2009 Ekim Anneleri

ne yoksası nann hiçbişey yok iştee:mymeka:

saka bi yanada SIK disini tatlim benimde belim mahf.. bide bütün gün paaso oturuyoz büroda onunda etkisi cok.. benim bide eklem iltihabi kalca kemigimde sorun var düsün yani ne durumdayim. öne dogru oturunca belim agriyor, arkaya dogru yaslaninca kitliyor daha cok agriyor :S

cnm benimki öğleden sonra olmaya başladı birden anlamadım nedenini (

samyelicim fatoş çişini tutamamışta, ilkaycım ona bez tak diyodu :))

ben bacagimin üzerine basamadim bugün. hem belim cok agridi hemde bacagim. ama en fazla agriyan gögüslerimdi resmen sis gibiydi gün gectikce daha cok agriyor ama hep sabahlari

Canım geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşıyorum belim ağrıyo ve bacağımın ağrısından zor hareket ettiriyorum yatakta bir taraftan bir tarafa dönemiyorum ..Doktora gittim ve siyatik dedi hamilelikte oluyormuş karın kaslarımız gelişmediği için oluyormuş çekeceksin yapacak birşey yok dedi...CADIARZU

evet ama isin kötüsü ben zaten muayene altindaydim muayeneyi dogrumu yazdim bilmiyorum :)). yani konrollerim vardi terapim vardi doktorum bana dediki hamile kalma gelecek 3 ayda cok zorlanirsin demisti birinci ayda.. ve ben o ay hamis kaldim :))..hele biraz is yapim ve ardindan uzanim asla tek basima kalkamam sol tarafimdan.. esimin yardimiyla kalkyiorum lavoboya bile.. ama yorulmazsam az agriyor öyle yardima ihtiyacim olmuyor..

selam kızlarr ben geldimm:))
fatoşçum geçmiş olsun tatlım dinlen bol bol tatlım sakın yorma kendini, hassas bi dönem hepimiz için, yorulmaya gelemiyoruz bi de üstüne.
zuzucum sana da geçmiş olsun tatlım, lütfen yprma kendini bak koca gün ütü yaptım demişin o kadar yorgunluğa bi de dışarı çıkmışın o da yetmemiş 45 dk. ayakta dikilmişin akıllı bıdık tabi ağrır her yanın.Ama geçer korkma endişelenme de, gerilmiş vücudun epey , dinlenmeden geçmiyor canım uzanacaksın anca öyle. bak ben 1 haftadır yatar pozisyondayım biliyon.
kızlar bi de bişey dicem ya, dün bi arkadaşın hani bebeğinin kalbi durmuş farketmemiş falan ya, doktora gidince öğrenmiş, valla onu okuyunca fena oldum ya. allahaşkına şu topice ve bütün hamiş topiclerine bu tarz mesajlar atmasınlar ya. tamam zor bi durum acılarını paylaşıyolar ama biz de etkileniyoruz yani, kafayı takmıyim diyorum ama şeytanın işi yok aklı takılıyo insanın ya bişey olursa diye ffffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…