2009 Ekim Anneleri

:1no2:
ya siz ablalarım nasıl konuşuyosunuz öyle yaa....delikafadulden

bebekler var bacılar etmeyin...
ayrıca ben de utandımmm

onuda koyarım işte yarın çekerim hepsinin resmini göbişi cicileri inşallah unutmazsammmmmm:)))göbişim belli baya:))

hadi hayirlisi insallah , yarin iyice anlarsin cinsiyetini handan , darisi basimiza insallah ben sali gidecegim ela pazartesi seldus ta gidecekti llall de ayin 27 en son fatossssssss gidecek :)))))) en merakliya en son hehe

kıslar yarın cinsiyet kesinleşicek ya inatçı yavrum bacaklarını açarsa atıcam kendimi pazar var yarın çeşit çeşit alıcam bebişimee unutmucam rasimlerinide çekicem size:)) çok heyecanlandım

aynen dandanim ögrendigim gün zaten p.tesi oluyor ve ben izinli oluyorum, toktordan ciktigim an alisveriste olacagim. cok heycanliyim. dün dr a dedimki 4 mayis degilde bir hafta önce olsa randevü dedim yok dedi. 5 gün önce olsa dedim yok dedi. 4 gün önce olsa dedim 1 mayis tatil dedi. 2 ve 3 haftasonu dedi ve gülüyor . icimden dedimki .........................................

kıslar yarın cinsiyet kesinleşicek ya inatçı yavrum bacaklarını açarsa atıcam kendimi pazar var yarın çeşit çeşit alıcam bebişimee unutmucam rasimlerinide çekicem size:)) çok heyecanlandım
yok yok seninki çok edepli maşşallah
:1closedeyes:
göstermez anacım...

içinden ne dedigini biliom ben hahahah canım ya kıyamam nası merak edion demi ah diom göbişimizde bi camdan göz olsa bebekimize bakabilsek ne güsel olurdu

hadi hayirlisi insallah , yarin iyice anlarsin cinsiyetini handan , darisi basimiza insallah ben sali gidecegim ela pazartesi seldus ta gidecekti llall de ayin 27 en son fatossssssss gidecek :)))))) en merakliya en son hehe

hic sorma ya :çok üzgünüm: gicik oluyorum.. kizlar ben cikiyorum bugün 2 hafta sonra gelirim.. herkes cinsiyet ögrenirken benim ögrenenememe dayanamam.. :çok üzgünüm:

ayyy peşpeşe ögrencez ilkaycım çok heyecanlıyım yaa gerçi çok çok yüksek ihtimal erkek dedi ama yinede kesinleşmeden kesin degil yani

zeynocan senin bellimi kıs büyümüş bebekin baya:))hiç sorma teyzesi çıldırmtıo beni açana kadar dogsun ben biliom ona:))

kıs fatoş öle deme beterin beteri var mehaycım garibim tee 27 mayısa randevu vermiş doktoru en son o ögrencek sanırım

nannn benimki gösterirmi bende merak ediyom yaa, acaba fatoştan önce öğrenirmiyim?

kizlar bana musade , ben su kil olayi halledeyim zaten baya zamanimi alir :)))))))))) hafta sonu giremeyecek olan arkadaslara guzel hafta sonlari dilerim dinlenin gezin gulun eglenin sey yapin :))))))) siz anladiniz onu neyse :) ALLAHA emanetsiniz gosururuz sonra gelirim

nannn benimki gösterirmi bende merak ediyom yaa, acaba fatoştan önce öğrenirmiyim?

bilerek mi yapiyon nan abaza.. nan göstermesede benden sonra ögrensen ne gülerim haaa
yaw isin kötüsü haftaya gitsem adam bana inanmaz malum cinsiyeti cok merak ettigimi ve illede daha erken randevü istedigimi biliyo
cok dertliyim cok :çok üzgünüm:

elacım sen ne zaman gidion şimdi kuşummm ögrenirsin tabi yaaaaaa gösterene kadar ugraşsın doktorun işi neee alla alal açtırsın öksür bol bol

Haydi kolay gelsin sana, görüşürüz..........

zeynocan senin bellimi kıs büyümüş bebekin baya:))hiç sorma teyzesi çıldırmtıo beni açana kadar dogsun ben biliom ona:))
yok biz de haftaya gidicez doktora açmaz o da bakarsın

handan2546 .!.:
kıs fatoş öle deme beterin beteri var mehaycım garibim tee 27 mayısa randevu vermiş doktoru en son o ögrencek sanırım

e o da garibim bari başka doktora gitsin yaa...
insan dayanamaz meraktan...

Fatoş sen de.. başka yok mu doktor kuzum?

kolay gelsin ilkayım, sende haftosunu beline dikkat et :)))))))))))))))))))

handanım pazartesi randevum...

kıss öle deme teyze göstersin bebeğim pipisini yada kuşunukaydirigubbakcemile3 ben o pipiyi görmek için ne kadardır bekliyom biliyonmuu:roflol:
bencede artık otur mıçının üstünee gitme en az 2 hafta doktora...

yok biz de haftaya gidicez doktora açmaz o da bakarsın

e o da garibim bari başka doktora gitsin yaa...
insan dayanamaz meraktan...

Fatoş sen de.. başka yok mu doktor kuzum?

yok ya iste burasi cok göccük oldugu icin. doktor varda, randevü icin ariyorsun diyolarki kendi doktorunuz kim diyosun su bu diyolar acik degilmi.. bide hepsi birbirini taniyo. burda bitane hastane var :)) 30 000 nüfüsu var

oyyyyyyyyy pazartessi elam sabahmı ay çok heyecanlı kesin ögrenceksin bakkkk pazartesi heycanla beklicem seni çikolaya ye bol su iç öksür ne blim yap bişiler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…