kıslar ne yemek pişirceeesss...sizler ne pişirdnz off ben hergün ne pişirsem lafından bıktıııımmm
fatoş kıs gülceğne menü söle bari ama kolay olsun kıçım kalkmıo çok tembelim
ay cnm benim merak etmişsin sağol. ya sorma diyet yapma başla dedi ama ben başlamam yaniii bu zamanlarda herşeydende yememiz lazım dimii kaynanamda boşver sen dokotru dedii:))))esra ne diyeti ya saçmalama hamileyken dyetmi yapılır ayol.hem bugün seni merk etmştm handana sorddum cnsyet tam belli olmmaş ölemi bebiş ne pozisyondaydı nasıl duruodu uğrşsaydı bras doktrn...
kadınn biirnn canı toprak istemş dr ye demiş cann ne çekiosa yemn gerekli diyet felan yok..
handancım hazirancım o desteğin tam adı ne? handan galiba sen resim eklemiştin onla ilgili gene versene cicim...
gerekli gıdaları tüketiyorum kesmem zaten cnm hamur işini fazla yememeye çalışıyorummhamurişlerini kessen yeter bence de cnm, makarna, pilav, börek az miktarda yersin. ama peynir gibi bebişe yarayan şeyleri kısıtlama. gebelikte çok aşırı kilo alımı da dogumda bazı sorunlara yol acabiliyormus. biraz kontrollu gitmemiz gerek.
esma doktor diyetmi yap dedi anlamadım
zatti devamlı kepek ekmee yimicekmişin zuzu arada beyaz yimek lazımmış öle yap sen de barim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?