Kalemiti nasılsın şeker?
selamm kıslar nasılsınızz bakimm a.s.
yaa ben hergun agrı kesici içebilirimm bas agrısı var ondan fazla ensemmde agrı var kafamı zor kaldırıyorm 3 4 gundur boyleyim. neyse guvenle içilebiliyormuş minoset ..off dayanabildigim kadar dayanıyorum olmuyorr
bide ben bugun bebegimi hissettim cok degişik pıt pıtt kelebek cırpınışı gibiydi. hissedebilir degilmi erken ama :))
kalemiticik yeteri kadar su içiyomusun şeker? susuzluk da baş ağrısı yapar. bu dönemlerde vücudun suya ihtiyacı biraz fazla çünkü.
ensem basım agrıyor(((( sen nasılsınn canım
Kıslar nasılsınız bebişler nasıl?
Bir son dakika bilgilendirmesi geçiiim dedim sizlere...
Doktorumla mailleşiyordum. Sola yatışı sordum nasıl yatalım dedim. Sola yatış 3.trimesrtden sonra önerilir. Şu an istediğiniz gibi yatabilirsiniz dedi:) Ayy uyanıp uyanıp sola dönüyordum gece:)) çünkü ben sola yatamam:))
Sonra hemoroid sordum çıkıyo bende dedim. O da kanama olmadığı sürece dayanabildiğiniz kadar sıcaklıkta suya oturun haftada 1 kez 10 dk. dedi. Kanama olursa Proctogylvenol dedi.
Sonra ağrı kesici sordum sinüzit var bende. O da aynı Handancımın dr.unun söylediği gibi minoset dedi güvenle kullanabilirsiniz dedi.Bir de burun tıkanıklığı için yatmadan sterimar sıkın burnunuza dedi.
Fıstıklar bilginize...
Canım teşekkürler bilgilendirdiğin için canım :1hug:
ben kaçtım herkese iyi akşamlar allaha emnet olun
mrb arkadaslar size bişey danısabilrmiyim dün gece akıntım olmuş ve kahve rengi olmuş kan degildi sonra iş yaparken belim cok agımaya basladı ve saglık ocagına gittim dr anlattım ve acil kadın doguma gitmemi istedi yarın kendi doktoruma gidecegim bi sorun olurmu arkadaslar yani normal deg,l demi böyle akıntı olması aksam üzeri tekrar akıntı oldu ve korkuyorum 3 aylık hamileyim su anda.....
kizlar, geçmisi okuyordum sirt ustu uzanmis halde dizlerimde laptop elim karnimin altindaydi. Birden parmagimin altinda kalp atislarini hissetmeye basladim durakladim ve 6-7 saniye devam etti sonra gitti. Tam rahmin oradaydi hafif solda oldu ilk defa cok sasirdim kalp atislarini hissedebiliyoruz demekki cok hizliydi ilginc ama cok hostu.
mrb arkadaslar size bişey danısabilrmiyim dün gece akıntım olmuş ve kahve rengi olmuş kan degildi sonra iş yaparken belim cok agımaya basladı ve saglık ocagına gittim dr anlattım ve acil kadın doguma gitmemi istedi yarın kendi doktoruma gidecegim bi sorun olurmu arkadaslar yani normal deg,l demi böyle akıntı olması aksam üzeri tekrar akıntı oldu ve korkuyorum 3 aylık hamileyim su anda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?