Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pempem ya kıyamam sana geçmiş olsun cnm. benimde ayaklarım son bir haftada felaket şişti. bu sabah terlik giyip geleyim dedim işe. inan terliklerim bilem olmadı... sizdede varmı şişlik ya
zuzumm nası geçti ayrıntılı maşallah güsel temi , maşallah zilliinee tatlımmmmmmmmm![]()
günaydın kızlaarr...pempeemm o kramp denen şey berbat bişiyy.bana da bikaç kez girdiydi..magnesyuma başladım...mutlaka söle doktoruna...kuzucumm 565 gr olmuş teyzeleriiii
Zuzum Şeniz maşalahh kocaman olmuş yiğenimiz.
ohh maşaalah kuzucumuza anası iyi bakıyor :teytey: kramp bana bi defa girdi doktora söyledim magnezyum verdi ama ben 2 günde bir içiyorum doktorada söyledim çok önemli değil sadece elevit ve gynoferrrosanolu düzenli al yeter dedisositososito
kıslar biraz sinirlerim bozuk benim bu ablam hamile olan durup durup bişi çıkarıo sanırım ilgi çekmek için sinir oluyorum şimdide erken dogum olayı çıkardı biraz idrar yolları intihalplanmış doktoru ilaç vermiş bu hepimizin başına gelebilecek bişe eminim doktoru şöle bi agız hani erken dogum olayından bahsetmiştir bizim kız erken dogurcam tiribine girdi annem ablam herkes panik kız erken dogurcak die burdada bi sürü arkadaşımız enfeksiyon geçirdi ki büyük ihtrimal bendede var haftaya idrar testi yaptırcam ay sinirim bozuluo ya herkes onla ilgilenio sanki ben hamile degilim gibi , geçen ay bebegim ters dedi e heralde ters olacak o ayda sonra plesentam şurda burda dedi sinir oluom artık:umursamaz:
benim ayrıntılım da kontrole gittiğim hastanede oldu..sistemden görüolar dosyamdan herşeyi..ondan istemedi kanımcaaAyrıntılı için gün aldım ya bana dr sekreteri yaptırdığınız bütün testleri ve ultrason resimlerini getirin dedi siz götürdünüzmü.
dr bana günde 2 dedi zannımca..yoksa 1 miydi..:))) muayene biter bitmes söledikleri kafamda kalmıo bebişimin heycanından:kedi: ama babası da iki die hatırlıo..
günaydın kıslarrr yasemincim canancım geçmiş olsun , kramp banada sık sık girio bende sölücem haftaya doktora calsiyum içiom ama magnezyum içmiom
çiçekcim sıcaklardan da şişio bu ayaklar sanırım hava ısındıkça daha çok şişecek:S