Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tuzlu yiyorum ve farkndaym ama tuzsuz tat alamıorumm.bu gdşte tuzu hç koymayım napım karnım doysunda tadı boşverelm..ayy seldus sorma çok temblm ve yataktan yasıorumm böle bi sıkıntılıyımki sorma havada felaket sıcak offfofff..
bişi sorcam kıslar bz kaçlığzz zuzu senn tcker 5 ay 11 gnlkmi yasıo..ben 7 aydan gün aldık sanıodum of daha çok varmşş
gözde sen bu gidişle dogurcan kıs ne 7si 6.aydayız dahazuzumm gözdeylen olan ilişkimizi kıskanım zannımca
naniknanik
kıs zuzu bidaha sana bişi sormıcam saten dandana yeternce soruomm satenn kmi bulursam ona soruomm..sadece dkkatimi çektii..kağan kocatepede 24 28 haftalar arası 7 ay sayıyo adam uzman tvde.anlatıoo.sende hala 5 ay dedinn aman nese ben çıkıom saten keyfsizimm..bybybın
zuzu kısmadm ben öle alnganlk yapmammm..ama sana daha bişide sormıcam hıhhh..
yeter canım o yemekler aman hergün çeşit çeşit olcak diilya bende eve gidip yapıcam dahakıs ne sıkıon canını mis gibi evindesin ne güsel dinleniom kuşum ya bak biz çalışıoz yoruluoz bide evde yoruluoz anacım şükret te otur
lmaz: bizim kesin ALİ ARAS koycaz canım degişmez artık çok içimize sindi sennide çok güsel doruk
zuzu sen ne koycan kızına kıs