2009 Ekim Anneleri

inş. gizem dediğin gibi olur okadar istiyorumki odası olsun eşimle hep aynı fikirdeydik hatta mobilyasından odanın rengine kadar süslemesine kadar karar vermiştik taki ailesi yazlıktan gelinceye kadar bana şimdi telde diyoki onlar 1ay sonra tekrardan gidicek onlar gider gitmez ben herşeyi sipariş edicem odayı yapcaz ee diyorum gelicekler tekrar ozaman bişey diyemezlermiş mantıga bak asıl olay ozaman çıkcak

canm bak eşine ne güsel dmeiş neden öle diosunki, oda ailesni kırmak istemio kanımca sana hayr senn dediğin olmıcak dememişki..hem neden kayınpedern öle dedi..onuda nalamadm sıcak olursa onuda düşün yani bu büyüklern söyleyş tarzı beni öldürecek..belki hani senin ve bebeğin iyliği için demş olablşrr ama söyleyişi farklı buda herkesde var gülüm okadr takma..aynı şeler benzerler vs vs herkes yaşıo..üzme canını..vereliniortak

arzum canım ya niye kavga ediyorsunuz ki canım orası sizin eviniz sonuçta sen büyüteceksin bebişi size nasıl uygun olucaksa o şekilde yapın karıştırmayın büyükleri.
ah keşke karışmasalar herşeye atlarlar pembeincim benim eşim babasına laf söyleyemez biz böle istiyoruz falan diye kıyameti koparır ev onlarınya sözde eşime almışlar seneler önce oyüzden karışma geregi duyuyolar ah pembeinci daha büyütme konusu da var ama biz odayı yapınca konuşmayacaklar zannedersem oyüzden okonudan yırttık ay keyfim yerine geldi sagolun kıslar

yaa arzucumm siz onlara bişi ispatlamak zorunda değilsiniz tatlım eşin bak bırak gitsin onlar ne istiyosan yapsın bakalım onlar geldiğindede ne olursa olsun sadece denilecek laff burası bizim evimiz beni ve kocamı ilgilendirir kimseyi ilgilendirmez ister çocuğumu taşta yatırırım ister koltuk ta istersem pedişah yataklarında bu sadece beni ve babasını ilgilendirir sizi değil . üüzülme artık herşey olacağına varır benim de kayınpederim odayla kapalı balkon arasında kapı var o kapı çıkmayacak dedii bak ben ne yaptımm hafta sonu kimsenin ruhu duymadı eşimle kapıyı yok ettim duyduğundada özben babasına babaya karışma bütün gün gizem o evde canı nasıl istiyorsa evi öle dekore etsinn en çook vakiti geçen o hepsi aynılar yaaa çocuklarına ev alıyolar sonrada ev aldık diyee her bişeye maydonoz oluyolarr sankii çok matah evler almışlarda ufacıkk sığmıyo hiçbişi hayret bişi yaa tam sinir olmaklık

Son düzenleme:
size niye yapmadılar elif elalı Banada soruldu yaptılar temiz çıktı dedim ama yinede yaptılar :sinifsinif: neyse yaptırdık artık ay ne kadar acıyormuş bu aşı böyle

pempem benim kolum iğneyi vurunduğumun gecesi ve ertesi günü çok fenaydı...
belki sende öle olmaz tatlımyerimseniben

ya kıslar size bişey sorcam dün herhalde kayınvalde görümce elti konuşuluyodu bugünde ben size bişey danışmak istiyorum ne yapmalıyım hamile kalınca sulugöz oldum ve aşırı sinirli dün geceden beri eşimle sürekli kavga halindeyiz telden tele bile konu şu bizim kapalı bi balkonumuz var orasını kızımızın odası yapıcaz :((( başka odamız yok salon yatak odası yatak odamızda küçük hiç bişey sıgmaz buarada balkonda hemen yanımızda dün eşimin babasıyla konuşurken bebek odası olcak dedik vay nasıl olurmuş okadarda sıcak oluyoki yaz kış orası süper yani bizim için yok salona konulcakmış beşiği dolaba falan gerek yokmuş gümüşlük takımını kaldırcakmışız sadece beşik alcaakmışız başka şeye gerek yokmuş eskiden beri hep böle kullanmış oturanlar yeni icada gerek yokmuş vs. v.s eşimimde laf hayatta söyleyemez eve geldiğimizden yani 9dan beri kavga ediyoruz buarada okadar ugraştıkki bu bebek için ne yapacagımı şaşırdım aglaya aglaya zaten sinir oldum hertarafım kasıldı balkona geçtikçe sinir oluyorum okadar hayaller kurmuştumki

