Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zuzummmmm ajkummmm hoşgeldinn cnmmmŞenizŞenizŞeniz
özledik kıss senii nasıl geçti tatil annenler iyimiiyerimseniben
esmacım bende doğumsonrası çalışıp çalışmamakta hala kararsızım(
9 senedir burda çalışıyorum biz burda aile gibi olduk artık, yerime diğer arkadaşlardan kimse bakamaz...
Handan 4 aylık doğum parasını sskdan alabileceğimizi sölüyo amaa bende başkalarından işe geri dönmek koşuluyla ödediğini biliyorum...
4 aylık doğum iznimi ve sonrasında 6 aylık ücretsiz iznimi kullanayım desem burayı zor duruma düşürücem...
Offf offff çok kararsızım, henüz bi konuşmada yapmadık bakalım hakkımızda hayırlısı artık...
hoşgeldin zuzummmmmmmmmmmmmm
senn sskmı ödemek zorunda tabiki canım bu insafa kalmış bişe degil yasa var ortada sen izin süren bitince geliosun işyerinden evrakını alıosun hatta eşin bile alabilio gidim sskdan paranı alıosun işyeriyle bi alakan yok ay kızlar bizzat yaptıgım iş yani siz bilirsiniz daha fazla anlatmıcam görürsünüz zmanı gelince ya-tatlicadiarzu-
zuzummm hoşgeldinŞenizŞeniz
hoşgeldin zuzummmmmmmmmmmmmm
senn sskmı ödemek zorunda tabiki canım bu insafa kalmış bişe degil yasa var ortada sen izin süren bitince geliosun işyerinden evrakını alıosun hatta eşin bile alabilio gidim sskdan paranı alıosun işyeriyle bi alakan yok ay kızlar bizzat yaptıgım iş yani siz bilirsiniz daha fazla anlatmıcam görürsünüz zmanı gelince ya-tatlicadiarzu-
yok eşinde alabilio ela
günaydın arkadaşlar. Elalı bende senle aynı durumdayım. 9. Yılım doluyor burda. Reklam ajansıyız biz yerime uzun vadede bakacak biri yok. 4 aylık iznimi kullanınca çıkışımı istiycem. Ama ben bugünlerde konuşayım diyorum. Yıllardır yüz yüze bakıyoruz. Arkadan vurmuş gibi olmak istemiyorum. Yıllık izinlerimide birleştirip bi takvim ayarlıycam. Doğum paramızı da ssk dan alıcaz biz zaten. Ayrılmaya karar vermiş olmamız bişey değiştirmiyo. Yani bizim işten çıkışımızı doğum izninin bitimine denk getirecekler. Ben ilk kızımda da çalışıyodum. O zaman hem ssk dan almıştım hem de şirketim ödemişti maaşımı. Ne süper olmuştu. Iznim bitincede istifamı vermiştim orda. Sonra 1 buçuk yaşına gelince burda çalışmaya başladım.
yok eşinde alabilio ela
cnm bende 4 aylık iznimi kullanmadan istemicem çıkışımı belki bu süreçte dayanamıp onlar çıkarırlar ozamanda tazminatımı ödemek zorunda kalırlar, benimde bu işime geliryerimseniben
ilk işyerinde 4 aylık doğum izninde istifanı verince tazminatını ödemediler dimi sana?
hmm sende handan gibi diyosun cnm işten ayılsakta alacaz yanı sskdan doğum paramızı iyi barizemuszemus peki kafama bişey takılıyo o 4 aylık çalışmadığımız süreçte bizim sigortamızı şirketmi ödüyo?
canım be o işyerimde çok kısa çalışmıitım. işe girdim 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. o yüzden tazminat hakkım yoktu zaten doğum iznimdeki geçen aylarımı maaş larak vermişlerdi iyi niyetli olarak. . burdan da bizimkiler iyi niyetli bugüne kadar çıkanların hepsinin tazminatını verdiler. banda aynısını yapacaklarına eminim. 4 aylık çalışmadığımız sürde işyeri ssk ya veya devlete hiçbişey ödemiyo canım. işgörmezlik raporumuzu gönderiyolar ssk ya o yetiyor. benim de eşim mali müşavir. çok araştırdı sordu. handan la aynı şeyleri öğrendi o da...
bu eleya 50 kere anlattım hala şüpheli angidi dogurtacak beni
bu eleya 50 kere anlattım hala şüpheli angidi dogurtacak beni