günlük genelde yarımı bulmuo..şimdilikkk:kedi:
ayy ne guzel yaa benim mide bulantilari olmasa bende azaltmak istiyorum ama cok bulaniyor bazen ekmek yemeyincede gecmiyor....:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günlük genelde yarımı bulmuo..şimdilikkk:kedi:
ewet canım bencede yürüyüşten..ama eskisi gibi yürüyemiyorum ya çabuk yoruluyorum..başlamam gerek tekrar
kizlar gunde tam olarak ne kadar ekmek tuketiyorsunuz benim sanirim 1-1.5 ekmegi buluyor:kedi:
ewet canımm bulantılar yediriyo en çok zaten ekmeğii...ayy ne guzel yaa benim mide bulantilari olmasa bende azaltmak istiyorum ama cok bulaniyor bazen ekmek yemeyincede gecmiyor....:çok üzgünüm:
kizlar baska cevap vericek olan yokmu
ewet canımm bulantılar yediriyo en çok zaten ekmeğii...
kıslar hep yemekteler..gelirler biras sooraa
selam kızlar, umarım iyidir herkes..
kahvaltıda max. 3 dilim o da kepek ya da çavdar.. beyaz ekmeğin hiç faydası yokmuş çünkü bebeklere. akşam götürdüğüm tabak dolusu pilav ekmekten sayılmaz, ama o da bulgur pilavı canıııııım ne olacak sırnaşık şey. ben meyveyi biraz abartıyorum galiba zemuszemus
kizlar gunde tam olarak ne kadar ekmek tuketiyorsunuz benim sanirim 1-1.5 ekmegi buluyor:kedi:
sagol canım benim yayok canım geç diil..ben 27nin içinde olcam şeker yüklemesi yapıldığında
kurabiye ve kekler zaten kilo alman icin yeterli canim malesef![]()
bulgur cok faydaliymis zaten arada 1 tabaktan biseycik olmaz.....
yemegimizi yedik geldik kıslar 3 dilim kepek ekmegi yedim bende hep kepek yiyiom , mehaycım benimde bi günde yedigim ekmek yarımı buluodur yani akşamları bazen hiç yemiom cashmir gibi bulgur pilavi tüketiyorum genelde ya kıslar inanmıcaksınız dün akşam yarım karpuz yedim ya çüşş dedim kendimekaydirigubbakcemile3
kıs semizotu çokmu faydalıymış benim haberim yok
çoook şekerim, çook hem de. salatası en güzeli çiğ çiğ sarımsaklı yoğurtla. gün içinde de yiyorum. hem kalorisi çok az hem çok faydalı..imiş...