2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlaarr...pempeemm o kramp denen şey berbat bişiyy.bana da bikaç kez girdiydi..magnesyuma başladım...mutlaka söle doktoruna...kuzucumm 565 gr olmuş teyzeleriiii

pempem ya kıyamam sana geçmiş olsun cnm. benimde ayaklarım son bir haftada felaket şişti. bu sabah terlik giyip geleyim dedim işe. inan terliklerim bilem olmadı... sizdede varmı şişlik ya

canım bende şişlik gibi değil de akşam ayakalrımın üstüne basamadım felaket acıdı dün ayağım çok ağrıdı doktora söyledim yükün artıyor allah yardımcın olsun dedi alalhum bütün hamilelere kolaylık versin

günaydın kıslarrr yasemincim canancım geçmiş olsun , kramp banada sık sık girio bende sölücem haftaya doktora calsiyum içiom ama magnezyum içmiom

çiçekcim sıcaklardan da şişio bu ayaklar sanırım hava ısındıkça daha çok şişecek:S

Çiçek canım benim teşekkür ederim .
Canım ya tuzlu falan tüketmiyorsun değilmi şimdiden başlaması kötü inş. son aylarında çok fazla şişmezler ben son aylarda şiştiğini duymuştum çünkü

zuzumm nası geçti ayrıntılı maşallah güsel temi , maşallah zilliinee tatlımmmmmmmmm:nazar:

saol teyzesi...çok şükür iimiş yawrumm..haftasına göre uyumlu görünür hiçbi problem yok dedi..kocaman olmuş yaa..inanamadım..5 hafta önce 210 grdı..şimcik 565..oyy maşallah zillimeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızlaarr...pempeemm o kramp denen şey berbat bişiyy.bana da bikaç kez girdiydi..magnesyuma başladım...mutlaka söle doktoruna...kuzucumm 565 gr olmuş teyzeleriiii

ohh maşaalah kuzucumuza anası iyi bakıyor :teytey: kramp bana bi defa girdi doktora söyledim magnezyum verdi ama ben 2 günde bir içiyorum doktorada söyledim çok önemli değil sadece elevit ve gynoferrrosanolu düzenli al yeter dedisositososito

kıslar biraz sinirlerim bozuk benim bu ablam hamile olan durup durup bişi çıkarıo sanırım ilgi çekmek için sinir oluyorum şimdide erken dogum olayı çıkardı biraz idrar yolları intihalplanmış doktoru ilaç vermiş bu hepimizin başına gelebilecek bişe eminim doktoru şöle bi agız hani erken dogum olayından bahsetmiştir bizim kız erken dogurcam tiribine girdi annem ablam herkes panik kız erken dogurcak die burdada bi sürü arkadaşımız enfeksiyon geçirdi ki büyük ihtrimal bendede var haftaya idrar testi yaptırcam ay sinirim bozuluo ya herkes onla ilgilenio sanki ben hamile degilim gibi , geçen ay bebegim ters dedi e heralde ters olacak o ayda sonra plesentam şurda burda dedi sinir oluom artık:umursamaz:

Ayrıntılı için gün aldım ya bana dr sekreteri yaptırdığınız bütün testleri ve ultrason resimlerini getirin dedi siz götürdünüzmü.

ohh maşaalah kuzucumuza anası iyi bakıyor :teytey: kramp bana bi defa girdi doktora söyledim magnezyum verdi ama ben 2 günde bir içiyorum doktorada söyledim çok önemli değil sadece elevit ve gynoferrrosanolu düzenli al yeter dedisositososito

dr bana günde 2 dedi zannımca..yoksa 1 miydi..:))) muayene biter bitmes söledikleri kafamda kalmıo bebişimin heycanından:kedi: ama babası da iki die hatırlıo..

kıslar biraz sinirlerim bozuk benim bu ablam hamile olan durup durup bişi çıkarıo sanırım ilgi çekmek için sinir oluyorum şimdide erken dogum olayı çıkardı biraz idrar yolları intihalplanmış doktoru ilaç vermiş bu hepimizin başına gelebilecek bişe eminim doktoru şöle bi agız hani erken dogum olayından bahsetmiştir bizim kız erken dogurcam tiribine girdi annem ablam herkes panik kız erken dogurcak die burdada bi sürü arkadaşımız enfeksiyon geçirdi ki büyük ihtrimal bendede var haftaya idrar testi yaptırcam ay sinirim bozuluo ya herkes onla ilgilenio sanki ben hamile degilim gibi , geçen ay bebegim ters dedi e heralde ters olacak o ayda sonra plesentam şurda burda dedi sinir oluom artık:umursamaz:

senin de işin zor dandanım ya..bırak bis sana yeteris..paşa anasısın senn zemuszemus
Ayrıntılı için gün aldım ya bana dr sekreteri yaptırdığınız bütün testleri ve ultrason resimlerini getirin dedi siz götürdünüzmü.
benim ayrıntılım da kontrole gittiğim hastanede oldu..sistemden görüolar dosyamdan herşeyi..ondan istemedi kanımcaa

Kızlar benim doktorum da magnesyum verdi. yaklaşık 2 aydır da kullanıyorum. 3 gün üstüste kullanamdım, o gece iki kez kramp girdi, 2 gün ayağımızn üstüne basamadım :( Doktorunuza sorun bence de ihmal etmeyin.

Şişlikler de çok ayakta kalınca oluyor. Eve gidince ve yatarklen ayakların altına yastık koyun. Kan dolaşımını rahatlatıyor.

ben de bugün doktoruma elevit'i soracağım. Eğer çok kilo aldırıyorsa keseceğim. Bu ne ya... Hızla kilo alıyorum. Balon gibi olurum bu gidişle doğuma kadar. :)

hatta sabhtan şeker yüklemesi yaptıracağım onun sonucunuda bize gösteriyorsunuz dedi neyse baksınlar canım zaten 160 tl bayıldım gerginim :olmaz:

günaydın kıslarrr yasemincim canancım geçmiş olsun , kramp banada sık sık girio bende sölücem haftaya doktora calsiyum içiom ama magnezyum içmiom

çiçekcim sıcaklardan da şişio bu ayaklar sanırım hava ısındıkça daha çok şişecek:S

sağolasın tatlım bi uyusam geçecek sanki :)

Back
X