2009 Ekim Anneleri

aaa beni anlatiyoo yok nan alp daglarinda deeel liechtenstein diye bi ülkee

yok ben gene fadime kalim almim sagol hahahahhaa

sorunda bu iste canim yaaa :çok üzgünüm:

elanin yapamadigini :jeyyar:

:mymeka::mymeka::mymeka:
FAOŞ KISS BENİM GÖBEĞİM AYNI SENİN TİCKERİNDEKİ KARININKİ GİBİ OLDUUkaydirigubbakcemile3

canım gözün aydın prens ha :smiley-cool: çok heycanlandım ya çok erken belli olmuş süper yaaa benim 13+2 gitsem belli olurmu acaba

Iremcim gözün aydın darısı başıma, darısı başıma, darısı başımaa :))))

yok canim bruda yapacam. orda paso ödüyonuz. burda üstüne para veriyolar hahahahahahahahah hediye.. hem doktorumu istiyorum ben dogum icin. ona cok güveniyorum

canım ben 16 haftalık olduğu zaman yani 6 mayısda gidicem doktora dicem yeter artık söle dicam -tatlicadiarzu-

Bu arada buluşma işi nooldu?
Zuzucum ben de katılırım inş size. Ankaralı hanımlardan ses seda yok ama...
Gerçi ıstanbulluları sollar onlar buluşana kadar biz altın gününe bile başlarız ama...
kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim arkadaşlar en önemlisi sağlıklı olduğnu görmek çok güzeldi inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıklı prensler prensesler dünyaya getiririz

Rabbim izin verirse haziranda geleecz trye. 2 haftaligina hersey tamam olursa. o zaman gidecem orda bi doktora cd yaptiracam. onu kesinlikle ypatirmam lzaim cok istiyorum. söyle yarim saat felan bebismi icimde cdisini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…