2009 Ekim Anneleri

canım ya sıcak sumu alalla sıcak su bildiğim kadaryla zarralı düşüğe neden olur sen onu bidaha bi sorsana çok sıcak suyla duş bile almıorum ben..kaldıki dayanablceğimz suya otrcazCADIARZU
İstanbullu hatunlar biz niye buluşmuyoruz İzmir buluşuyor?
sorma bu istanbullular çok tembel biri ilaç atar die korkuo dandanın adanalı kcası var zeynep desen korkuo ilaç atcam die:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın hatunlarrr nasılsınızz
bulcuk geçmiş olsun gülümm

günaydın canım günaydın kıslar herkes ii sanıorumm..bide 12 13 haftalık anneler bebelerinizi hissetmek için çok erken onlar bağırsak hareketlerymş öle duydumm sakın kızmayın bana haaa duyduğumu söledimmD:kaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

günaydın kızlar a.s. malum oldu birden dedim ki "ben Ekim'de doğuracam" :1rolleyes:
hayırlara gide inşallah:asigim:

günaydın kızlar, dün sol tarafımda kasıkla göbek arasına bir sancı girdi ve 3 gündür duran lekelenmeler yine başladı, hani adet başlayacakken olanlardan,peçeteye sütlü nescafe dökülmüş gibi...Şimdi iyiyim, biz 2 haftada 1 gidiyoruz doktora düşük tehdidi nedeniyle. Bu öyle tezat bir ruh hali ki, hem hergün doktora gitmeyi isteyip, hem de kötü bir haber mi alıcam bu sefer diye ayaklarının geri geri gitmesi...Az önce baktım lekelenme durmuş. Sakın ama sakın yorulacağınız bir şey yapmayın ve stresli ortamlardan uzak durun, çünkü vücudun dengesi bir kere bozuldu mu telefisi gerçekten zor!

canm yat dinlen allaha güven onun rızkı varsa sen ne yaparsan yap düşerse düşer.ama tedbiri sen alcan takdiri allaha bırakacaksn..bende ilk samnlar çekmştim öle şeler.kanama olmadı ama içte rahmde lekelenme olmuş.ama bebeişinde büyümüş ya tutunsun sana artık.13 haftayı geçmişsin maşallah büyümüş o annesi gelişimi nası peki

bulcuk geçmiş olsun canım ....yerimseniben....
ankaralı annişler bizde bulışalımmmmmm.......:sm_cool:

ya kızlar ya siz bebelerin ismini ne koycaksınız.ben doruk koymayı düşündüm oğlşumun ismini halada istiorum ama baya bi araştrdm müslüman olan insann güsel düzün isim koyması gereklymiş onlar babalarının ve kendi adlarıyla çağrılcaklarmış..kaya taş toprak vs vs ona benzer şeler müslümana yaklışmazmış.ç..ooooooooooffff offff snr oldum yaaaa ne yacz şimcik biz ya..

feliscim geçmiş olsun, sakın yorma kendini cnm, yat dinlen...
doktora gitmeyi sakın ihmal etme...
bende dün bi ara yatağa uzandım ve kalkarken tam senin dediğin yere göbeğimle kasığım arasına felaket bi sancı girdi sol tarafıma, ama bende çok şükür lekelenme yok.

Cnm geçmiş olsun. bebişin gelişimi güzelse Allahın izniyle bişeycik olmaz. bendede ara ara oluuyo çünküü sana tutunmuştur doktorum kimi kadınlar herşey yolunda olsa bile bu tür lekelenmeler olabilir dedi.. bünye meselesii Allaha emanett :teselli:

hoşgeldin neslicim

inşallah bebişlerimiz sğlıkla doğsunlar

felisim geçmiş olsun canımcığım . nolur dikkat et . inşallah hiçbirimiz üzülmeyelim
.

günaydın güzellerrr

benim midem çok fena dün bütün gece mide agrısından kıvrandım yine haftada 2 kez rahat midem agrıo sizde varmı böle bişe ya sabaha karşı dalmışım 7 de yine uyandım iş için sersem gibiyim:bbo:

günaydınn arkadaşlarr
moralim 0 inşş düzelirr off offf offff (((( eşimle tartıştımda uzun bi sürede konuşmak istemiyorum mümkünsee :çok üzgünüm:

günaydin kizlarr nasisliniz bugün?
benim iki gögsümün tam arasinda biraz asagisinda kahve rengi bir leke olusuyor gittikce belirleniyor.. lekelenmemi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…