirlendirmis benim seldusumu :)) doverim ben o doktoru sen uzulme :))
hosbulduk canim simdi doktordan geldim belim agriyor 10 gundur felaket neyseki onemli bisey yokmus;....:Saruboceq:
benneyaptımki:1no2:benneyaptımkisinirlendirdiler işte((( sinirden kuzuma da bakamadım dikkatli dikkatli..ama haftaya tekrar gidecem insallah..sen naptın canım nasıl gidiyor..miden nasıl oldu hafifledi mi..????
gecmıs olsun canım oyy mınıklerı tv yerıne canlı gorecegımız gunlerıde gorces ınsallah :Saruboceq::Saruboceq:
Kizlar yaa 12. hafatda ikili test icin gittigimde folik aside devam et falan demedi doktorum bende bitene kadar kullanip sonra biraktim siz biraktinizmi yoksa hala devammi??
ben hala elevit kullanıyorum canım doktor devam et bitince tekrar yazarı demişti..sen doktora sor yine de ..bel agrısı bende de var ama cok siddetli deil cok sükür..o bıcak gibigiren sancılar için akıntımı sormusru doktor kokulu ve renkliyse ilac verecem dedi takip et dedi. o yüzden olabiliyormus..at dinlen dicem ama calısman gerek..ben de rapor aldım bi hafta evdeyim annem de geldi rahatım şimdi ama cuma günü bitiyor saltanatım maalesef..ben de iş bası yapacam.koca koca veletlerle ugrasmaya devam..yaz da geldi.iice kuduracaklar allah yardımcımız olsun:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?