kıslar yarın cinsiyet kesinleşicek ya inatçı yavrum bacaklarını açarsa atıcam kendimi pazar var yarın çeşit çeşit alıcam bebişimee unutmucam rasimlerinide çekicem size:)) çok heyecanlandım
yok yok seninki çok edepli maşşallahkıslar yarın cinsiyet kesinleşicek ya inatçı yavrum bacaklarını açarsa atıcam kendimi pazar var yarın çeşit çeşit alıcam bebişimee unutmucam rasimlerinide çekicem size:)) çok heyecanlandım
hadi hayirlisi insallah , yarin iyice anlarsin cinsiyetini handan , darisi basimiza insallah ben sali gidecegim ela pazartesi seldus ta gidecekti llall de ayin 27 en son fatossssssss gidecek :)))))) en merakliya en son hehe
nannn benimki gösterirmi bende merak ediyom yaa, acaba fatoştan önce öğrenirmiyim?
kizlar bana musade , ben su kil olayi halledeyim zaten baya zamanimi alir :)))))))))) hafta sonu giremeyecek olan arkadaslara guzel hafta sonlari dilerim dinlenin gezin gulun eglenin sey yapin :))))))) siz anladiniz onu neyse :) ALLAHA emanetsiniz gosururuz sonra gelirim
yok biz de haftaya gidicez doktora açmaz o da bakarsınzeynocan senin bellimi kıs büyümüş bebekin baya:))hiç sorma teyzesi çıldırmtıo beni açana kadar dogsun ben biliom ona:))
handan2546 .!.:kıs fatoş öle deme beterin beteri var mehaycım garibim tee 27 mayısa randevu vermiş doktoru en son o ögrencek sanırım
bilerek mi yapiyon nan abaza.. nan göstermesede benden sonra ögrensen ne gülerim haaa
yaw isin kötüsü haftaya gitsem adam bana inanmaz malum cinsiyeti cok merak ettigimi ve illede daha erken randevü istedigimi biliyo
cok dertliyim cok :çok üzgünüm:
yok biz de haftaya gidicez doktora açmaz o da bakarsın
e o da garibim bari başka doktora gitsin yaa...
insan dayanamaz meraktan...
Fatoş sen de.. başka yok mu doktor kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?