2009 Ekim Anneleri

perşembe günü dayanamayıp dr gittim cinsiyet netleşsin diye ama malesef benim cadım göstermedi bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu öksürerek rahatını bomaya çalıştıkcada annesini tekmeledi yumrukladı kuzucum :) müthiş bir pozisyondu çok mutlu olduk heyecanlandık eşimle bacak bacak üstüne atmış sırt üstü keyif yapıyordu bebeğim :)

ay yesin teyzesi onu vay yaramaz vay annesinin babasının karşısında öyle oturdu hee... -tatlicadiarzu-

canım gözün aydın. cinsiyeti göstermeyen bebişlerin annelerine -züğürt tesellisi olarak söylediğimizi sana da copy ediyorum.. demek çocuğun edepli olcak..

gerçi oturuş pozisyonuna bakılırsa bu biraz yaramas olcak ama neyse hadi...
sırnaşık şey

çok teşekkürler zeynocan eşimde öyle diyor terbiyelidir benim çocuğum öyle herkese açmaz diyor :) 15 gün öncesinde kıza benzetmişti doktorum o zaman açıktı bacakları ama büyüdükçe yaramazlaşıyor sanırım :) bizi parmağında oynatacağı çok inatçı ve yaramaz olacağı şimdiden belli sanıyorum :) 9 mayısı iple çekiyorum şimdi hee birde sakın sizde benim gibi bebeğim oynamıyo öldümü acaba diye gece yarısı acile gitmeye kalkmayın doktor bayağı gülüyor :))))

:roflol:
ya zaten ben henüz çok acemi bi anneyim daha hiiç hissetmedim ki...:dilcikar:
acilden çıkmamam lazım da... :çok üzgünüm:
bekliyoruz bakalım 2-3 hafta sonra ben de hissederim inşallah. :Saruboceq:

:roflol:
ya zaten ben henüz çok acemi bi anneyim daha hiiç hissetmedim ki...:dilcikar:
acilden çıkmamam lazım da... :çok üzgünüm:
bekliyoruz bakalım 2-3 hafta sonra ben de hissederim inşallah. :Saruboceq:

zeynocan o zaten kendini öyle bir hissettiriyorki anlıyorsun benim mesela ilk kuş yuttum sanmıştım :))) karnımın içinde bi kuş kanat çırpıyor demiştim daha sonra hiç o kadar net hissetmedim en kuvvetli o an olmuştu inşallah sizde en kısa zamanda hissedersiniz

kızlar 1 haftadır yatıyorum en son kontrole gittiğimde rahimde kanama var dediler pazartesi tekrar gideceğiz inşallah bebeğim iyidir hala devam ederse raporu uzatacağını söyledi doktor :çok üzgünüm:

aaaa geçmiş olsun tatlım inşallah ciddi bişi yoktur... :teselli:

sen yine de dikkat et kendine.

yaaa geçmiş olsun canım ağır bir iş mi yapmıştın neden kaynaklanmış üzülme annesi hiç bişey olmaz inşallah bebeğine dikkat et bol bol dinlen lütfen

pançita iyi olmanıza çok sevindim elimden geldiği kadar sizi takip etmeye çalışıyorum ama sorunlar yüzünden pc fazla giremiyorum sorunlarla sizide üzmek istemiyorum kendinizi yormayın kızlar mümkün olduğu kadar dinlenin çünkü bu dönemler bizim için çok zor dönemler allah hepimizin yardımcısı olsun

yaaa geçmiş olsun canım ağır bir iş mi yapmıştın neden kaynaklanmış üzülme annesi hiç bişey olmaz inşallah bebeğine dikkat et bol bol dinlen lütfen

hayır canım iş falan yapmıyorum ki dışta bir kanama yok ama rahimdeymiş kanama

kızlar benim bugün çok çalışmam lazım öğleden sonra izinliyim misafirlerim gelecek. ben şimdilik çıkıyorum. hepinizi öpüyorum.
Şeniz

fundacığım sana da tekrar geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Allah seni korusun.

aşk olsun canım ne demek bizi üzmemek biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz sevinçlerimizi olduğu kadar üzüntümüzüde paylaşıp birbirimize her daim destek oluyoruz böyle düşünme lütfen
ınanıyorum ki sen ona çok iyi bakıyorsun ve bebeğin seni bırakmayacak yeterki sende buna inan sadece biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış demek ki bir dahaki kontrolde göreceksin herşey yoluna girmiş bebeğin ne numaralar yapacak annesine

sagol canım sanada kolay gelsin fazla yorma kendini dikkat et

güle güle zeynocum iyi haftasonlar dikkat et kendine çok yorma bebeğini kaydirigubbakcemile5

sagol canım biliyorum destek olduğunuzu ama işte ben üzülüyorum sizide üzmek istemiyorum bakalım pazartesi tekrar gideceğiz doktorumuza inşallah iyidir bebişim sürekli dua ediyorum iyi olsunda isteğini numarayı yapsın şimdiden belli çok nazlı bir bebek olacak bizimki doğmadan böyle doğduktan sonra nasıl olur kimbilir mum diktireceğe benziyor

kızlar tekrar teşekkürler ben biraz dinleneyim tekrar uğrarım allaha emanet olun

geçmiş olsun cnm..

hava çok güzel bende dışarı çıkma ıstıyorum ama bı yandan istemıyorum ayyy çıldırıcam ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…