canım çok çok geçmiş olsun......bebişin sağlıklı olsunda.....
saol cnm benim kızım sanırım üzüldügümü anladı tekme atıyo anne burdayım der gibi şükürler olsun yaaaa rabbime çok mutlu oldum şuan agrımı unuttum inanki:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok çok geçmiş olsun......bebişin sağlıklı olsunda.....
renkliyemi giricen esmaaa erken diilmi kıs 4 boyutluyamı gircen ?
doppler cnm sskda yapıcam tahlilimi ilk defa
kızlar bu arada doğumdan sonra işine devam edicek olarn var mı????
canancımm yarınmı gidiosun ne güsel yaaa bolbol bak kızınaaa bizdende selam söleee :1hug:
günaydınnn kızlarrr nasılsınız.
musyascım geçmiş olsun cnm.
pembecim benimde 1 ay oldu görmeyeli haziran 15 inde daha renkli ultrasonda görücem inş.
bizden bebişine slm söylemeyi unutma
günaydın şeker hamişler bebişler nasıl biz sabah oğlumla doktor amcasına gittik aynı babası gibi uykucu velet 260 gram olmuş teyzeleri herkese selamı var ama daha tepiklere başlamadı ufaklık
ben yarın ayrıntılıya gireceğim oğluşumu göreceğim:))))))))))
naniknaniknaniknaniknaniknanik
daha gelmeden, az kal der gibi nekadar kalcan diye sormadım yafrumm, biz eşimlee 1er hafta izinliyiz, isterr 1 hafta bizle evde kalsın, isterse daha uzun kalıp biz işteyken evi temizleyip yemeklerimizi yapsınkendii bilirr gariiizemuszemus
bana bi zararı olmuyo gelince o varken ben hiç yemek yapmıom şimdi hamileyim diye hiç yaptırmazzkaydirigubbakcemile3
gözün aydın cnmm maşallahh bebişinee![]()
burcucum bende 11 gibi yatıom 7 de kalkıom ama dinç uyanıom biraz saatlerini erkene al bakalım bi degişiklik olacakmı canımzemuszemus
bende bu aralar çok enerjikim maşallah diim kendime eve gidiom 2 çeşit yemegimi yapıom her işimi yapıom şükürler olsun
Tamam kızlar kızıma teyzelerinin selamı var diyip el sallıyacağım a.s
İçim kıpır kıpır göreceğim ya çok heyecanlıyım anam doğuma nasıl gideceğiz görmeye giderken çok mutlu oluyorum düşünsenize kucağına vereceklerini bilerek hastaneye gittiğinizi çok heyecanlı ay o günlerde gelecek inşallahh
kaydirigubbakcemile5
Bende güzel haberlerle gelelim inş. canım Şeniz
naniknaniknaniknaniknaniknanik
daha gelmeden, az kal der gibi nekadar kalcan diye sormadım yafrumm, biz eşimlee 1er hafta izinliyiz, isterr 1 hafta bizle evde kalsın, isterse daha uzun kalıp biz işteyken evi temizleyip yemeklerimizi yapsınkendii bilirr gariiizemuszemus
bana bi zararı olmuyo gelince o varken ben hiç yemek yapmıom şimdi hamileyim diye hiç yaptırmazzkaydirigubbakcemile3