2009 Ekim Anneleri

nese ben çıkıom balık dün yaptık am agene canm balık istedi dünkü balık süperdi çünküöptm kıslar herkesi koçişimi bakliyim aşağda beraber gderz..ii bakn kendnze ve bebelere..

kuşum senin daha önce gösterdiğin sanki farklıydı...
banamı öle geldi acep...

ay cnm benim merak etmişsin sağol. ya sorma diyet yapma başla dedi ama ben başlamam yaniii bu zamanlarda herşeydende yememiz lazım dimii kaynanamda boşver sen dokotru dedii:))))
cinsiyeti içinde cnm baya uğraştıı belirlemeye çalıştı ama göstermiy falan dedii. sonra kız gibi ama net değil dedii.. 17 haftadan sonra tam net belli olur dedi cnmm.. bizim bebişinin pozisyonu belli değil valla sürekli hareket halinde cnm :roflol:

handancım hazirancım o desteğin tam adı ne? handan galiba sen resim eklemiştin onla ilgili gene versene cicim...

tam adını bilmiyorum, benimkinin markası "elite line", böyle (genellikle) siyah bişey, bel oyuntusu var ortasında, arkası da koltuga gecirmek için lastikli. praktikerde görmüştüm ben de

kızlar ben esımden pızza ıstedım yemek yapmadım kaydirigubbakcemile3 bugun kurtuldum mamadan sengözlerimebaksanab

gerekli gıdaları tüketiyorum kesmem zaten cnm hamur işini fazla yememeye çalışıyorumm

esma doktor diyetmi yap dedi anlamadım

evet liste verdi cnm zaten çok hamur işi yemiyorumm...ona dikkat ederim sadece artık.

ay ben de kepek ekmeğine başladımm..bazen ii de bazen hiiçç canım istemiyoo..off bide balık yiyebilsemm

öff balıktan bana da nefret geldi. zaten istanbulun balıkları böle pis kokuyo burnuma. o pis marmara denizinden çıkan balığın vitamininden ne olacak sanki. hiç yemem daha iyi.
eskiden kahvaltıda bol bol zeytin yerdim şimdiz zeytin leş gibi kokuyo burnuma yiyemiyorum allah yarappimmmm.

Kıslar nasılsınız bebişler nasıl?

Bir son dakika bilgilendirmesi geçiiim dedim sizlere...

Doktorumla mailleşiyordum. Sola yatışı sordum nasıl yatalım dedim. Sola yatış 3.trimesrtden sonra önerilir. Şu an istediğiniz gibi yatabilirsiniz dedi:) Ayy uyanıp uyanıp sola dönüyordum gece:)) çünkü ben sola yatamam:))

Sonra hemoroid sordum çıkıyo bende dedim. O da kanama olmadığı sürece dayanabildiğiniz kadar sıcaklıkta suya oturun haftada 1 kez 10 dk. dedi. Kanama olursa Proctogylvenol dedi.

Sonra ağrı kesici sordum sinüzit var bende. O da aynı Handancımın dr.unun söylediği gibi minoset dedi güvenle kullanabilirsiniz dedi.Bir de burun tıkanıklığı için yatmadan sterimar sıkın burnunuza dedi.

Fıstıklar bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…