2009 Ekim Anneleri

kıslar bende selülüt oldu ya bacaklarımda hiç yoktu yag depoluoz die galiba bunlar nası gitcek yamafoldumben

Benim de hayatımda görmediğim şeyler oluyo valla nerdeyse dizlerime kadar yağlar geldi yanee. iiiirenç bişiy.
Hergün şu kabak lifleriyle sertçe masaj yapmaya başladım. Ama yani bu hergün yapmam gereken işlerin listesi uzadıkça uzuyo

selülitli bölgelerinizi kremledikten sonra saç fırçasıyla fırçalayınız kızlar. deri altındaki kan akışı harekete geçsin. mankenler böle yapıyolarmış. ben de yaıyom duyduğumdan beri.

Kıslarr spora gitmeyi düşünen varmı hem doğumdada çok faydası oluyormuş sporun acaba ne zaman başalmalı spora .................

aynen gülican ya eskiden tatillerde selülütü olanlara ıykk bögüü die bakardım bende de var artıkfisfisfis gerçi benim bahanem var ama dogumdan sonra gitmezlerse işler kesatCADIARZU

aynen canım neler duydum kimisi ne bakımlar yapıyor yine çatlıyor. kimisi de hiçbirşey sürmüyor hiç çatlamıyor. tamamen bünyeyle alakalı. o kadar derine krem falan işlemez zaten. aniden çatlıyor ki bi de farketmiyorsun bile. içimiz rahat etsin diye sürüyoruz o ayrı. a.s

Acı ama gerçek napalım bebeler sağlıklı doğsunda :teselli:

ya kısım saç fırçasını nası sürüm çizer bacaklarımı yaaa hem nie gitmesin yag bunlar kilo verince yaglar erimezmi yaa sporda yaparım yaaaaa bananee ya

canancım ben evde yapıom bizim bu plates işini ablama sorum tekrar ya küstük ya yeni barıştık bide yürüyüşe gidemedigim zamanlarda evde koridorda 10 tur atıom:roflol:

Kızlar ya bıŞey yedıkten sonra benım boĞazım bı kaynıyo bı kaynıyo anlatamam yaa. Sızlerde vvarmı bÖle bı sıkıntı yaw

ya kısım saç fırçasını nası sürüm çizer bacaklarımı yaaa hem nie gitmesin yag bunlar kilo verince yaglar erimezmi yaa sporda yaparım yaaaaa bananee ya

canancım ben evde yapıom bizim bu plates işini ablama sorum tekrar ya küstük ya yeni barıştık bide yürüyüşe gidemedigim zamanlarda evde koridorda 10 tur atıom:roflol:

öfff handan niye çizsin benim niye çizmiyo. yağ değil onlar derinin çatlaması. aniden kilo aldığın için deri esneyecek zamanı bulamadan çatttt çatladı.
çatlayacaz illaki takma kafaya. ya bacaklar ya göbekler ya memişler. nereye vurursa artık.

Kıslarr spora gitmeyi düşünen varmı hem doğumdada çok faydası oluyormuş sporun acaba ne zaman başalmalı spora .................

canım benim evde kondiyon bisikleti var oana biniyom haftada 3 gün yarım saat, ama hafif ayarda. haftada 2-3 gün de yürüyüş yapıyom. Doktor hepsine ok dedi. Bi de yüzsen iyi olur diyo en azından haftasonu bi gün.
şu hamile pilatesi yogası fala acaip ilgimi çekiyo ama korkuyorum bebeğe bişiy olur sonra pişman olurum diye. Ebru şallı nasıl çıkardı 7 ayda pırt diye. Hergün pilates yapayım diye :oklava:

Back
X