2009 Ekim Anneleri

selamm kıslar nasılsınızz bakimm a.s.
yaa ben hergun agrı kesici içebilirimm bas agrısı var ondan fazla ensemmde agrı var kafamı zor kaldırıyorm 3 4 gundur boyleyim. neyse guvenle içilebiliyormuş minoset ..off dayanabildigim kadar dayanıyorum olmuyorr
bide ben bugun bebegimi hissettim cok degişik pıt pıtt kelebek cırpınışı gibiydi. hissedebilir degilmi erken ama :))

kalemiticik yeteri kadar su içiyomusun şeker? susuzluk da baş ağrısı yapar. bu dönemlerde vücudun suya ihtiyacı biraz fazla çünkü.

kalemiticik yeteri kadar su içiyomusun şeker? susuzluk da baş ağrısı yapar. bu dönemlerde vücudun suya ihtiyacı biraz fazla çünkü.

hmm bilmiyordum su onemli ama basagrısı ondan demek bikac gundur diger gunler gibi bol boll içmedimm dikkat etmedim demek ondan cok sagol hayatım a.s.

Canım teşekkürler bilgilendirdiğin için canım :1hug:
ben kaçtım herkese iyi akşamlar allaha emnet olun

ya sanırım boynumda kirecLenme var benim basımada baskı yapıyor ondan agrıyor hamile kalmadan oncede agrıyordu ama simdi tam sapıttı cok agrıyor hergun onceden ayda bir tutardı her agrıdıgında dr gidecem diyordum gecince unutup önemsemiyordum simdi cekilir gibi degil ama sadece minoset içebiliyorum artık dogumdan sonra giderim senağlama

kizlar, geçmisi okuyordum sirt ustu uzanmis halde dizlerimde laptop elim karnimin altindaydi. Birden parmagimin altinda kalp atislarini hissetmeye basladim durakladim ve 6-7 saniye devam etti sonra gitti. Tam rahmin oradaydi hafif solda oldu ilk defa cok sasirdim kalp atislarini hissedebiliyoruz demekki cok hizliydi ilginc ama cok hostu.

mrb arkadaslar size bişey danısabilrmiyim dün gece akıntım olmuş ve kahve rengi olmuş kan degildi sonra iş yaparken belim cok agımaya basladı ve saglık ocagına gittim dr anlattım ve acil kadın doguma gitmemi istedi yarın kendi doktoruma gidecegim bi sorun olurmu arkadaslar yani normal deg,l demi böyle akıntı olması aksam üzeri tekrar akıntı oldu ve korkuyorum 3 aylık hamileyim su anda.....

canim umarim bisey olmaz ama hic aksatmadan doktoruna git.beyaz ve sari akintiya normal diolar cunku

canım artık bebşlerimiz hissedebbiliriz ama işte seninde dediğin gibi bir jkaç saniye sanki anladıkları anda kaçıyolar anca alışacaklar bize kaydirigubbakcemile3 :asigim:

geçmiş olsun canım ama ihmal etme yarın hemen dr una git bence...

canım içini ferah tut.....:teselli:kendini üzme ve yormaa...inşlahh hiçbir sorun çıkmıyacak canımmmm:teselli:

Mrb canim, sakin is yapacagim diye kendini ihmal etme surekli kendini dinlendir bosver isi gücü senden ve bebeginden önemlimi sanki...ama sen yinede doktora görün insallah hersey yolundadir üzme canini.

slm cnm..geçmiş olsun..korkma sakın iş yapmada yat dinlen soluna dön ayakta kalma ve bol bol su iç ihmal etme..kahva akıntıdan bişi olas korulcak bişi yoktuır durmuş kan o bebiş artık büyüyo genişliyo muhtelemen damarlar aşınmıştır..bend ede olmuştu 16. haftamda çok korkmuştum anlıyorum seni..sana dediklerim bana denilmşişti dr tarafından..progestan iöçiyorsun değilmi gerçi 1 hafta sonra bi etkisi klamcak o ilacın plesantaya bırakıyo görevini artık..allahın izniyle bebişlerimize sağlıkla kavuşcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…