2009 Ekim Anneleri

ücretsiz izinde ssk yatırılmazki fatımacım maalesef , dogum izinlerinden sorna 6 ay daha isticem bakalım

inş istedigin gibi olur herşey elacım

yaaa kızlar pançitaa en son 12/06da girmiş nerde bu kız gören duyan bilen varmı????

sıkılmassın güzelim niye sıkılasın..meleğinle oynaşa oynaşa geçer günlerr...:CüvCüv:

Dimi yaa ben de şimdi öyle düşünüyorum, onun için elimden geldiğince bütün izinlerimi doğum sonrasına atıyorum ki 1.5 yaşına kadar falan ben bakabilyim bebişime
Herkes depresyon diyo bilmem ne diyo anlamıyom ki. Sanki herkes zorunlu gircek depresyona :umursamaz:

selam kızlar :))))
herşey yolunda bir sorun yok okuduğum kadarıyla maşallah. güzel bir hafta olsun hepimiz için.
elacım pançitayı ben de merak ediyorum siteye girip bizim topice girmemesi aklıma kötü kötü şeyler getiriyor. :(
mesaj atma özelliği de kapalı mesaj yollayacaktım o da yollanmıyor. sanırım yolunda gitmeyen birşeyler var.

bende ilk bebeğim gibi ikinci bebeğimide 22 10 2009 da dünyaya getiricem arkadaşlar benim eşim hiç hödüklük yapmadı sbahın köründe işe gittiği halde ben uyuyabilim die geceleri kalkıp kızımıza baktı bu sefer nasıl olur bilemem ama gene bana yardımcı olacağına eminim:)

Canım ben de öyle düşünüyorum. aynen bakıcıya bırakcam ben de onun için ücretsiz iznimin hepsini kullanırım diyorum. ama herkes çok sıkılırsın evde diyo

sıkılmayız ya bebeğimizle uğraşıcaz evimizle ilgileniriz çabuk geçer günler bende 1 sene alıcam ama sonra sıkılırsam istediğim zaman başlama imkanım var yarıda kesip başlarım

bende ilk bebeğim gibi ikinci bebeğimide 22 10 2009 da dünyaya getiricem arkadaşlar benim eşim hiç hödüklük yapmadı sbahın köründe işe gittiği halde ben uyuyabilim die geceleri kalkıp kızımıza baktı bu sefer nasıl olur bilemem ama gene bana yardımcı olacağına eminim:)

Maşşallah canım ikisini aynı zamana iyi denk getirmişsiniz. Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. :Saruboceq:
Tabii bi de doğduktan sonrası var. bizim ilk bebeğimiz olduğu için oraları hiç bilemiyos daha. Bakalım kocişin o performansını da görcez kısmetse. Şimdilik iyi ama bebiş doğunca hödüklük yaparmı bilemiyorum :sm_confused:

sıkılmayız ya bebeğimizle uğraşıcaz evimizle ilgileniriz çabuk geçer günler bende 1 sene alıcam ama sonra sıkılırsam istediğim zaman başlama imkanım var yarıda kesip başlarım

aa bak ben istediğimiz zaman kesebileceğimi bilmiyodum, o zaman ben de dert etmeyim yaa sıkılınca başlarım işe kaydirigubbakcemile5

maşallah eşine
inşallah benim eşimde yardımcı olur.

aa bak ben istediğimiz zaman kesebileceğimi bilmiyodum, o zaman ben de dert etmeyim yaa sıkılınca başlarım işe kaydirigubbakcemile5

canım var 1 sene alıpta yarıda kesen çok var dilekçe veriyorsan bu tarihten itibaren göreve başlamak istiyorum diye başlıyorsun ama devlette öyle sen devlette mi çalışıyorsun yoksa özel de mi

yaaa kızlar pançitaa en son 12/06da girmiş nerde bu kız gören duyan bilen varmı????

bende baktım bikaç kez ama hiçbi topice bişiy yazmıyo..giriyo çıkıyo...
Dimi yaa ben de şimdi öyle düşünüyorum, onun için elimden geldiğince bütün izinlerimi doğum sonrasına atıyorum ki 1.5 yaşına kadar falan ben bakabilyim bebişime
Herkes depresyon diyo bilmem ne diyo anlamıyom ki. Sanki herkes zorunlu gircek depresyona :umursamaz:
depresyonda neymiş kuzum..nası şartlarsan kendini ööle olur..kocinle kuzunla doya doya ewinin tadını çıkarıcaksın,daha ne

süpermiş :))
slm kızlar herkes iyidir inşalah....:Saruboceq::asigim:

lalimm nerelerdesin cücüm sen yaa

canım var 1 sene alıpta yarıda kesen çok var dilekçe veriyorsan bu tarihten itibaren göreve başlamak istiyorum diye başlıyorsun ama devlette öyle sen devlette mi çalışıyorsun yoksa özel de mi

Devletteyim canım bende. Keşke 1 seneden çok ücretsiz izin hakkımız olsa diyorum ben hatta.

kıslar bizim 6 ay 1 yılı bulmuşunuz daha bunuonuzkaydirigubbakcemile3

Valla ya insan buldukça bunuyo ama nasıl vercez bakıcılara bebelerimizi hiç bilemiyom yaa. Keşke annem bakabilseydi. ama aynı şehirde değiliz üstelik hem annem hem kayınvalidem yaşlı. Kendi başımızın çaresine bakcaz artık. Bazen diyom ki 1.5 yaşına kadar baksam da evde öbür bebeği de ucuna eklesem hemen sonra onun iznine çıkarım. böylece ilk bebek üç yaşına gelince evde bakıcıyla bırakmak daha kolay olur, o anlatır herşeyi bana diyom. Hayal iştee mafoldumben

Back
X