cnm sıkma canını:teselli: bebeğinide üzüyosun...
şu anne babasının ağızlarına bakan adamlardan nefret ediyom walla:mymeka: ne sanki sizin eviniz sizin bebenizz onlar ne karışıyolar:oklava: peki cnm sadece bu oda olayındamı böleler yoksa herzamanmı karışırlarCADIARZU sakın taviz verme yoksa başa çıkamassın...
Biz geçen hafta eşim kaynanam annem ve ben bebek için alışverişe gittik, bebek arabasında ilk beğendimize kaynanam bu güzel bu olabilir dediği için ben gittim öbür rengini aldım, yok ölee herşeyi kendi istedikleri gibi olsun:umursamaz:
sende sıkma canını iş eşinde bitiyo, güzelse sakince onla önceden kurdunuz hayalleri tekrarla ve seni üzmesine izin vermeeyerimseniben

Günaydin arkadaslar merhaba herkese , nasilsiniz ?

dun aksamdan bu yana benim pek keyfim yok sekerim cikmis endiselendim gece hastaneyi arayip degerin ne kadar ve ne anlama geldigini sordum , doktorun sekreteri beni arayinca cok korkmustum sukur gece doktorla konustum fazlaligin önemli bir sayida olmadigini soyledi endise edilecek durum yok dedi cuma gunu tekrar seker yuklemem olacak , bakalim hayirlisi

bu arada benim ticker bozuldu gece kac defa denedim olmadi yine kodu buraya koplayinca oluyor ama kilo takip bölümünde cikmiyor neden acaba ?

tünaydın ilkaycımŞeniz üzme kendini bitanem bak doktorda sölemiş az bi yükseklik varmış, Allahın izniyle inşallah 100lük yüklemende bişey çıkmaz:Saruboceq:

Son düzenleme:
kıslar bi soru..geçen sevgili kocam cumaya gtmiş orda hoca sohbet verirken demşki baba çocğna kuranda geçen anlamı iyi anlamlı isim koymak zorunda demişş..anlatmş bi sürü..şimdi size soru biz doruk istioduk bazen dioruz beratmı koysak kafam karştı bzm bebişte alştı ismne doruk deynce vuruo=) baran doruk ve berat sizce hangisi güsel...

kıslar bi soru..geçen sevgili kocam cumaya gtmiş orda hoca sohbet verirken demşki baba çocğna kuranda geçen anlamı iyi anlamlı isim koymak zorunda demişş..anlatmş bi sürü..şimdi size soru biz doruk istioduk bazen dioruz beratmı koysak kafam karştı bzm bebişte alştı ismne doruk deynce vuruo=) baran doruk ve berat sizce hangisi güsel...

bence baran doruk süper :1hug: opuyorumnanaktan

canm bak eşine ne güsel dmeiş neden öle diosunki, oda ailesni kırmak istemio kanımca sana hayr senn dediğin olmıcak dememişki..hem neden kayınpedern öle dedi..onuda nalamadm sıcak olursa onuda düşün yani bu büyüklern söyleyş tarzı beni öldürecek..belki hani senin ve bebeğin iyliği için demş olablşrr ama söyleyişi farklı buda herkesde var gülüm okadr takma..aynı şeler benzerler vs vs herkes yaşıo..üzme canını..vereliniortak
canım eşimin ailesi aşırı karışır dediğini yapma kötü olursun söyleyiş tarzı okadar kötüydüki ve alma yapma yok şuaraya koyulcak şekilde emir verir gibi hani şöyle yapsanız dese konuşarak halledersin ama böle zor anlayamıyoruz niye orayı istemediğini salon bizim soguk oluyo zaten ufacık alan en müsait ve ısına bilen yer orası kapalı balkon diyoruz ama oda orası anlamadım gitti takmıcam kafaya sonra hasta oluyorum bide

