canım ya sıcak sumu alalla sıcak su bildiğim kadaryla zarralı düşüğe neden olur sen onu bidaha bi sorsana çok sıcak suyla duş bile almıorum ben..kaldıki dayanablceğimz suya otrcazCADIARZUKıslar nasılsınız bebişler nasıl?
Bir son dakika bilgilendirmesi geçiiim dedim sizlere...
Doktorumla mailleşiyordum. Sola yatışı sordum nasıl yatalım dedim. Sola yatış 3.trimesrtden sonra önerilir. Şu an istediğiniz gibi yatabilirsiniz dedi:) Ayy uyanıp uyanıp sola dönüyordum gece:)) çünkü ben sola yatamam:))
Sonra hemoroid sordum çıkıyo bende dedim. O da kanama olmadığı sürece dayanabildiğiniz kadar sıcaklıkta suya oturun haftada 1 kez 10 dk. dedi. Kanama olursa Proctogylvenol dedi.
Sonra ağrı kesici sordum sinüzit var bende. O da aynı Handancımın dr.unun söylediği gibi minoset dedi güvenle kullanabilirsiniz dedi.Bir de burun tıkanıklığı için yatmadan sterimar sıkın burnunuza dedi.
Fıstıklar bilginize...
sorma bu istanbullular çok tembel biri ilaç atar die korkuo dandanın adanalı kcası var zeynep desen korkuo ilaç atcam dieİstanbullu hatunlar biz niye buluşmuyoruz İzmir buluşuyor?
günaydın hatunlarrr nasılsınızz
bulcuk geçmiş olsun gülümm
kasım'ın ilk haftası ve fakat dedim ya içime doğuverdi birden:sm_confused:gnydn canm hoşgeldin ee ekimdemi oluo cnm senn doğum kasım değilmi ya 11 hafta 3 günlk
günaydııııın elacım naber?
günaydın kızlar, dün sol tarafımda kasıkla göbek arasına bir sancı girdi ve 3 gündür duran lekelenmeler yine başladı, hani adet başlayacakken olanlardan,peçeteye sütlü nescafe dökülmüş gibi...Şimdi iyiyim, biz 2 haftada 1 gidiyoruz doktora düşük tehdidi nedeniyle. Bu öyle tezat bir ruh hali ki, hem hergün doktora gitmeyi isteyip, hem de kötü bir haber mi alıcam bu sefer diye ayaklarının geri geri gitmesi...Az önce baktım lekelenme durmuş. Sakın ama sakın yorulacağınız bir şey yapmayın ve stresli ortamlardan uzak durun, çünkü vücudun dengesi bir kere bozuldu mu telefisi gerçekten zor!
günaydın kızlar, dün sol tarafımda kasıkla göbek arasına bir sancı girdi ve 3 gündür duran lekelenmeler yine başladı, hani adet başlayacakken olanlardan,peçeteye sütlü nescafe dökülmüş gibi...Şimdi iyiyim, biz 2 haftada 1 gidiyoruz doktora düşük tehdidi nedeniyle. Bu öyle tezat bir ruh hali ki, hem hergün doktora gitmeyi isteyip, hem de kötü bir haber mi alıcam bu sefer diye ayaklarının geri geri gitmesi...Az önce baktım lekelenme durmuş. Sakın ama sakın yorulacağınız bir şey yapmayın ve stresli ortamlardan uzak durun, çünkü vücudun dengesi bir kere bozuldu mu telefisi gerçekten zor!
bulcuk geçmiş olsun canım ....yerimseniben....
ankaralı annişler bizde bulışalımmmmmm.......:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?