yok ya iste burasi cok göccük oldugu icin. doktor varda, randevü icin ariyorsun diyolarki kendi doktorunuz kim diyosun su bu diyolar acik degilmi.. bide hepsi birbirini taniyo. burda bitane hastane var :)) 30 000 nüfüsu var
oyyyyyyyyy pazartessi elam sabahmı ay çok heyecanlı kesin ögrenceksin bakkkk pazartesi heycanla beklicem seni çikolaya ye bol su iç öksür ne blim yap bişiler:))
vay yavrum vay.. walla fatoşum sen mazallah acil bişi olsa da doktora gitmek zorunda neyim kalsan herif sana inanmaz da be cicim...yok ya iste burasi cok göccük oldugu icin. doktor varda, randevü icin ariyorsun diyolarki kendi doktorunuz kim diyosun su bu diyolar acik degilmi.. bide hepsi birbirini taniyo. burda bitane hastane var :)) 30 000 nüfüsu var
fatoş iswiçre alplerinde bi köyde köy kızı..al yanaklı..saf zihinli..tertemiz yürekli..saf masumm...kaydirigubbakcemile3doktur moktur yok ordalülülülülülü
papatyacım 29 mayısdan önce gidemezmisin yani vay anasıı yaaa
duymak istediğinden eminmisinnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3heidiiii heidiiiiii peterle neler yapıonuz :roflol:
ay çok güldüm aklıma çizgi film haydi geldi kaydirigubbakcemile3
fatoş iswiçre alplerinde bi köyde köy kızı..al yanaklı..saf zihinli..tertemiz yürekli..saf masumm...kaydirigubbakcemile3doktur moktur yok ordalülülülülülü
hahahahha zuzuya katılıom hahahahah süper oldı hatta ona heidi dielim artık kıslarrrrrrrrrrr ahhahahahahahhaha
vay yavrum vay.. walla fatoşum sen mazallah acil bişi olsa da doktora gitmek zorunda neyim kalsan herif sana inanmaz da be cicim...
Çok üzgünüm çoook
ultrason için bahane etti geldi kadın der
heidiiii heidiiiiii peterle neler yapıonuz :roflol:
Kızlar doktorumdan geldim az önce bebeğimin cinsiyeti belli oldu çok net olarak ultrasonda gösterdi kendini erkek olacak.Bir ay önce gittiğimde fasülye gibi bişeydi şimdi el parmaklarını bile gördüm çok güzel bi duyguymuş çok mutluyum
aaa beni anlatiyoo yok nan alp daglarinda deeel liechtenstein diye bi ülkee
Kızlar doktorumdan geldim az önce bebeğimin cinsiyeti belli oldu çok net olarak ultrasonda gösterdi kendini erkek olacak.Bir ay önce gittiğimde fasülye gibi bişeydi şimdi el parmaklarını bile gördüm çok güzel bi duyguymuş çok mutluyum
heidiiii heidiiiiii peterle neler yapıonuz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?