Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkılmassın güzelim niye sıkılasın..meleğinle oynaşa oynaşa geçer günlerr...:CüvCüv:
Canım ben de öyle düşünüyorum. aynen bakıcıya bırakcam ben de onun için ücretsiz iznimin hepsini kullanırım diyorum. ama herkes çok sıkılırsın evde diyo
bende ilk bebeğim gibi ikinci bebeğimide 22 10 2009 da dünyaya getiricem arkadaşlar benim eşim hiç hödüklük yapmadı sbahın köründe işe gittiği halde ben uyuyabilim die geceleri kalkıp kızımıza baktı bu sefer nasıl olur bilemem ama gene bana yardımcı olacağına eminim:)
sıkılmayız ya bebeğimizle uğraşıcaz evimizle ilgileniriz çabuk geçer günler bende 1 sene alıcam ama sonra sıkılırsam istediğim zaman başlama imkanım var yarıda kesip başlarım
bende ilk bebeğim gibi ikinci bebeğimide 22 10 2009 da dünyaya getiricem arkadaşlar benim eşim hiç hödüklük yapmadı sbahın köründe işe gittiği halde ben uyuyabilim die geceleri kalkıp kızımıza baktı bu sefer nasıl olur bilemem ama gene bana yardımcı olacağına eminim:)
aa bak ben istediğimiz zaman kesebileceğimi bilmiyodum, o zaman ben de dert etmeyim yaa sıkılınca başlarım işe kaydirigubbakcemile5
yaaa kızlar pançitaa en son 12/06da girmiş nerde bu kız gören duyan bilen varmı????
depresyonda neymiş kuzum..nası şartlarsan kendini ööle olur..kocinle kuzunla doya doya ewinin tadını çıkarıcaksın,daha neDimi yaa ben de şimdi öyle düşünüyorum, onun için elimden geldiğince bütün izinlerimi doğum sonrasına atıyorum ki 1.5 yaşına kadar falan ben bakabilyim bebişime
Herkes depresyon diyo bilmem ne diyo anlamıyom ki. Sanki herkes zorunlu gircek depresyona :umursamaz:
süpermiş :))bende ilk bebeğim gibi ikinci bebeğimide 22 10 2009 da dünyaya getiricem arkadaşlar benim eşim hiç hödüklük yapmadı sbahın köründe işe gittiği halde ben uyuyabilim die geceleri kalkıp kızımıza baktı bu sefer nasıl olur bilemem ama gene bana yardımcı olacağına eminim:)
slm kızlar herkes iyidir inşalah....:Saruboceq::asigim:
canım var 1 sene alıpta yarıda kesen çok var dilekçe veriyorsan bu tarihten itibaren göreve başlamak istiyorum diye başlıyorsun ama devlette öyle sen devlette mi çalışıyorsun yoksa özel de mi
Devletteyim canım bende. Keşke 1 seneden çok ücretsiz izin hakkımız olsa diyorum ben hatta.
slm kızlar herkes iyidir inşalah....:Saruboceq::asigim:
kıslar bizim 6 ay 1 yılı bulmuşunuz daha bunuonuzkaydirigubbakcemile3