kıslar bende selülüt oldu ya bacaklarımda hiç yoktu yag depoluoz die galiba bunlar nası gitcek yamafoldumben
gideceğini de nerden çıkardın? artacak artacak :))))
delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar bende selülüt oldu ya bacaklarımda hiç yoktu yag depoluoz die galiba bunlar nası gitcek yamafoldumben
sende öle amazon daha nası artsın yaaaaaaaaaa dogumdan sonra gider ama demi yaa:sm_confused:
Kıslarr spora gitmeyi düşünen varmı hem doğumdada çok faydası oluyormuş sporun acaba ne zaman başalmalı spora .................
sende öle amazon daha nası artsın yaaaaaaaaaa dogumdan sonra gider ama demi yaa:sm_confused:
aynen canım neler duydum kimisi ne bakımlar yapıyor yine çatlıyor. kimisi de hiçbirşey sürmüyor hiç çatlamıyor. tamamen bünyeyle alakalı. o kadar derine krem falan işlemez zaten. aniden çatlıyor ki bi de farketmiyorsun bile. içimiz rahat etsin diye sürüyoruz o ayrı. a.s
yok anam ben düşünmüyorum. hergün 1 saat yürüyorum en güzel spor.
ya kısım saç fırçasını nası sürüm çizer bacaklarımı yaaa hem nie gitmesin yag bunlar kilo verince yaglar erimezmi yaa sporda yaparım yaaaaa bananee ya
canancım ben evde yapıom bizim bu plates işini ablama sorum tekrar ya küstük ya yeni barıştık bide yürüyüşe gidemedigim zamanlarda evde koridorda 10 tur atıom:roflol:
Kıslarr spora gitmeyi düşünen varmı hem doğumdada çok faydası oluyormuş sporun acaba ne zaman başalmalı spora .................
Kızlar ya bİŞey yedİkten sonra benİm boĞazım bİ kaynıyo bİ kaynıyo anlatamam yaa. Sİzlerde vvarmı bÖle bİ sıkıntı yaw