olsun olsun uykusuz kaldığmz geceler çok olcek illaki veririz saten doğumda gidio fazlasısende çok iiisin canım benim boyum daha kısa 1,60 civarı efet sorma top gibi olcez gibime gelio
esmamemoyu dion canım sen kıza benzio demiş ama kesin bişe dememiş 3 hafta sonra ögrencek[/QUOT,
hadiya cnm çokta hevesliydiii..kesn bişi dememişse ben güvenmiom kesn dienler bile yanılıo..
ben de yatak odası düşünmüyorum bambu tarzı bi beşik bakınıyorum
park yataklar hiç mi hiç sıcak gelmiyor bana çok itici hatta..
birde kıyafetlerinizi malzemelerini saklayacağımız bişi lazım kızlar..
benm oğlum olcek ama ben boyna ekşi yiyom nası olcek anlamadm.kusmadımda hiç aşermedmde maşallah benm oğluma maşallah maşallah diin haaa
Dikenler batmasın
Pembe ayaklarına
Büyük acılarla büyüme inşallah,
Uzakta yakında
Kalırsam ayakta
Dualarım seninle hep
Tam yanıbaşında
Nenni,nenni,nenni kara kuzum
Nenni,nenni,nenni ipek kızım...
selm kızler pat diye araya girdimkaydirigubbakcemile3baktım beşikler alınmış..ben de ninni yazıyım dedimhihoyyyt
melekler korusun dizisi için sezen aksu yazmış..çok beğendim..paylaşayım dedim..ben kuzum için not aldım..
iide askbuya anlamadın herhal sen bu büyüyen karyolaa yani o komidinler çıkıo kocaman genç odası oluo liseye kadar hatta lisede bile yatabilir öle yatak yani o senin dediklerin büyümeyen yataklar sabit kalıo kapişşş bu büyüdügü için pahalı ve bi sürü çekmecesi neyin var
buda güsel ama ben kayahanın ninnisine bayılıyorum ebebeğim eeeeee olanına kırmısı pabuçları duruyor başucunda uyuyor mışıl mışıl dnyalardan habersz die başlıodu sanırsam özellkle sonunda küçüçük yastığınıo paylaşmış bebğiyle dio ya bitiorum oraya benn çok güsel çokhttp://www.plak1.com/dinle/kayahan/e-bebegim/10142.htmlburdan dinleynnnn
dinledm dimi canım ay çok güsel ya benimde gözlermden yaşlar geldi dinlerken linki yazammaşm link buKayahan - E Bebeğim - Plak1.Com - Bedava Müzik Dinle - Free Music Listen - Müzik Dinleboğazım düğümlendi..gözlerim doldu... ben de severim o ninniyi canım..Allah ın izniyle sağsalim kucağımıza alsak da ninnilerle büyütsek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?