2009 Ekim Anneleri

burcucum bende 11 gibi yatıom 7 de kalkıom ama dinç uyanıom biraz saatlerini erkene al bakalım bi degişiklik olacakmı canımzemuszemus

bende bu aralar çok enerjikim maşallah diim kendime eve gidiom 2 çeşit yemegimi yapıom her işimi yapıom şükürler olsun

canancımm yarınmı gidiosun ne güsel yaaa bolbol bak kızınaaa bizdende selam söleee :1hug:

günaydınnn kızlarrr nasılsınız.
musyascım geçmiş olsun cnm.
pembecim benimde 1 ay oldu görmeyeli haziran 15 inde daha renkli ultrasonda görücem inş.
bizden bebişine slm söylemeyi unutma

Tamam kızlar kızıma teyzelerinin selamı var diyip el sallıyacağım a.s
İçim kıpır kıpır göreceğim ya çok heyecanlıyım anam doğuma nasıl gideceğiz görmeye giderken çok mutlu oluyorum düşünsenize kucağına vereceklerini bilerek hastaneye gittiğinizi çok heyecanlı ay o günlerde gelecek inşallahh

kızlar yedıklerınıze dıkkat edın tuzluyu ekmeyı sakın fazla kacırmayın
yoksam gorumcem gıbı sısersınız cok odem olmus corap bıle gıyemıyormuskı corabın lastık ızı ayagında cıkıyormus -tatlicadiarzu-
yaz geldı aman hee erken dogum bılem oluyomus sıcaklardan -tatlicadiarzu- ah su cevredekı ınsanların dengesuzluklerı korkutuyo ınsanı Çok üzgünüm çoook:kızgın:

günaydın şeker hamişler bebişler nasıl biz sabah oğlumla doktor amcasına gittik aynı babası gibi uykucu velet 260 gram olmuş teyzeleri herkese selamı var ama daha tepiklere başlamadı ufaklık

maşallah cnm paşaya kocaman olmuş paşa yakında dersin aaa tekme attı paşam die hehe a.s. paşamızdan gelen selam başımızla beraberdir :1hug:

ayy canan demi yaa doguma giderken ne heyecan olacak yaaaaaaaaa bebegimizi görecegiz hemde canlı canlı inşallaahhhhhhhhhhhhdelikafadulden

naniknaniknaniknaniknaniknanik
daha gelmeden, az kal der gibi nekadar kalcan diye sormadım yafrumm, biz eşimlee 1er hafta izinliyiz, isterr 1 hafta bizle evde kalsın, isterse daha uzun kalıp biz işteyken evi temizleyip yemeklerimizi yapsın:delphin: kendii bilirr gariiizemuszemus
bana bi zararı olmuyo gelince o varken ben hiç yemek yapmıom şimdi hamileyim diye hiç yaptırmazzkaydirigubbakcemile3

gözün aydın cnmm maşallahh bebişinee:nazar:

kız tamda ızın haftanızdamı gelıyo kaydirigubbakcemile3 ne dusuncelıymıs laelaelaelaelae ınsan ızın olmadıgı zamanda gelur kaydirigubbakcemile3

burcucum bende 11 gibi yatıom 7 de kalkıom ama dinç uyanıom biraz saatlerini erkene al bakalım bi degişiklik olacakmı canımzemuszemus

bende bu aralar çok enerjikim maşallah diim kendime eve gidiom 2 çeşit yemegimi yapıom her işimi yapıom şükürler olsun

nazar etme gız kendıne eferım naniknaniknaniknanik
:icecream:

Tamam kızlar kızıma teyzelerinin selamı var diyip el sallıyacağım a.s
İçim kıpır kıpır göreceğim ya çok heyecanlıyım anam doğuma nasıl gideceğiz görmeye giderken çok mutlu oluyorum düşünsenize kucağına vereceklerini bilerek hastaneye gittiğinizi çok heyecanlı ay o günlerde gelecek inşallahh

:1hug:çok selam söyle prensesimize öpüyoz onu sana güsel pozlar versin bol bol seyret güsel haberlerini bekliyoz cnm

kıslar bu ayın 29 eşimin abisi evlenio adanaya gidicek eşim ama ben gitmicem adananın sıcaklarında dayamazsın dedi kocişim sen gelme dedi ama ben kocişimsiz napacam annemlerde kalıcam felan sinir oldum nie evleniolar ki:oklava:

naniknaniknaniknaniknaniknanik
daha gelmeden, az kal der gibi nekadar kalcan diye sormadım yafrumm, biz eşimlee 1er hafta izinliyiz, isterr 1 hafta bizle evde kalsın, isterse daha uzun kalıp biz işteyken evi temizleyip yemeklerimizi yapsın:delphin: kendii bilirr gariiizemuszemus
bana bi zararı olmuyo gelince o varken ben hiç yemek yapmıom şimdi hamileyim diye hiç yaptırmazzkaydirigubbakcemile3

Gelin işte insan kaynanasına yemek, temizlikmi yaptırıırmış misafir o hamileymiş hanım hamileysen hamilesin aahhh ahh bizim zamanımızda böylemiydi biri kucağımda biri sırtmda hizmetimizi yapardık kaynanamızın aahhh ahhh şimdikiler çok nazlııı
:delphin:

kızlar ben karar verdim doğuma sadece eşimle gideceğim kimseyi istemiyorum doktorumada sordum bugün doğumda hemşire kameraya çekimde yapabiliyormuş kimseye gerek yok ben sezeryana girince arar eşim herkesi ama girmeden kimseyi istemiyorum

bunları senmi diosun kıs canan daha dün diodun işten çıkıom kaynanama gidiom yemegimi yiyiom meyvem önüme gelio sonra evime gidiom dien kimdi len kimdi he kimdi:mymeka::roflol:

seydacım sen hangi hastaneye gidiodun canım ?? ama annen felan yardımcı olurdu belki gerçi sezeryan olacaksan gerek yok tabi bende sakinlik istiyorum aslında ama normal düşünüyorum saatlerce sancı çekebilirim eşim tek başına dayanamayabilir:))

Back
X