2009 Ekim Anneleri

yok ya iste burasi cok göccük oldugu icin. doktor varda, randevü icin ariyorsun diyolarki kendi doktorunuz kim diyosun su bu diyolar acik degilmi.. bide hepsi birbirini taniyo. burda bitane hastane var :)) 30 000 nüfüsu var

fatoş iswiçre alplerinde bi köyde köy kızı..al yanaklı..saf zihinli..tertemiz yürekli..saf masumm...kaydirigubbakcemile3doktur moktur yok ordalülülülülülü

oyyyyyyyyy pazartessi elam sabahmı ay çok heyecanlı kesin ögrenceksin bakkkk pazartesi heycanla beklicem seni çikolaya ye bol su iç öksür ne blim yap bişiler:))

ayy bende çok heyecanlıyım yaadelikafadulden
amudada kalkimmikaydirigubbakcemile3

kizlar ya, benim 3lu test 29 mayista demekki mehaydanda sonra ogrenecem en son ogrenen ben olacam kaydirigubbakcemile3 nasil gecer bu zaman off

yok ya iste burasi cok göccük oldugu icin. doktor varda, randevü icin ariyorsun diyolarki kendi doktorunuz kim diyosun su bu diyolar acik degilmi.. bide hepsi birbirini taniyo. burda bitane hastane var :)) 30 000 nüfüsu var
vay yavrum vay.. walla fatoşum sen mazallah acil bişi olsa da doktora gitmek zorunda neyim kalsan herif sana inanmaz da be cicim...
Çok üzgünüm çoook
ultrason için bahane etti geldi kadın der

papatyacım 29 mayısdan önce gidemezmisin yani vay anasıı yaaa

Yok canim nerde, burda kendilerini garantiye aliyorlar iste illa 20.ci haftamda olmam lazimmis 3lu test icin ona gore hesaplayip veriyolar bunu hastanede baska doktor yapiyor. Birde 9 mayista doktoruma randevum var o sadece kalbini dinleyecek iste onada sukur.Kesin en son ben olacagim galiba :1no2:

fatoş iswiçre alplerinde bi köyde köy kızı..al yanaklı..saf zihinli..tertemiz yürekli..saf masumm...kaydirigubbakcemile3doktur moktur yok ordalülülülülülü

aaa beni anlatiyoo yok nan alp daglarinda deeel liechtenstein diye bi ülkee

hahahahha zuzuya katılıom hahahahah süper oldı hatta ona heidi dielim artık kıslarrrrrrrrrrr ahhahahahahahhaha

yok ben gene fadime kalim almim sagol hahahahhaa

vay yavrum vay.. walla fatoşum sen mazallah acil bişi olsa da doktora gitmek zorunda neyim kalsan herif sana inanmaz da be cicim...
Çok üzgünüm çoook
ultrason için bahane etti geldi kadın der

sorunda bu iste canim yaaa :çok üzgünüm:

heidiiii heidiiiiii peterle neler yapıonuz :roflol:

elanin yapamadigini :jeyyar:

Kızlar doktorumdan geldim az önce bebeğimin cinsiyeti belli oldu çok net olarak ultrasonda gösterdi kendini erkek olacak.Bir ay önce gittiğimde fasülye gibi bişeydi şimdi el parmaklarını bile gördüm çok güzel bi duyguymuş çok mutluyum

Gözün aydin iremcim, darisi basimiza :)

tebrikler irem, sonunda bir prens haberi de aldık :)

gözün aydın canımmm

canimmmmmmmmmmmmmmmmmm gözün aydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn masallahhhh darisi ögernemiynlerin basina :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…