kıs gizem hangisi olsıun dorukmu yoksa baranmı ayrı ayrı onlar=)çünkü başa hangisi olrsa olsun dedesinn ismi gelck necdet

boş ver cnm odayı aldıktan sonra olay çıksa ne olcak bağırır bağırır susarlar sıkma sen canınızemuszemus

haklısın canım ya ben odayı alim bağırsınlar konuşsunlar duymam bende eee derim konuşun konuşun eşimin gününüde mahfettim ariyim koçişş napıyosun kızınla seni özledik falan diyimde adamında morali düzelsinn of of

yaa arzucumm siz onlara bişi ispatlamak zorunda değilsiniz tatlım eşin bak bırak gitsin onlar ne istiyosan yapsın bakalım onlar geldiğindede ne olursa olsun sadece denilecek laff burası bizim evimiz beni ve kocamı ilgilendirir kimseyi ilgilendirmez ister çocuğumu taşta yatırırım ister koltuk ta istersem pedişah yataklarında bu sadece beni ve babasını ilgilendirir sizi değil . üüzülme artık herşey olacağına varır benim de kayınpederim odayla kapalı balkon arasında kapı var o kapı çıkmayacak dedii bak ben ne yaptımm hafta sonu kimsenin ruhu duymadı eşimle kapıyı yok ettim duyduğundada özben babasına babaya karışma bütün gün gizem o evde canı nasıl istiyorsa evi öle dekore etsinn en çook vakiti geçen o hepsi aynılar yaaa çocuklarına ev alıyolar sonrada ev aldık diyee her bişeye maydonoz oluyolarr sankii çok matah evler almışlarda ufacıkk sığmıyo hiçbişi hayret bişi yaa tam sinir olmaklık
valla gizem süpersin bizimde kapı var bizde sökcez kapıyı bizde onlar gider gitmez halletcez inş. bak seninki ne güzel babasına söyleyebiliyo bizimki onu yapamadıgı için sorun bundan çıkıyo söylesene adam biz böle istiyoz diyo yok buarada gizem aa ev saray saray onlara göre neyimize yetmiyooo

[cnm sıkma canını:teselli: bebeğinide üzüyosun...
şu anne babasının ağızlarına bakan adamlardan nefret ediyom walla:mymeka: ne sanki sizin eviniz sizin bebenizz onlar ne karışıyolar:oklava: peki cnm sadece bu oda olayındamı böleler yoksa herzamanmı karışırlarCADIARZU sakın taviz verme yoksa başa çıkamassın...
Biz geçen hafta eşim kaynanam annem ve ben bebek için alışverişe gittik, bebek arabasında ilk beğendimize kaynanam bu güzel bu olabilir dediği için ben gittim öbür rengini aldım, yok ölee herşeyi kendi istedikleri gibi olsun:umursamaz:
sende sıkma canını iş eşinde bitiyo, güzelse sakince onla önceden kurdunuz hayalleri tekrarla ve seni üzmesine izin vermeeyerimseniben
canım aynen katılıyorum sana ben hep babama kızardım anne babasının agzına bakıyo diye laf söyleyemiyo diye başıma geldi allahtan sadece babasına laf söyleyemiyo annesi karışır ama yanımdaysa eşim ne karışıyosun karışma diyebiliyo allaha şükür ben onlarla alışverişe gitmiyorum gidersem biliyorum istediklerini alcaklar bende sessiz sedasız alıyorum duyurmadan göstermiyorum da aslında ben dayaklıgım takıyorum kafama ne takıyosun al hallet herşeyi işte

Back
X